Biz de karar veremedik. Eşim mahir istiyor ben kesinlikle istemiyorum. Çok içime sinen bir isim de yok. Bulut olabilir diye düşünüyorum. Onu da eşim istemiyor. Öff kaldık böyle.Kızlar biz hala isim konusunda karar veremedik Çağan demiştim ama haftalardır çok söyledim sanki istemiyorum var mı benim gibi kararsiz
Çok saol cnmcanım geçmiş olsun dikkat et biraz daha beklesin minişler
ben prego aldım inşallah memnun kalırım
Canım bencede coraapini bırakmakla alakalı haftaaında yaşadım tansiyon, masada süs yapıyodum baş yanması ağrısı mide bulantısı geldi hemen ölçmek istemedim bi gerildim yani en yüksek o an olmuştur ama bilmiyorum kaç oldu sonra mide bulantım geçmedi ceaaretle ölçtüm ama 5 dakka geçmişti 14/8di her dakika ölçtüm sürekli düştü 10/6 ya kdr yani en yüksek sanırım 14/8 değildi o an, bide yazlığa girmiştik en yakın haatane 1 saat uzaklıkta o yüzden içimiz rahat etmedi mide bulantımla baş ağrımda geçmedi bizde eve dönelim dedik geeçerkende takipli olduğum haataneye gittik ordada düşük çıktı tansiyon ama doktorum göndermek istemedi tam karaciğer enzimleirne 24 saatlik idrara bakalım gözümüzün önünde ol dedi, hiç bi sıkıntı çıkmayınca 2 gece kalıp çıktım, doktorda aspirin korudu bu zmna kdr dedi asıl riskli zmnların başladı dedi ondan ciğer geliştirici yaptılar, sende dikkat et cnm yükselicekse yükseliyo ama sen kendini dinle en azından yükselirse hemen farkedip koşarızGecmis olsun canim kac oldu tansiyonun bu ara bende 13/9 goruyorum ama duzeliyor sonra aspirini birakmamizla ilgisi olabilir mi kizlsr birde cildim bu hafta inanilmaz yaglandi
Canım biz karar verdik kimseyide dinlemedik herkesin çok garip fikir ve yorumları oluyor helekş büyüklerin, sizin içinize sindiyse bence düşünmeyin başka bişey, ben herşeyini isismli yaptırdım alıltıkda dün hala kayınpedeirm beni dinleyin öyle isim olmaz diyoben cevap bile vermiomBizde hergun ne koyalım diye düşünmekten bıktık:)
Eşimle Hafsa koymaya karar verdik dün kaynanamlara söyledik kaynanam hiç beğenmedim bende ters etki etti dedi ne demekse artık hiç umrumda değil koyucam ben.:)
Çağan da güzel geliyor kulağa içine siNmesi önemli olan.
Evet canım 41 mm di , bugun sabahtan beri sırt ağrısı vardı,mide bulantısı her ihtimale karşı geleyım dedim nst de hafif sancılar çıktıAaaa sen geçen hafta mi diyordun serviks 40 mm.lerde diye. Benim de bir hafta önce 41 mm iken geçen hafta 37 ye düşmüştü. Yarın tekrar ölçülür. Haftan iyi aslında neden ciğer geliştirici yaptılar ki? Birkaç hafta daha gelmez herhalde bebeğin canım. Geçmiş olsun.
Yarina taburcu olursun canım inşallah. Ben de sancılar yüzünden iki kere hastanede yatmak zorunda kaldim. Sancıların önüne geçerler. Serviksin de iyi sayılır.Evet canım 41 mm di , bugun sabahtan beri sırt ağrısı vardı,mide bulantısı her ihtimale karşı geleyım dedim nst de hafif sancılar çıktı
Doktorum garantici
Ablamda bu haftaalrda doğum yapmıştı sırt ağrısı vardı falan ama nst de sancı çıkmamıştı haftası doğum yaptı bebek kuvezde 10 gun kaldı ciğer geliştirici yapmamışlardı
Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Moralini yüksek tut canım 2,5 cm açılmam vardı 9 gündür duruyor bebeler şimdi 3 cm oldu, serviks tamamen bitti mm fln kalmadı bende.. iyi bir haftadasın zaten dinlenerek geçirirsin zamanını
Kuzum korkma inşallah hayırlı zamanda gelecekler ben beklemiyodum hala beklemiyorum belirti olabileceği aklımın ucundan geçmezdi
Denize girilebilir mi acaba bu günlerde?
Bakalım önlem aldık işte, başı aşağıda dedi drYarina taburcu olursun canım inşallah. Ben de sancılar yüzünden iki kere hastanede yatmak zorunda kaldim. Sancıların önüne geçerler. Serviksin de iyi sayılır.
