Bebiş iyi düzenli kalp atışı ama iki sancı arasını ölçemedim burdan, kağıdın biraz daha geniş resmî lazımNst anlayan
Nişan kahverengi pembe arası köpüklü gibi değişik kıvamlı birşey oluyor canım baya öyle kan olmuyor sen ihmal etmeBaktım benim gelene hiç benzemiyor yani sümüksü koyu falan değildi acık pembeydi
Belki vajina dudak iç kısmından gelmiştir tahriş olmuştur belki makattan gelmiştir ama kontrole gitmende fayda var kuzum işini sağlama al derimBaktım canım şimdi yok gelmedi
Kızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyorannemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...
Olabilir canım, üşüttün o da gaz yapar. Sıcak su torbası koy ayaklarının altına bir de bir kaşık kimyon ye dayanabilirsen kusmadan.Kuzum sabahtan beri corapsız yere bastım ne kadar sıcak olsa da artık böyle yapmamam gerekiyor sanırım. Battaniye altında uzanıyorum su an
Evet canım fil gibi oldum, sedyeden kalkamadım bugün. Çok şükür canım sana da çok sevindim. Bak gör senin kuzular akıllı daha büyümeyi bekliyorlar.Maşallah kuzuları büyütmüşsün göbekte büyümüş canım bende soracaktım kontrolün yok mu yakın zamanda diye, farkı kapatmasına sevindim kızlarının, çok şükür bizde ultrasonda gördük bugün ikisi aynı kiloda buluşmuş fark kapanmış gizli bir dünya ne olup bitiyor nasıl geride kalıp tekrar dengeliyorlar anlamak mümkün değil
Sağol canımÇok şükür canım gözünaydın olsun
Sağol canım bakan gözün gönlün güzelliği oMaşallah size saryacım çok güzelsiniz ❤
Kuzum bakBebiş iyi düzenli kalp atışı ama iki sancı arasını ölçemedim burdan, kağıdın biraz daha geniş resmî lazım
Benimki de ekrandaki gibiydi dün bebeğin kalp atisi ve o yeşil yazi 20-25 arasi gidip geliyorduNst anlayan
Emin olamıyorum işde kızlar bi belirtimde yok ki yarım sabah zaten gidicem okudumda nişan gelse de doğum hemen baslıcak değil yazıo bazen 2 saat baZen 2 gün bazen 2 haftayı bile bulabiliyormuş suyunuz gelirse hemen gidin diyorlar öyle çok yoğun birşey de değildi yarın sabahı bekleyim diyorumBelki vajina dudak iç kısmından gelmiştir tahriş olmuştur belki makattan gelmiştir ama kontrole gitmende fayda var kuzum işini sağlama al derim
Dayansın kuzular 2 hafta dahaBenimki de ekrandaki gibiydi dün bebeğin kalp atisi ve o yeşil yazi 20-25 arasi gidip geliyordu
Bekle bence de canım. Muhtemelen ciddi bişi değildir, ama gece tekrarlarsa ya da bebek hareketinde değişiklik hissedersen ihmal etme derim.Emin olamıyorum işde kızlar bi belirtimde yok ki yarım sabah zaten gidicem okudumda nişan gelse de doğum hemen baslıcak değil yazıo bazen 2 saat baZen 2 gün bazen 2 haftayı bile bulabiliyormuş suyunuz gelirse hemen gidin diyorlar öyle çok yoğun birşey de değildi yarın sabahı bekleyim diyorum
biri yükselmiş ama diğerleri çok yükselmemiş canım düzenli sancılarda o küçük dağlar ritmik bir şekilde çıkıyor belirli aralıklarla, hemşire ne dediKuzum bak
Kuzum nişan öyle pembe sıvı bişey değil araştırmalarıma dayanarak yoğun kıvamlı parça sümük jel gibi bişey sen Bi kaç damla pembe sıvı kandan bahsediyorsun nişan değildir muhtemelen başka bişeyden ama bana kulak çubuğuyla bakmamı doktor söylemişti bende emin olmamıştım kulak çubuğuna da gelmişti gebelik başında öyle anlamıştımEmin olamıyorum işde kızlar bi belirtimde yok ki yarım sabah zaten gidicem okudumda nişan gelse de doğum hemen baslıcak değil yazıo bazen 2 saat baZen 2 gün bazen 2 haftayı bile bulabiliyormuş suyunuz gelirse hemen gidin diyorlar öyle çok yoğun birşey de değildi yarın sabahı bekleyim diyorum
