Insallah canimayy dikkat et yat dinlen canım sende 1 2 hafta dursun inş.
Salopeti almissin yakismis canim bende 67 oldum 10 gunde 2kg aldim
Ne içindi randevum inan bilmiyorumNasıl geçti canım, herşey yolundadır inş
HahahhhahaKızlar benim göbeğim artık bacağıma taşıyorsağ taraf ama
Bigun bi baktim agzina bisey sokmuslar plastik eldiven icine pamuk doldurmuslar o gun emzik istemislerdiBende doğum videolarında izledim emziği evet herşey yolunda olan bebişler işin istemiyorlar ama prematüre doğup emme refleksi az olanlara özellikle veriyorlar diye biliyorum.
Valla kız bacagımın üstünde bir kütle varHahahhhaha ❤ay Pelooo
Benimde kadın doğum randevum yarın, şekerlerim 3-4 gündür yüksek hem açlık hem tokluk, ekmekte bile ekstra %8 şeker var, süt alıyorum 5gr seker diyor, delircem. İnsülin başlar heralde, dün eşinle 3 gündür evdeydik yürüyüşe çıktık 4km yürümüşüz bu sabah kahverengi lekelenme polip ben burdayım diyorNe içindi randevum inan bilmiyorumEndocrinology mi ne oydu galiba ölçüm cihazına bir göz atti o kadar boşuna 1.5 saat bekledim. Sende ne var ne yok?
Evet canım teşekkür ederimSalopeti almissin yakismis canim bende 67 oldum 10 gunde 2kg aldim
Benim deneyimlediğim, gaz sancısı karın boşluklarım ve karnımın tamamında ve midede olmuştu. Bebek sancısı ise kasıklarımda ve belimde yoğun olmuştu. Aslında en iyi sen ayırt edersin canım. Gaz yapacak bir şeyler yedin mi?Kızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Valla kız bacagımın üstünde bir kütle varyakında dizlerime inicek .bakkalcı çocuk gördü abla bebek almış başını gidiyor diyo:))) sağdan sağdan gidiyor evladım
Maalesef burdaki yicekler böyle idare et bakalım biraz daha insulin verirlerse daha iyi tabi hem senin icin hemde bebek icin. Ciddi olamazsin? Kiz o kadar yürülur muuu? Yazik canina en fazla 1 km yürümelisin. Endiselenmedin mi?Benimde kadın doğum randevum yarın, şekerlerim 3-4 gündür yüksek hem açlık hem tokluk, ekmekte bile ekstra %8 şeker var, süt alıyorum 5gr seker diyor, delircem. İnsülin başlar heralde, dün eşinle 3 gündür evdeydik yürüyüşe çıktık 4km yürümüşüz bu sabah kahverengi lekelenme polip ben burdayım diyor
Kuzum sabahtan beri corapsız yere bastım ne kadar sıcak olsa da artık böyle yapmamam gerekiyor sanırım. Battaniye altında uzanıyorum su anBenim deneyimlediğim, gaz sancısı karın boşluklarım ve karnımın tamamında ve midede olmuştu. Bebek sancısı ise kasıklarımda ve belimde yoğun olmuştu. Aslında en iyi sen ayırt edersin canım. Gaz yapacak bir şeyler yedin mi?
Maşallah kuzuları büyütmüşsün göbekte büyümüş canım bende soracaktım kontrolün yok mu yakın zamanda diye, farkı kapatmasına sevindim kızlarınınEki Görüntüle 2276183
Merhaba. Kızlarım ve ben kontrolden geldik, markete gittik geldik. Kızımın odasını ve benim odamı süpürdük oh. Şimdi misafir bekliyoruz. Kızlar çok iyilermiş, biri 2000 gr diğeri 2050 olmuş, sağdaki kuzu farkı kapatmış şükür. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun.
Ay ne bilim 3 gündür evde olunca sahile inelim dedik arada oturduk bişeyler yedik bi baktım 3 saat olmuş, sayacı açtım 4küsür km çıktı, bende artık yürüyeyim normal doğuma alıştırayım diyordum. Bugün dinlenmece artık.Maalesef burdaki yicekler böyle idare et bakalım biraz daha insulin verirlerse daha iyi tabi hem senin icin hemde bebek icin. Ciddi olamazsin? Kiz o kadar yürülur muuu? Yazik canina en fazla 1 km yürümelisin. Endiselenmedin mi?
