Yok canım bi arkadaş daha doğurdun sanıyorum yazmıştı bende durumlar normal şimdilikGeçmiş olsun canım, senin msjını her gördüğümde doğurdun sanıyorum korkuyorum valla. Benimde elim tutmuyor sürekli yere bişey düşürüyorum, eklemlerde gevsiyor heralde.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende geçen düştüm çok korktum valla Allah korusunAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman kızlar dikkat vücut dengemde kalmamış
Ay canım ya çok geçmiş olsun, nazar mı degiyor sana anlamadım kiAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Canım geçen bende sordum da cvp veren olmadı bende vivense den cotton yatak aldım umarım doğru tercih yapmışımdır. Biz kendimize Visco yatak almıştık eşimle alışana kadar bel ağrısıyla uyandık ondan onu tercih etmedim yaylı olduGünaydın kızlar. Bebeklerinize nasıl yatak aldınız bambusu var viscosu var lateksi var cottonu var, oysa izim çocukluğumuz böylemiydiyün yatakta ne kambur olduk ne boğulduk nede kalçamız çıktı.
Ben sertliği 32-36 den olması gerektiğini biliyorumda acaba cottonmu bambu mu lateks mi visco mu karar veremedim. Sanırım bende pukkanın koton yatağını alıcam. Wellmatt çok pahalı, işbirin sitesi hiç açıklayıcı değil ebat ve fiyat olarak. Pukka olacak gibi.Canım geçen bende sordum da cvp veren olmadı bende vivense den cotton yatak aldım umarım doğru tercih yapmışımdır. Biz kendimize Visco yatak almıştık eşimle alışana kadar bel ağrısıyla uyandık ondan onu tercih etmedim yaylı oldu
Haydiii dikkat et kuzum ya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman dikkat:) bende eşime diyorum bi düşmeden atlatabilsem şu hamileliği diyeben de geçen gün markete giderken suya bastım ayağım kaydı düştüm elimle yeri tuttum dizimin üstüne oturdum gibi bişi oldu. pantolonumun dizi yırtıldı, dizimde kocaman yara oldu çocukken olduğu gibi. oturdum bide pantolonum yırtıldı diye ağladım
bu haftalarda oluyor demek ki vücudun kütle merkezi öne doğru kaydığı için bence dengemiz bozuldu.
Çok geçmiş olsun yaAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Hmm canım hiç acı ya da sertlik yok bende. Sanki yara iyileşirken çıkan sarı su gibi. Anlamadım valla tedirgin oldum.Canım benim iltihap olmuştu dikişin en kenarından sarı ihtihap kan gelmişti, çok fazla acı vardı karnımda sertlik vardı, acıyor mu? Ben doktora gidince diren açtı iltihapı sıktı 1hafta herfün iltihap sıkıp pansuman yapmışlardı
S Saryamarya iyiyim canım bişeyim yok şuan teşekkür ederim
laiyka bende burdaa hep baston tavsiyesi duydum ama galiba birazda yaşadığımız yerle alakalı, ben kocaelindeyim bikaç yıldır toplu taşıma hiç kullanmıyoruz diyebilirim, yani arabayı taşıma sorunum olmıycak burda arkadaşlarda hep travel kullanıyo, bende ondan travel düşündüm ama inşallah pişman olmam büyük malzemelerin kararı zor oluyo dediğine modelede bakıcam cnm saol
Biz de karar vermedik her gören de soruyor gıcık oluyorumKızlar biz hala isim konusunda karar veremedik Çağan demiştim ama haftalardır çok söyledim sanki istemiyorum var mı benim gibi kararsiz
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun oku okut da kendine bence nazar da olabilir üstüste sana bu aralarAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Canım dikkat et kendine, ani hareket etme son zmnlar, bu ara sende nazar var kesin oku kendiniAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Anladım cnm acı yoksa bence iltihap değildir çünkü iltihap dolunca şişiyo gerdiriyo ve acıyo, dediğin gibi olabilir. Ama tekefonla fln sorabiliyosan en azından foto atıp içinde kalmazHmm canım hiç acı ya da sertlik yok bende. Sanki yara iyileşirken çıkan sarı su gibi. Anlamadım valla tedirgin oldum.
Geçmiş olsun canım son zamanlar çok daha dikkatli olmak gerek vücudun ağırlık merkezi değişti doğal olarak şimdi iyisindir inşallahAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Benimkine acaba çamaşırları makinada mi yıkasam yoksa elimde mi desem, yeniyor mu onlar der. Valla beceriksiz diye kızıyorum arada ama bi şeyden anlamaması daha iyi sanırım. Annesinin fikrini kanun saymasına da ayrı kızdım. Elleme balım en güzeli.. Elinde yıkamak isteyen yıkasın..kızlar siz bebeğin bütün kıyafetlerini makinede mi yıkadınız elinizde mi? biz annemle makinede yıkayacaktık eşim çok kızdı engel oldu falan hatta annem çok alındı, kendini tuttu bişi demedi. kendi annesi geldi bugün her şeyi elinde yıkayacakmış
açıkçası bana da elde yıkama çok temiz gelmiyor, elimiz ne kadar sıcak suya dayanabilir ki sonuçta? yeni kıyafet bide hepsi pis pis kalacakmış gibi geldi hiç içime sinmiyor
bir de bir kere sinir oldum ya anneme karşı öyle yapmasına sanki kendi annesi çok biliyormuş gibi davranması falan hiç hoşuma gitmedi. bu yüzden hatta baya kavga da ettik. neyse annesi kendi bildiği gibi yapsın takılsın kadın nabim, ben sonra zaten eşim askere gidicek o ara hallederim diye düşünüyorum. hala kızımın eşyalarının hazır olmaması da eşimin sürekli sonraya bırakmaları, kadın gibi her şeye burnunu sokması, benim sürekli çalıştığım için hiçbir şeye vakit ayıramamam ve sürekli nefes nefese kalmamdan kaynaklı. valla çok sıkıldım yalan yok eşim askere gitse de kafamı dinlesem bir rahatlasam diye düşünüyorum. iznimin hepsini kullanacaktım ona bile karıştı daha ne diyeyim ki... anası köle gibi yıkasın ütülesin her şeyi ben de oturup ayaklarımı uzatcam meyve yicem karşısında valla, umrumda değil.
Ah işte meylen geçen dedim ya bendeAz önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?