2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok şükür canım, inşallah

Valla inşallah dayanacak dayanmasada gelsin sağlıkla valla herşeyin hayırlısı canım

Kesinlikle siz beğeniyosanız hemen isimli bişeyler yaptır ve kulaklarını tıka
Eki Görüntüle 2276168
71 kilodan selam biraz iyiyim çok şükür attım kendimi dışarı
35+4
Güzellikler maşallah size

Geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi.
Tamam kuzum önemli bilgiler bunlar. Peki beslemeyi nasıl yapıyorlarmış, şırınga ile mi.?
Oy LaL kuzum bekleyecek daha kuzular hiç merak etme. Mide bulantına üzüldüm
Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Çok çok geçmiş olsun un 29 mm çok da kötü değil aslında da riske atmak istemediler galiba. Çünkü 2 ile evde olan var hala. Gönlünü ferah tut. Bol dua et.

Kızlar dikis yerimden 50 krs buyuklugundE sarı su gibi bişey gelmiş camasirima . Daha önce sezeryan olanlar cevap verebilir mi normal mi ki ?

Kızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Ben öyle iki kere acile gittim. Birinde sancı çıktı birinde çıkmadı. Büyük tuvaletin varmış gibi bir his geliyor mu. Ben ayırt edemiyorum çok benziyor ikisinin ağrısı.

Travel alanlar genelde ağır diye bastona dönmüş, bende mağazaları gezemedim ama internet yorumlarına göre maxi cosi dana var, hem travel gibi otokoltuğu kullanıyorsun hemde bastona olarak kullanıyorsun. Bastona göre biraz ağırmış ama 2 araba almaya gerek kalmıyor. Şimdilik kafamdaki o. Geçmiş olsun birde

Bende doğum videolarında izledim emziği evet herşey yolunda olan bebişler işin istemiyorlar ama prematüre doğup emme refleksi az olanlara özellikle veriyorlar diye biliyorum.

Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah 38ide görecekler tüm bebişler. Ben dün dr banunun uygulamasında gördüm 34ten sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış. Birde bence bu haftada 29mm çok iyi, sancında çıkmamış, ikiz annelerinin çoğu 20mmle bekliyor. Doktorun biraz garantici galiba, senide strese sokmuş, içini ferah tut daha doğmaz o kardeşim 1cm açıkla 2 hafta geçti doğuramadı.

Bence o kişinin ağrı düzeyi ile ilgili benim nst sancılarım 50çıktı makattan vajene orda karnıma ağrıyı gayet hissettim. Bazıları 70-80 hissetmiyor bazıları ise yerinde duramıyor kişisel faktörler sanırım.

Bende eşime geçen hafta aynısını söyledim. Ben kızım olsun çok istemiştim erkek nasip etti rabbim. Bende endometriyozis var ve her adet döneminde yerleri tırmalayıp depresyona giriyorum ağrıdan kusuyorum. Eşime dedimki iyiki erkek olmuş ya kızım olsaydı genetik nedenlerle benim gibi ağrı çekseydi çok üzülürdüm. Rabbim çok büyük

Kızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Canım benim enfeksiyon varken sancım çıkmıştı gaz sancısı nasıl desem karnın geneline vurur yayvan olur ya öbür sancı midenin altından doğru kasıklara baskı yapan Bi sancıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…