Çok teşekkürler canım amin inşallah duaların hepimize geçerli olsun
inşallah canım, bulantı kusma hakkında söyleyecek çok şeyim var ama tutuyorum kendimi isyan olmasın diye hayırlısıyla bir doğursak rahatlarız.. ishal konusuna katılıyorum benimde doğumların erken habercisi ishaldi kusma zaten hiç geçmemişti deSen de hayrlisyla sağlıklı şekilde bebeğine kavuşursun inşallah. Bulantı konusunda hamilelik boyunca aynı kaderi paylaştık seninle. Sen doğurunca ben de senin gibi ferahlicam senin adına :))
@Meylen mide bulantısı üşütmeden dolayi olabilir ama genelde son haftalarda oluyor bu. Hatta 9 ay kusmayan bazi kadınlar bile son günlerde kusuyor
Annemler anlatır, köylerde kusma ve ishal hep doğum belirtisi olarak görülürmüş. Annem 4 tane doğurmuş, dordunde de son 2 hafta hep kusmuş. Son iki gun de hep ishal olmus hamileliklerinde. Bebeğinin haftasında bir sknti yok Allah 'ın izniyle. Gelmeye karar verirse gelir insallah sağlıkla :)
Girmekte bir sknti yok diye biliyorum. Hatta öneren doktorlar var. Ama bazıları da enfeksiyon riskinden dolayı çok önermiyor
Canım bende başlarda çok çok kötüydüm belki hatırlarsın hastanelik oluyodum kusmalardan dolayı 15. Haftada azalıp yavaş yavaş bittiSakin kal. Iyi bir haftadasın. Bebeginin de kilosu iyi maşallah. Allah kolaylık versin, bizi haberdar et
Sen de hayrlisyla sağlıklı şekilde bebeğine kavuşursun inşallah. Bulantı konusunda hamilelik boyunca aynı kaderi paylaştık seninle. Sen doğurunca ben de senin gibi ferahlicam senin adına :))
@Meylen mide bulantısı üşütmeden dolayi olabilir ama genelde son haftalarda oluyor bu. Hatta 9 ay kusmayan bazi kadınlar bile son günlerde kusuyor
Annemler anlatır, köylerde kusma ve ishal hep doğum belirtisi olarak görülürmüş. Annem 4 tane doğurmuş, dordunde de son 2 hafta hep kusmuş. Son iki gun de hep ishal olmus hamileliklerinde. Bebeğinin haftasında bir sknti yok Allah 'ın izniyle. Gelmeye karar verirse gelir insallah sağlıkla :)
Girmekte bir sknti yok diye biliyorum. Hatta öneren doktorlar var. Ama bazıları da enfeksiyon riskinden dolayı çok önermiyor
inşallah canım, bulantı kusma hakkında söyleyecek çok şeyim var ama tutuyorum kendimi isyan olmasın diye hayırlısıyla bir doğursak rahatlarız.. ishal konusuna katılıyorum benimde doğumların erken habercisi ishaldi kusma zaten hiç geçmemişti de
Canım bende başlarda çok çok kötüydüm belki hatırlarsın hastanelik oluyodum kusmalardan dolayı 15. Haftada azalıp yavaş yavaş bitti
Ben ne olduğunu anlamadım ki kuş gibiydim herşey birden başladı tabi bişey kalmadı cumartesi 36yı dolduruyorum belki onun belirtisi belki üşütme bekleyip görücez bakalım ne açıklık çıktı ne sancı pazartesi günü dediğin gibi gelmeye karar verirse gelsin sağlıklı olsunda inşallah
Tabi canım hem psikolojik olarak hemde şuan ara kusma günde Bi kaç mide bulantısına bin şükür o haftalarda sürekli midem ağzımda gezdim seninde Allah yardımcın olsun mide bulantısını yaşayan bilir sabır diyorum inşallah bebeklerimiz gelince herşey biticekBirinin hamile olduğunu duyunca o kadar üzülüyorum ki bulantılara nasıl dayanacak diye . Halbuki herkes biz gibi mi
Napalim bu da bizim imtihanimiz. Neyse ki sona geldik sayilir cok sukur. Kizlarimiz cekmesin insallah. Kuş gibi hafif bir hamilelik geçirsinler
Evet hatırlıyorum senin de çok oldu bulantıların. Neyse ki zor günleri atlattık hepimiz . Şimdi heyecanlı bekleyişlerin vakti
Şimdi bulantın olsa da en azindan az zaman kaldığıni biliyorsun. Psikolojik olarak şuan dayanması daha kolay. Allah yardımcın olsun. Sağlık ve hayırdan ayırmasın inşallah.
Canım midene çok baskı yapıyorsa belki ondan olabilir.Hadi yaniye olur ki acaba şaştım kaldım gerçekten
Çocuğumun baskı yapcak durumu kalmadı ki teyzesi başı iyice aşağı dayamış ayaklar yanda popo yandaCanım midene çok baskı yapıyorsa belki ondan olabilir.