Bir yerde görülüyor dedi hareket etmişti onda da , bende takip ettım 70e kadar yukseldi o ssncıdabiri yükselmiş ama diğerleri çok yükselmemiş canım düzenli sancılarda o küçük dağlar ritmik bir şekilde çıkıyor belirli aralıklarla, hemşire ne dedi
Evet değil öyle koyu sümüksü falan.hamileliğimden beri ilk defa kan görünce korktum:) şeyde olabiliyormuş baskıdan kılcal damar çatlamasıKuzum nişan öyle pembe sıvı bişey değil araştırmalarıma dayanarak yoğun kıvamlı parça sümük jel gibi bişey sen Bi kaç damla pembe sıvı kandan bahsediyorsun nişan değildir muhtemelen başka bişeyden ama bana kulak çubuğuyla bakmamı doktor söylemişti bende emin olmamıştım kulak çubuğuna da gelmişti gebelik başında öyle anlamıştım
Yoksa tahriş ediyorum bazen vajina dudak kısmından daha arka taraftan da Bi iki damla kan geliyor
Tabii ağrım sızım vs olursa beklenen canımBekle bence de canım. Muhtemelen ciddi bişi değildir, ama gece tekrarlarsa ya da bebek hareketinde değişiklik hissedersen ihmal etme derim.
Benim suyum gelmeden önce nişanım gelmişti tuvalette idrar sonrası kanlı mukustu, kıvamlı yani. Böyle cıvık bişey değil, çoğu seffaf mukus içinde kanlı olan yerlerde vardı. Seninkinin nişan olduğunu sanmıyorum.Kızlar acil yardım daha önce doğum yapmıslar. Bugün öğlen gibi çamasırımı çıkardım altımdan sıktı diye elbiseyle duruyordum şimdi WC te gittim idrardam sonra peçeteme kan geldi 2/3 kere sildim pembe bir kan ağrım sızım birşey yok bebek de normal ama kan çok önden değilde arkadan geldi gibi anlayamadım ki kabızlık hemoroid orda bir açıda yok nasıl oluyor bu nişan
Canım cihazda toco 25 çıkmış çok düşük, diperlerini anlamadım ama bende 2 tepe olmuştu 20dkda 50 civarıydı ve 10dkda 1 sancım vardı eve göndermişti.Nst anlayan
haydi sağlıkla gelsin kuzucuklarin...Kızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyorannemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...
Canım bende kahve tek damla leke gelmişti. Yaklaşık 5 saat sonra sancılarım başladı. Belden vuran adet sancısının bir tık üstü...benim.bu hamilelikte vajinada damarlar genişlemiş. Ben sivilce sanmistim. Bi ara onların üstüne gelip sildikce kanadı kan geldi. Nisan olmadığına öyle emin oldum. Dr da teyit etti bakıp.seninde öyle birşey olmasın. Ama yinede takip et.Kızlar acil yardım daha önce doğum yapmıslar. Bugün öğlen gibi çamasırımı çıkardım altımdan sıktı diye elbiseyle duruyordum şimdi WC te gittim idrardam sonra peçeteme kan geldi 2/3 kere sildim pembe bir kan ağrım sızım birşey yok bebek de normal ama kan çok önden değilde arkadan geldi gibi anlayamadım ki kabızlık hemoroid orda bir açıda yok nasıl oluyor bu nişan
Aman olmasın en azından bayram tatili bitene kadarBenim suyum gelmeden önce nişanım gelmişti tuvalette idrar sonrası kanlı mukustu, kıvamlı yani. Böyle cıvık bişey değil, çoğu seffaf mukus içinde kanlı olan yerlerde vardı. Seninkinin nişan olduğunu sanmıyorum.
Canım cihazda toco 25 çıkmış çok düşük, diperlerini anlamadım ama bende 2 tepe olmuştu 20dkda 50 civarıydı ve 10dkda 1 sancım vardı eve göndermişti.
Kahverengilikde vardı az bekleyip görücez canım en fazla yarın sabah belli olurhaydi sağlıkla gelsin kuzucuklarin...
Canım bende kahve tek damla leke gelmişti. Yaklaşık 5 saat sonra sancılarım başladı. Belden vuran adet sancısının bir tık üstü...benim.bu hamilelikte vajinada damarlar genişlemiş. Ben sivilce sanmistim. Bi ara onların üstüne gelip sildikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?