2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Amin canım benim

Çok şükür canım gözünaydın olsun

Maşallah size saryacım çok güzelsiniz

Nst de hafif sancı çıktı doktor her ihtimale karşı celestone yapalım dedi birde sırt ağrım var bakalım 2 hafta kadar dayansın diye dua ediyorum
Dayanır canım inşallah sen moralini yüksek tut yeter

Kızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyor annemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...

Canım hayırlısı olsun hakkınızda sağ salim kavuşun inşallah nasıl denk getirdiniz öyle gelin görümce ben daha doğum öncesi hazırlıklarını bile yapmadım bir fikrim de yok ama hastanede gerekirse pompa temin ediyorlar diye biliyorum

İnşallah sağlıkla kucagina al bebisleri canim bende yanimda goturcem pompayi ne olur ne olmaz

Ben istesemde yürüyemiyorum. Geçmiş olsun canım. Artık dikkat edersin :) sipalarin icerde kalmasi lazim biraz daha

Y Yademim canimmm çok geçmiş olsun. Hiç hiç üzme kendini. Küçük Yadeye hiç bisey olmaz evelallah Sağlıkla gelecek inşallah. Ben dün doktoruma sordum şimdi doğsa ne olur diye sorunu olmaz dedi,kuveze bile girme ihtimali az olur dedi. Yüreğini ferah tut

Canım hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah. İkiz gebe olanların içinde ilk sen Doğum yapacaksın annen yanında olmayınca sana yardımcı kimse olacak mı yanında

Canım valla Allahın takdiri resmen. O benden 1 hafta önde ve tabii tekil gebelik ama plasentası aşağıda olduğu için riskli gebelik, doktor o tarihi vermiş. Benim ikiz diye riskli. Tabii iki taraf da istese 1 gün vs. Oynatabilir die düşünüyorum ama ben de daha uzatmak istemiyorum, artık paramparçayım yani:))

Canım hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah. İkiz gebe olanların içinde ilk sen Doğum yapacaksın annen yanında olmayınca sana yardımcı kimse olacak mı yanında
Yani eşim + yardımcı kadın olcak da öle çok güvenmiyorum ona da açıkçası(bu kadın olayları çok zor)+ kayınvalidemler olur ama ben ne kadar rahat ederim yanlarında bilemiyorum. Kısaca eşim kaldı gene geriye:))

Sağlıkla gelsin inşallah canım kuzular ikiz çok zor oluyor yine de MaşaAllah çok iyi gelmişsiniz... Bugün 36+1 olduk bizde ikizlere 36+1 de doğum yapmıştım... o gün geldi aklıma sancılarım telasim heyecanım... ozaman bigün daha dursalar diye gözüne bakıyordum... bu kızımda da artık doğsun diye gözüne bakıyorum...

Hepimize arka arkaya olması yine
Bu kadar hamiş hep beraber üşütmüş olamayız sanırım
Yok seninki üşütme değil net..
Çıplak yatmanla da ilgisi yok bence, tamamen bünye meselesi o.. Alışıksan sorun olmaz, ben -10 derecede tişört giyen insanım mesela sen gibi kışı kazak görmeden bitirirm vs.
Mide bulantısı resmen geri geldi bi sebepten..
KK bakiim dedim 34. Haftada mide bulantısı diye..
Bi kullanıcı açılma da mide bulantısı yapar demiş

Eklentiler

• 6A6EF2C7-3C8E-4949-BFB2-772941FE9AE7.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…