İnanır mısın daha dün eşime dedim ben o kadar çektim ki inşallah kızlarımın yerine de çekmiş olayım onlar taş gibi sapasağlam geçirsinler hamileliklerini diye, o da bana artık sıyırmışım gibi baktıBirinin hamile olduğunu duyunca o kadar üzülüyorum ki bulantılara nasıl dayanacak diye . Halbuki herkes biz gibi mi
Napalim bu da bizim imtihanimiz. Neyse ki sona geldik sayilir cok sukur. Kizlarimiz cekmesin insallah. Kuş gibi hafif bir hamilelik geçirsinler
Evet hatırlıyorum senin de çok oldu bulantıların. Neyse ki zor günleri atlattık hepimiz . Şimdi heyecanlı bekleyişlerin vakti
Şimdi bulantın olsa da en azindan az zaman kaldığıni biliyorsun. Psikolojik olarak şuan dayanması daha kolay. Allah yardımcın olsun. Sağlık ve hayırdan ayırmasın inşallah.
En iyisini yapmışsın valla her kafadan bi ses çıktığı için zaten karar veremedik biri diyor bunun anlamı güzel değil biri diyor o bende kötü anı canlandırıyor biri başka bisey o yüzden bende artık umursamıyorum benim çocuğum sonuçta ben beğendiysem tamam gerisi de beğenmesin ne yapayım:)Çok saol cnmaslında yatıp yuvarlanıyorum kendimi çok yrdupumda yok ama bakalım canlı doğusunda ben küvöze fln üzülmem ztn ama doğunca eve beraber dönebilmek hedefimiz arabada pregolara bakmamıştım perego ile aaynı arabamı acaba onlar
Canım bencede coraapini bırakmakla alakalı haftaaında yaşadım tansiyon, masada süs yapıyodum baş yanması ağrısı mide bulantısı geldi hemen ölçmek istemedim bi gerildim yani en yüksek o an olmuştur ama bilmiyorum kaç oldu sonra mide bulantım geçmedi ceaaretle ölçtüm ama 5 dakka geçmişti 14/8di her dakika ölçtüm sürekli düştü 10/6 ya kdr yani en yüksek sanırım 14/8 değildi o an, bide yazlığa girmiştik en yakın haatane 1 saat uzaklıkta o yüzden içimiz rahat etmedi mide bulantımla baş ağrımda geçmedi bizde eve dönelim dedik geeçerkende takipli olduğum haataneye gittik ordada düşük çıktı tansiyon ama doktorum göndermek istemedi tam karaciğer enzimleirne 24 saatlik idrara bakalım gözümüzün önünde ol dedi, hiç bi sıkıntı çıkmayınca 2 gece kalıp çıktım, doktorda aspirin korudu bu zmna kdr dedi asıl riskli zmnların başladı dedi ondan ciğer geliştirici yaptılar, sende dikkat et cnm yükselicekse yükseliyo ama sen kendini dinle en azından yükselirse hemen farkedip koşarızinşallah sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza
Canım biz karar verdik kimseyide dinlemedik herkesin çok garip fikir ve yorumları oluyor helekş büyüklerin, sizin içinize sindiyse bence düşünmeyin başka bişey, ben herşeyini isismli yaptırdım alıltıkda dün hala kayınpedeirm beni dinleyin öyle isim olmaz diyoben cevap bile vermiom
Ben varim herkes surekli spruyo ama hala yok napicam bilmiyorum bu kadar kararsizlik olmazKızlar biz hala isim konusunda karar veremedik Çağan demiştim ama haftalardır çok söyledim sanki istemiyorum var mı benim gibi kararsiz
ikizler iyi bile dayandı canım maşallah inş. Sağlıkla gelsinlerKasılmalar sancılı olmayabilir canım ben her kasılmayı hissetmiyorum nstde çıkıyor çoğunlukla, bizim şuan için Doğumu durdurmaya birşey yapmıyorlar bebekler ne zaman isterse öyle artık bekliyoruz, sürekli tansiyon ve nst takibi var baş ağrısı kusma olduğu için.. kendini iyi dinle bulantıyla birlikte baş dönmesi ağrı gözlerde karartı kulakta ses tansiyon yükselmesi vs olursa mutlaka acile git doktorunu bekleme
ayy dikkat et yat dinlen canım sende 1 2 hafta dursun inş.Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
canım sen takip et tansiyonu ihmal etme aman diyim.Gecmis olsun canim kac oldu tansiyonun bu ara bende 13/9 goruyorum ama duzeliyor sonra aspirini birakmamizla ilgisi olabilir mi kizlsr birde cildim bu hafta inanilmaz yaglandi
Heheheh yerim o fıstığı anneni zorlama Nisa az daha dayan bakayım. Kadincagizin gücü olsun doğumdan sonraÇocuğumun baskı yapcak durumu kalmadı ki teyzesi başı iyice aşağı dayamış ayaklar yanda popo yandaböbreklerime çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?