2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende doğum videolarında izledim emziği evet herşey yolunda olan bebişler işin istemiyorlar ama prematüre doğup emme refleksi az olanlara özellikle veriyorlar diye biliyorum.
Bigun bi baktim agzina bisey sokmuslar plastik eldiven icine pamuk doldurmuslar o gun emzik istemislerdi

Ne içindi randevum inan bilmiyorum Endocrinology mi ne oydu galiba ölçüm cihazına bir göz atti o kadar boşuna 1.5 saat bekledim. Sende ne var ne yok?
Benimde kadın doğum randevum yarın, şekerlerim 3-4 gündür yüksek hem açlık hem tokluk, ekmekte bile ekstra %8 şeker var, süt alıyorum 5gr seker diyor, delircem. İnsülin başlar heralde, dün eşinle 3 gündür evdeydik yürüyüşe çıktık 4km yürümüşüz bu sabah kahverengi lekelenme polip ben burdayım diyor

Kızlar gaz sancısıyla normal sancıyı nasıl ayırt edersiniz çok kötüyüm kıvranıyorum
Benim deneyimlediğim, gaz sancısı karın boşluklarım ve karnımın tamamında ve midede olmuştu. Bebek sancısı ise kasıklarımda ve belimde yoğun olmuştu. Aslında en iyi sen ayırt edersin canım. Gaz yapacak bir şeyler yedin mi?

Maalesef burdaki yicekler böyle idare et bakalım biraz daha insulin verirlerse daha iyi tabi hem senin icin hemde bebek icin. Ciddi olamazsin? Kiz o kadar yürülur muuu? Yazik canina en fazla 1 km yürümelisin. Endiselenmedin mi?

Kuzum sabahtan beri corapsız yere bastım ne kadar sıcak olsa da artık böyle yapmamam gerekiyor sanırım. Battaniye altında uzanıyorum su an

Maşallah kuzuları büyütmüşsün göbekte büyümüş canım bende soracaktım kontrolün yok mu yakın zamanda diye, farkı kapatmasına sevindim kızlarının, çok şükür bizde ultrasonda gördük bugün ikisi aynı kiloda buluşmuş fark kapanmış gizli bir dünya ne olup bitiyor nasıl geride kalıp tekrar dengeliyorlar anlamak mümkün değil

Maalesef burdaki yicekler böyle idare et bakalım biraz daha insulin verirlerse daha iyi tabi hem senin icin hemde bebek icin. Ciddi olamazsin? Kiz o kadar yürülur muuu? Yazik canina en fazla 1 km yürümelisin. Endiselenmedin mi?
Ay ne bilim 3 gündür evde olunca sahile inelim dedik arada oturduk bişeyler yedik bi baktım 3 saat olmuş, sayacı açtım 4küsür km çıktı, bende artık yürüyeyim normal doğuma alıştırayım diyordum. Bugün dinlenmece artık.

İnşallah canım yaşayıp göreceğiz hepimizin bol sütleri sorunsuz emen bebeleri olur inşallah
Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Canım aslında rahiö ağzın çok kötü değiş bekler bebişin biraz daha. Ben haftalardır 2 mm ile bekliyorum
Canım enjektör, kaşık veya hem göğsü verip hemde sağdıkları sütü verdikleri bir sistem var ben ismini bilemedim de o sistemi uyguluyorlarmış
Ben öyle iki kere acile gittim. Birinde sancı çıktı birinde çıkmadı. Büyük tuvaletin varmış gibi bir his geliyor mu. Ben ayırt edemiyorum çok benziyor ikisinin ağrısı.
Benim bugünlerde çok oluyor o his bir anda büyük tuvaletim gelmiş gibi bir baskı hissediyorum bayram haftasını geçirsin inşallah bebeler drum yok

Nst de hafif sancı çıktı doktor her ihtimale karşı celestone yapalım dedi birde sırt ağrım var bakalım 2 hafta kadar dayansın diye dua ediyorum

Doktorum garantici canım , amin 38 göreyım keşke , sırt ağrım mevcut
Açıklığa bakmadılar
Uf en korktugum sey vajinal tuşe

Sağol canım benım aynen öyle
Eskiden yerimde durmuyordum hep iş iş
Şimdi hep yatacagım sanırım yani 38 i göreyım dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…