- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Hepsi geçecek canım bomba gibi olacaksın allahın izniyleSağol maskaram.sırt ağrısı geçti bakalım artık
❤
Resmen heyecan yaYok seninki üşütme değil net..
Çıplak yatmanla da ilgisi yok bence, tamamen bünye meselesi o.. Alışıksan sorun olmaz, ben -10 derecede tişört giyen insanım mesela sen gibi kışı kazak görmeden bitirirm vs.
Mide bulantısı resmen geri geldi bi sebepten..
KK bakiim dedim 34. Haftada mide bulantısı diye..
Bi kullanıcı açılma da mide bulantısı yapar demiş
Ay neler demişlerAy internet kazanı çok fenaaGir çıkamazsın valla.. @Meylen https://www.google.com/amp/s/sorcev.com/amp/mide-bulantisi-dogum-belirtisi-mi
Okusana bi
Emin olmak için Bi kulak çubuğuyla bak kuzum vajina içinden al bakalım oraya da gelcek miKızlar acil yardım daha önce doğum yapmıslar. Bugün öğlen gibi çamasırımı çıkardım altımdan sıktı diye elbiseyle duruyordum şimdi WC te gittim idrardam sonra peçeteme kan geldi 2/3 kere sildim pembe bir kan ağrım sızım birşey yok bebek de normal ama kan çok önden değilde arkadan geldi gibi anlayamadım ki kabızlık hemoroid orda bir açıda yok nasıl oluyor bu nişan
pelom korkutmak gibi olmasın ama benimde 14. haftamda pembe kan gelmişti arkasından suyum gelmeye başladıKızlar acil yardım daha önce doğum yapmıslar. Bugün öğlen gibi çamasırımı çıkardım altımdan sıktı diye elbiseyle duruyordum şimdi WC te gittim idrardam sonra peçeteme kan geldi 2/3 kere sildim pembe bir kan ağrım sızım birşey yok bebek de normal ama kan çok önden değilde arkadan geldi gibi anlayamadım ki kabızlık hemoroid orda bir açıda yok nasıl oluyor bu nişan
Canım benim önce suyum geldi. Nişan vs görmedim. Ama afedersin sümük kıvamında koyu, kırmızı pembe bazen kahverengi bi mukus gibimsi bişi oluyo. Hatta google da resmi var arat bak..Kızlar acil yardım daha önce doğum yapmıslar. Bugün öğlen gibi çamasırımı çıkardım altımdan sıktı diye elbiseyle duruyordum şimdi WC te gittim idrardam sonra peçeteme kan geldi 2/3 kere sildim pembe bir kan ağrım sızım birşey yok bebek de normal ama kan çok önden değilde arkadan geldi gibi anlayamadım ki kabızlık hemoroid orda bir açıda yok nasıl oluyor bu nişan
Kv yanında bende öyle annem gibi rahat olamam sanırım canım. Neyseki eşin yanında inşallah herşey yolunda gidecekYani eşim+ yardımcı kadın olcak da öle çok güvenmiyorum ona da açıkçası(bu kadın olayları çok zor)+ kayınvalidemler olur ama ben ne kadar rahat ederim yanlarında bilemiyorum. Kısaca eşim kaldı gene geriye:))
Canım sen normal doğum mu yaptın ikizlerdeSağlıkla gelsin inşallah canım kuzular ikiz çok zor oluyor yine de MaşaAllah çok iyi gelmişsiniz... Bugün 36+1 olduk bizde ikizlere 36+1 de doğum yapmıştım... o gün geldi aklıma sancılarım telasim heyecanım... ozaman bigün daha dursalar diye gözüne bakıyordum... bu kızımda da artık doğsun diye gözüne bakıyorum...
Adrenalin is loadingResmen heyecan yabugün hiç kusmadım henüz mesela 2 kere bulandı şuan biraz yanıyo o kadar
Çok arka arkaya dondurma soğuk kahveler soğuk su soğuk duş çıplak yatma vs olunca midemi üşüttüm sandım ama bilmiyorum canım ama yalan söyleyemicem inşallah doğumun evrelerindendir diyorum içimden
Ay masum kuzum benimmmAdrenalin is loading
Yani zaman daralıyo tabi artık her şey erken belirti durumunda.. Sağlıkla bi kavuşsaydık iyiyidi..
Tansiyonuma bakiim dedim, kolumdakini görünce Atlas panikledi.. Bi yandan onla da ilgileniyorum mide bulantısını unutuyorum ☺
Baktım canım şimdi yok gelmediEmin olmak için Bi kulak çubuğuyla bak kuzum vajina içinden al bakalım oraya da gelcek mi
Baktım benim gelene hiç benzemiyor yani sümüksü koyu falan değildi acık pembeydiCanım benim önce suyum geldi. Nişan vs görmedim. Ama afedersin sümük kıvamında koyu, kırmızı pembe bazen kahverengi bi mukus gibimsi bişi oluyo. Hatta google da resmi var arat bak..
İdrardan sonra gelir mi bilmiyorum ama daha belirgin bişi hemoroid kanı ile karıştırmazsın die düşünüyorum
yok canım sezeryan oldu ikisinin de başı yukarıdaydı benim... ama 31. Haftadan doğuma kadar sancim oldu benim... adalat diye bi ilaçla durdurduk hep... en son artık doğum sancıları başladı doktorum aldı hemen... zaten tüp bebek ve ikiz olduğu için hiç normal doğum plânlamadık bizCanım sen normal doğum mu yaptın ikizlerde
Canım sen yine de dr görünBaktım benim gelene hiç benzemiyor yani sümüksü koyu falan değildi acık pembeydi
Bence yine de telefonla olsun bilgi ver doktoruna. Çünkü 9 ay dr görmeyen bizi bile, sadece kan durumu da görmeyi kabul ediyolar.Baktım benim gelene hiç benzemiyor yani sümüksü koyu falan değildi acık pembeydi
Çok teşekkürler canım bilgi için. Bende nidicart kullanıyorum şu an haftaya bırakacağım nasipseyok canım sezeryan oldu ikisinin de başı yukarıdaydı benim... ama 31. Haftadan doğuma kadar sancim oldu benim... adalat diye bi ilaçla durdurduk hep... en son artık doğum sancıları başladı doktorum aldı hemen... zaten tüp bebek ve ikiz olduğu için hiç normal doğum plânlamadık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?