İnşallah canım yaşayıp göreceğiz hepimizin bol sütleri sorunsuz emen bebeleri olur inşallahCanım endişelenme inşallah emme reddi olmaz ama refleksleri zayıf olabilir bebeklerimizin buna hazırlıklı olmalıyız, bizi Doğum sonrası emme desteği yapılacak özel bir bölümde tutacaklar emzik biberon burda da vermiyorlar ama ben hazırladım getirdim yinede.. ilk kızım zamanında doğmasına rağmen emme refleksi yoktu 3 gün şırıngayla verdim sütümü çokta acemiydim hemşireler sürekli damağını parmakla uyardı emmeyi öğrettiler yavrukuşuma
Canım aslında rahiö ağzın çok kötü değiş bekler bebişin biraz daha. Ben haftalardır 2 mm ile bekliyorumYatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Canım enjektör, kaşık veya hem göğsü verip hemde sağdıkları sütü verdikleri bir sistem var ben ismini bilemedim de o sistemi uyguluyorlarmışGeçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi.
Tamam kuzum önemli bilgiler bunlar. Peki beslemeyi nasıl yapıyorlarmış, şırınga ile mi.?
Oy LaL kuzum bekleyecek daha kuzular hiç merak etme. Mide bulantına üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun un 29 mm çok da kötü değil aslında da riske atmak istemediler galiba. Çünkü 2 ile evde olan var hala. Gönlünü ferah tut. Bol dua et.
Benim bugünlerde çok oluyor o his bir anda büyük tuvaletim gelmiş gibi bir baskı hissediyorumBen öyle iki kere acile gittim. Birinde sancı çıktı birinde çıkmadı. Büyük tuvaletin varmış gibi bir his geliyor mu. Ben ayırt edemiyorum çok benziyor ikisinin ağrısı.
Nst de hafif sancı çıktı doktor her ihtimale karşı celestone yapalım dedi birde sırt ağrım var bakalım 2 hafta kadar dayansın diye dua ediyorumİnşallah canım yaşayıp göreceğiz hepimizin bol sütleri sorunsuz emen bebeleri olur inşallah ☺
Canım aslında rahiö ağzın çok kötü değiş bekler bebişin biraz daha. Ben haftalardır 2 mm ile bekliyorum
Canım enjektör, kaşık veya hem göğsü verip hemde sağdıkları sütü verdikleri bir sistem var ben ismini bilemedim de o sistemi uyguluyorlarmış
Benim bugünlerde çok oluyor o his bir anda büyük tuvaletim gelmiş gibi bir baskı hissediyorumbayram haftasını geçirsin inşallah bebeler drum yok
Doktorum garantici canım , amin 38 göreyım keşke , sırt ağrım mevcutTravel alanlar genelde ağır diye bastona dönmüş, bende mağazaları gezemedim ama internet yorumlarına göre maxi cosi dana var, hem travel gibi otokoltuğu kullanıyorsun hemde bastona olarak kullanıyorsun. Bastona göre biraz ağırmış ama 2 araba almaya gerek kalmıyor. Şimdilik kafamdaki o. Geçmiş olsun birde
Bende doğum videolarında izledim emziği evet herşey yolunda olan bebişler işin istemiyorlar ama prematüre doğup emme refleksi az olanlara özellikle veriyorlar diye biliyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah 38ide görecekler tüm bebişler. Ben dün dr banunun uygulamasında gördüm 34ten sonra ciğer geliştirici yapmıyorlarmış. Birde bence bu haftada 29mm çok iyi, sancında çıkmamış, ikiz annelerinin çoğu 20mmle bekliyor. Doktorun biraz garantici galiba, senide strese sokmuş, içini ferah tut daha doğmaz o kardeşim 1cm açıkla 2 hafta geçti doğuramadı.
Bence o kişinin ağrı düzeyi ile ilgili benim nst sancılarım 50çıktı makattan vajene orda karnıma ağrıyı gayet hissettim. Bazıları 70-80 hissetmiyor bazıları ise yerinde duramıyor kişisel faktörler sanırım.
Bende eşime geçen hafta aynısını söyledim. Ben kızım olsun çok istemiştim erkek nasip etti rabbim. Bende endometriyozis var ve her adet döneminde yerleri tırmalayıp depresyona giriyorum ağrıdan kusuyorum. Eşime dedimki iyiki erkek olmuş ya kızım olsaydı genetik nedenlerle benim gibi ağrı çekseydi çok üzülürdüm. Rabbim çok büyük
Sağol canım benım aynen öyleGeçmiş olsun. Şimdi iyisin dimi.
Tamam kuzum önemli bilgiler bunlar. Peki beslemeyi nasıl yapıyorlarmış, şırınga ile mi.?
Oy LaL kuzum bekleyecek daha kuzular hiç merak etme. Mide bulantına üzüldüm
Çok çok geçmiş olsun un 29 mm çok da kötü değil aslında da riske atmak istemediler galiba. Çünkü 2 ile evde olan var hala. Gönlünü ferah tut. Bol dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?