Benim suyum gelmeden önce nişanım gelmişti tuvalette idrar sonrası kanlı mukustu, kıvamlı yani. Böyle cıvık bişey değil, çoğu seffaf mukus içinde kanlı olan yerlerde vardı. Seninkinin nişan olduğunu sanmıyorum.
Canım cihazda toco 25 çıkmış çok düşük, diperlerini anlamadım ama bende 2 tepe olmuştu 20dkda 50 civarıydı ve 10dkda 1 sancım vardı eve göndermişti.
Canım benim iltihap olmuştu dikişin en kenarından sarı ihtihap kan gelmişti, çok fazla acı vardı karnımda sertlik vardı, acıyor mu? Ben doktora gidince diren açtı iltihapı sıktı 1hafta herfün iltihap sıkıp pansuman yapmışlardı SSaryamarya
iyiyim canım bişeyim yok şuan teşekkür ederim laiyka
bende burdaa hep baston tavsiyesi duydum ama galiba birazda yaşadığımız yerle alakalı, ben kocaelindeyim bikaç yıldır toplu taşıma hiç kullanmıyoruz diyebilirim, yani arabayı taşıma sorunum olmıycak burda arkadaşlarda hep travel kullanıyo, bende ondan travel düşündüm ama inşallah pişman olmam büyük malzemelerin kararı zor oluyo dediğine modelede bakıcam cnm saol
YYademim
canım çok geçmiş olsun rüyamda senin yazdıklarını okuyordum grupta ikinci olarak sen doğurmuşsun diye demek bu haberini okuyacakmışım LaL
canım sana da geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelsin bebeklerin SSaryamarya
cım maaşallah kızları büyütmüşsün. Göbek de büyümüş artık bayağı
YYademim
canım çok geçmiş olsun rüyamda senin yazdıklarını okuyordum grupta ikinci olarak sen doğurmuşsun diye demek bu haberini okuyacakmışım LaL
canım sana da geçmiş olsun inşallah zamanında sağlıkla gelsin bebeklerin SSaryamarya
Merhaba hanımlar bikaç gündür sırtımdan giren bi ağrıyla göğüsüm sıkışıyor ve sanki boğazıma bşy takılmış gibi ağrım oluyor nefesim daralıyor böyle bişey yaşayan var mı aranızda???
Kızlar büyük ihtimalle salı günü doğurucam, 37. Haftamın bitiminde. Tek sıkıntı, ertesi günde abimin çocuğu oluyor annemle, babam 2. Gün olamıcaklar o yüzden(abimlerin maslak acıbadem, bana göre karşı taraf yani). Ben de daraldım artık daha uzatıp kimseyi(ne bebekleri, ne kendimi) zora sokmak istemiyorum. Gene de kafam karışık
Buarada süt pompasını ben hastaneye götürmeyi düşünüyordum, var mı götğrecek olan benim gbi...
YYademim
Az önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman kızlar dikkat vücut dengemde kalmamış
Az önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Valla canım nasıl düştüm anlamadım su içtim arkamı döndüm biri itse öyle saçma düşerdim takılmadım etmedim feleğim şaştı fayansa yapışınca kol bacak sızlıyo ama genel anlamda iyiyim çok şükür canım
YYademim
ben de geçen gün markete giderken suya bastım ayağım kaydı düştüm elimle yeri tuttum dizimin üstüne oturdum gibi bişi oldu. pantolonumun dizi yırtıldı, dizimde kocaman yara oldu çocukken olduğu gibi. oturdum bide pantolonum yırtıldı diye ağladım
bu haftalarda oluyor demek ki vücudun kütle merkezi öne doğru kaydığı için bence dengemiz bozuldu.
Geçmiş olsun canım, senin msjını her gördüğümde doğurdun sanıyorum korkuyorum valla. Benimde elim tutmuyor sürekli yere bişey düşürüyorum, eklemlerde gevsiyor heralde.
Günaydın kızlar. Bebeklerinize nasıl yatak aldınız bambusu var viscosu var lateksi var cottonu var, oysa izim çocukluğumuz böylemiydi yün yatakta ne kambur olduk ne boğulduk nede kalçamız çıktı.