Çok şükür canım, inşallahikizler iyi bile dayandı canım maşallah inş. Sağlıkla gelsinler
ayy dikkat et yat dinlen canım sende 1 2 hafta dursun inş.
canım sen takip et tansiyonu ihmal etme aman diyim.
Heheheh yerim o fıstığı anneni zorlama Nisa az daha dayan bakayım. Kadincagizin gücü olsun doğumdan sonra
Valla inşallah dayanacak dayanmasada gelsin sağlıkla valla herşeyin hayırlısı canımikizler iyi bile dayandı canım maşallah inş. Sağlıkla gelsinler
ayy dikkat et yat dinlen canım sende 1 2 hafta dursun inş.
canım sen takip et tansiyonu ihmal etme aman diyim.
Heheheh yerim o fıstığı anneni zorlama Nisa az daha dayan bakayım. Kadincagizin gücü olsun doğumdan sonra
ay sıkıldım iki dolanayım diye çktım karşıyaka çarşı kaynıyoKızlar pek bi sessizsiniz napıyonuz ne ediyonuz
Kesinlikle siz beğeniyosanız hemen isimli bişeyler yaptır ve kulaklarını tıkaEn iyisini yapmışsın valla her kafadan bi ses çıktığı için zaten karar veremedik biri diyor bunun anlamı güzel değil biri diyor o bende kötü anı canlandırıyor biri başka bisey o yüzden bende artık umursamıyorum benim çocuğum sonuçta ben beğendiysem tamam gerisi de beğenmesin ne yapayım:)
Bende hemen isimli şeyler yapmaya başlıyayım:)
Güzellikler
Canımm o senin güzelliğinKesinlikle siz beğeniyosanız hemen isimli bişeyler yaptır ve kulaklarını tıka❣
Güzellikler ❣ maşallah size
:))) bende çok sıkıldım valla ama adım atasım yok bugün nekötü bir durum ya için kaynıyor ama yapamıyorsunay sıkıldım iki dolanayım diye çktım karşıyaka çarşı kaynıyo
Geçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi.Günaydın kızlarben hafif tansiyon yükselmesiyle 2 gün hastanede yatıştaydım, önceki yaşadıklarımdan dolayı bırakmadılar, ciğer geliştirici vurdular 3 doz, ntsler, 24 saatlik idrar fln ama herşey iyi çıktı taburcu oldum, yinede doktorum 1000de 1ihtimal bişey görsem hemen alıcam diyo, kilosuda iyi 2050 şuan, bu girişti asıl sorum tek eksiğimiz bebek arabası kaldı böyle oluncada bir an önce almak istedim bikaç gün içinde ama karar veremedim. Travel sistem almak istiyorum, aranızdq travel alanlar varmı, ne aldınız
Tamam kuzum önemli bilgiler bunlar. Peki beslemeyi nasıl yapıyorlarmış, şırınga ile mi.?Canım meme reddi olmasın ve çene yapısı bozulmasın diye ilk bir ay emziği önermiyorlarmış. Biberonda istemiyorlar hastaneye. Ebemiz 36 yıllık emekli tecrübeli biri. Benim biraz tedirgin olduğumu görünce sen olumlama yap bebeklerinde sendr profesyonel ellerdesiniz. Emmekte zorlanırsa biz buradayız hepsi hallolur merak etme dedi. Hastane çantasına da koymayın dediler biberon, pompa ve emziği. Olsada vermiyoruz boşuna yük dediler. Bende onlara güveniyorum. Doğumdan önce ve doğum sonrası emzirme polikliniğine gidip istediğim zaman destek alabilir mişim emzirme danışmanından
Oy LaL kuzum bekleyecek daha kuzular hiç merak etme. Mide bulantına üzüldüm@Meylen seninle haftamız aynı canım, bende şiddetli kusma yaşıyorum geçen Çarşamba’dan beri 4 kilo vermişim, benim kusmaların sebebi kasılmaymış, ayrıca çatı muayenesi sonrası açılma başlayabiliyor dedi ebe belki seninde hafiften açılman başlamıştır ben 3cmdeyim şimdi
Çok çok geçmiş olsun un 29 mm çok da kötü değil aslında da riske atmak istemediler galiba. Çünkü 2 ile evde olan var hala. Gönlünü ferah tut. Bol dua et.Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Ben öyle iki kere acile gittim. Birinde sancı çıktı birinde çıkmadı. Büyük tuvaletin varmış gibi bir his geliyor mu. Ben ayırt edemiyorum çok benziyor ikisinin ağrısı.Kızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Travel alanlar genelde ağır diye bastona dönmüş, bende mağazaları gezemedim ama internet yorumlarına göre maxi cosi dana var, hem travel gibi otokoltuğu kullanıyorsun hemde bastona olarak kullanıyorsun. Bastona göre biraz ağırmış ama 2 araba almaya gerek kalmıyor. Şimdilik kafamdaki o. Geçmiş olsun birdeGünaydın kızlarben hafif tansiyon yükselmesiyle 2 gün hastanede yatıştaydım, önceki yaşadıklarımdan dolayı bırakmadılar, ciğer geliştirici vurdular 3 doz, ntsler, 24 saatlik idrar fln ama herşey iyi çıktı taburcu oldum, yinede doktorum 1000de 1ihtimal bişey görsem hemen alıcam diyo, kilosuda iyi 2050 şuan, bu girişti asıl sorum tek eksiğimiz bebek arabası kaldı böyle oluncada bir an önce almak istedim bikaç gün içinde ama karar veremedim. Travel sistem almak istiyorum, aranızdq travel alanlar varmı, ne aldınız
Bende doğum videolarında izledim emziği evet herşey yolunda olan bebişler işin istemiyorlar ama prematüre doğup emme refleksi az olanlara özellikle veriyorlar diye biliyorum.Canım endişelenme inşallah emme reddi olmaz ama refleksleri zayıf olabilir bebeklerimizin buna hazırlıklı olmalıyız, bizi Doğum sonrası emme desteği yapılacak özel bir bölümde tutacaklar emzik biberon burda da vermiyorlar ama ben hazırladım getirdim yinede.. ilk kızım zamanında doğmasına rağmen emme refleksi yoktu 3 gün şırıngayla verdim sütümü çokta acemiydim hemşireler sürekli damağını parmakla uyardı emmeyi öğrettiler yavrukuşuma
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah 38ide görecekler tüm bebişler. Ben dün dr banunun uygulamasında gördüm 34ten sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış. Birde bence bu haftada 29mm çok iyi, sancında çıkmamış, ikiz annelerinin çoğu 20mmle bekliyor. Doktorun biraz garantici galiba, senide strese sokmuş, içini ferah tut daha doğmaz o kardeşim 1cm açıkla 2 hafta geçti doğuramadı.Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Bence o kişinin ağrı düzeyi ile ilgili benim nst sancılarım 50çıktı makattan vajene orda karnıma ağrıyı gayet hissettim. Bazıları 70-80 hissetmiyor bazıları ise yerinde duramıyor kişisel faktörler sanırım.40larda çıkan sancısız kasılmaymış demek canım, uterus sertleşip şişiyor.. eğer sancılı olursa hem kasılma hemde içten içe belden karından vs inçe bir sızı oluyor o zaman 70-80lere fln çıkıyor
Bende eşime geçen hafta aynısını söyledim. Ben kızım olsun çok istemiştim erkek nasip etti rabbim. Bende endometriyozis var ve her adet döneminde yerleri tırmalayıp depresyona giriyorum ağrıdan kusuyorum. Eşime dedimki iyiki erkek olmuş ya kızım olsaydı genetik nedenlerle benim gibi ağrı çekseydi çok üzülürdüm. Rabbim çok büyükİnanır mısın daha dün eşime dedim ben o kadar çektim ki inşallah kızlarımın yerine de çekmiş olayım onlar taş gibi sapasağlam geçirsinler hamileliklerini diye, o da bana artık sıyırmışım gibi baktıinsan kendi yaşadığını bilir bende tüm hamilelere hastalarmış gibi bakarım üzülürüm Allah herkese iyilik versin
Sanırım gaz sancısında karın sertliği olmaz, benim nst sancımda karnım taşlaşıyordu ağrı geldiği andaKızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Evet öyle bir his ama gaz var gibi kasıklarım ağrıyorBen öyle iki kere acile gittim. Birinde sancı çıktı birinde çıkmadı. Büyük tuvaletin varmış gibi bir his geliyor mu. Ben ayırt edemiyorum çok benziyor ikisinin ağrısı.
Nasıl geçti canım, herşey yolundadır inşSelam minnoşlarımnasılsınız kuzularimmm? Çok şükür bir randevuyu daha geride bıraktık
Yok sert değil kabız olmuş gibi bir Ağrı ama korkmadm değilSanırım gaz sancısında karın sertliği olmaz, benim nst sancımda karnım taşlaşıyordu ağrı geldiği anda
Canım benim enfeksiyon varken sancım çıkmıştı gaz sancısı nasıl desem karnın geneline vurur yayvan olur ya öbür sancı midenin altından doğru kasıklara baskı yapan Bi sancıydıKızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Hadi geçmiş olsun:))Selam minnoşlarımnasılsınız kuzularimmm? Çok şükür bir randevuyu daha geride bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?