Amin canım benimikizler iyi bile dayandı canım maşallah inş. Sağlıkla gelsinler
ayy dikkat et yat dinlen canım sende 1 2 hafta dursun inş.
canım sen takip et tansiyonu ihmal etme aman diyim.
Heheheh yerim o fıstığı anneni zorlama Nisa az daha dayan bakayım. Kadincagizin gücü olsun doğumdan sonra
Çok şükür canım gözünaydın olsunEki Görüntüle 2276183
Merhaba. Kızlarım ve ben kontrolden geldik, markete gittik geldik. Kızımın odasını ve benim odamı süpürdük oh. Şimdi misafir bekliyoruz. Kızlar çok iyilermiş, biri 2000 gr diğeri 2050 olmuş, sağdaki kuzu farkı kapatmış şükür. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun.
Maşallah size saryacım çok güzelsinizEki Görüntüle 2276183
Merhaba. Kızlarım ve ben kontrolden geldik, markete gittik geldik. Kızımın odasını ve benim odamı süpürdük oh. Şimdi misafir bekliyoruz. Kızlar çok iyilermiş, biri 2000 gr diğeri 2050 olmuş, sağdaki kuzu farkı kapatmış şükür. Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun.
Dayanır canım inşallah sen moralini yüksek tut yeterNst de hafif sancı çıktı doktor her ihtimale karşı celestone yapalım dedi birde sırt ağrım var bakalım 2 hafta kadar dayansın diye dua ediyorum
Sağol sayecimDayanır canım inşallah sen moralini yüksek tut yeter
Canım hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim kavuşun inşallahKızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyorannemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...
İnşallah sağlıkla kucagina al bebisleri canim bende yanimda goturcem pompayi ne olur ne olmazKızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyorannemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...
Ben istesemde yürüyemiyorum. Geçmiş olsun canım. Artık dikkat edersin :) sipalarin icerde kalmasi lazim biraz dahaAy ne bilim 3 gündür evde olunca sahile inelim dedik arada oturduk bişeyler yedik bi baktım 3 saat olmuş, sayacı açtım 4küsür km çıktı, bende artık yürüyeyim normal doğuma alıştırayım diyordum. Bugün dinlenmece artık.
Kızlar dikis yerimden 50 krs buyuklugundE sarı su gibi bişey gelmiş camasirima . Daha önce sezeryan olanlar cevap verebilir mi normal mi ki ?
Canım hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah. İkiz gebe olanların içinde ilk sen Doğum yapacaksınKızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyorannemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Canım valla Allahın takdiri resmen. O benden 1 hafta önde ve tabii tekil gebelik ama plasentası aşağıda olduğu için riskli gebelik, doktor o tarihi vermiş. Benim ikiz diye riskli. Tabii iki taraf da istese 1 gün vs. Oynatabilir die düşünüyorum ama ben de daha uzatmak istemiyorum, artık paramparçayım yani:))Canım hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim kavuşun inşallahnasıl denk getirdiniz öyle gelin görümce ben daha doğum öncesi hazırlıklarını bile yapmadım bir fikrim de yok ama hastanede gerekirse pompa temin ediyorlar diye biliyorum
Allah yardımcın olsunYatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Yani eşimCanım hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah. İkiz gebe olanların içinde ilk sen Doğum yapacaksınannen yanında olmayınca sana yardımcı kimse olacak mı yanında
Sağlıkla gelsin inşallah canım kuzular ikiz çok zor oluyor yine de MaşaAllah çok iyi gelmişsiniz... Bugün 36+1 olduk bizde ikizlere 36+1 de doğum yapmıştım... o gün geldi aklıma sancılarım telasim heyecanım... ozaman bigün daha dursalar diye gözüne bakıyordum... bu kızımda da artık doğsun diye gözüne bakıyorum...Canım valla Allahın takdiri resmen. O benden 1 hafta önde ve tabii tekil gebelik ama plasentası aşağıda olduğu için riskli gebelik, doktor o tarihi vermiş. Benim ikiz diye riskli. Tabii iki taraf da istese 1 gün vs. Oynatabilir die düşünüyorum ama ben de daha uzatmak istemiyorum, artık paramparçayım yani:))
En iyi ihtimalle bayram tatilinin bitmesini beklemem gerek canım. İltihap mi acaba? Antibiyotiğe devam edeyim en iyisi.Ben oyle bir sey yaşadığımı hatırlamıyorum canım
Doktoruna sorma şansin var mi ?
Hepimize arka arkaya olması yineMide bulantısı kervanına ben de katıldım.. Hadi bakalım halaya
Yok seninki üşütme değil net..Hepimize arka arkaya olması yine
Bu kadar hamiş hep beraber üşütmüş olamayız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?