2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canım, senin msjını her gördüğümde doğurdun sanıyorum korkuyorum valla. Benimde elim tutmuyor sürekli yere bişey düşürüyorum, eklemlerde gevsiyor heralde.
Yok canım bi arkadaş daha doğurdun sanıyorum yazmıştı bende durumlar normal şimdilik
Herhalde canım anlayamadım çünkü düşücek Bi yer değil çok saçma

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende geçen düştüm çok korktum valla Allah korusun

Ay canım ya çok geçmiş olsun, nazar mı degiyor sana anlamadım ki

Günaydın kızlar. Bebeklerinize nasıl yatak aldınız bambusu var viscosu var lateksi var cottonu var, oysa izim çocukluğumuz böylemiydi yün yatakta ne kambur olduk ne boğulduk nede kalçamız çıktı.
Canım geçen bende sordum da cvp veren olmadı bende vivense den cotton yatak aldım umarım doğru tercih yapmışımdır. Biz kendimize Visco yatak almıştık eşimle alışana kadar bel ağrısıyla uyandık ondan onu tercih etmedim yaylı oldu

Ben sertliği 32-36 den olması gerektiğini biliyorumda acaba cottonmu bambu mu lateks mi visco mu karar veremedim. Sanırım bende pukkanın koton yatağını alıcam. Wellmatt çok pahalı, işbirin sitesi hiç açıklayıcı değil ebat ve fiyat olarak. Pukka olacak gibi.

Haydiii dikkat et kuzum ya çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Aman dikkat:) bende eşime diyorum bi düşmeden atlatabilsem şu hamileliği diye

Hmm canım hiç acı ya da sertlik yok bende. Sanki yara iyileşirken çıkan sarı su gibi. Anlamadım valla tedirgin oldum.

Kızlar biz hala isim konusunda karar veremedik Çağan demiştim ama haftalardır çok söyledim sanki istemiyorum var mı benim gibi kararsiz
Biz de karar vermedik her gören de soruyor gıcık oluyorum
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun oku okut da kendine bence nazar da olabilir üstüste sana bu aralar

Eşim de bu gece uykusunda ankebut sen koşma diyordu adam benden daha çok korkuyor düşmemden Ben de hiç dikkat etmiyorum hayırlısı vallahi

Canım dikkat et kendine, ani hareket etme son zmnlar, bu ara sende nazar var kesin oku kendini çok geçmiş olsun ama nisa iyiyse dorun yok annesinş merakta bırakmamış aferin ona
Hmm canım hiç acı ya da sertlik yok bende. Sanki yara iyileşirken çıkan sarı su gibi. Anlamadım valla tedirgin oldum.
Anladım cnm acı yoksa bence iltihap değildir çünkü iltihap dolunca şişiyo gerdiriyo ve acıyo, dediğin gibi olabilir. Ama tekefonla fln sorabiliyosan en azından foto atıp içinde kalmaz

günaydın kızlar
@Meylen cim geçmiş olsun canım dikkat et
artık son zamanlar başımıza gelmeyen kalmadı
bende dün afedersiniz 3 kere wcye çıktım doğum belirtisi diyolar korkuyorum
gece 3tü terlemeyle uyandım sıcak bastı gittim salonda oturdum biraz dolandım evin içinde üşüdüm geri yattım falan dengesiz bi geceydi hiç uyuyamadım doğru düzgün
sabah uyandığımdada ellerim inanılmaz şişmişti su bardağını tutamadımo derece nasıl geçicek bu şişlik ya

Geçmiş olsun canım son zamanlar çok daha dikkatli olmak gerek vücudun ağırlık merkezi değişti doğal olarak şimdi iyisindir inşallah

Benimkine acaba çamaşırları makinada mi yıkasam yoksa elimde mi desem, yeniyor mu onlar der. Valla beceriksiz diye kızıyorum arada ama bi şeyden anlamaması daha iyi sanırım. Annesinin fikrini kanun saymasına da ayrı kızdım. Elleme balım en güzeli.. Elinde yıkamak isteyen yıkasın..

Ah işte meylen geçen dedim ya bende
Ayak parmağımı oraya buraya çarpıp duruyorum ve çok korkuyorum büyük kazalardan
Allah korumuş seni de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…