Canım dikkat et kendine, ani hareket etme son zmnlar, bu ara sende nazar var kesin oku kendini çok geçmiş olsun ama nisa iyiyse dorun yok annesinş merakta bırakmamış aferin ona❣
Anladım cnm acı yoksa bence iltihap değildir çünkü iltihap dolunca şişiyo gerdiriyo ve acıyo, dediğin gibi olabilir. Ama tekefonla fln sorabiliyosan en azından foto atıp içinde kalmaz
Nisoş iyi çok şükür kuzum ani harekette yapmadım aslında biliyo musun diyorum ya biri itse anca o şekilde düşebilirim çok saçmaydı kaysam hızlı kalksam koşsam takılsam dicem tamam
Az önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman kızlar dikkat vücut dengemde kalmamış
günaydın kızlar @Meylen cim geçmiş olsun canım dikkat et
artık son zamanlar başımıza gelmeyen kalmadı
bende dün afedersiniz 3 kere wcye çıktım doğum belirtisi diyolar korkuyorum
gece 3tü terlemeyle uyandım sıcak bastı gittim salonda oturdum biraz dolandım evin içinde üşüdüm geri yattım falan dengesiz bi geceydi hiç uyuyamadım doğru düzgün
sabah uyandığımdada ellerim inanılmaz şişmişti su bardağını tutamadımo derece nasıl geçicek bu şişlik ya
Korkma canım niye korkuyorsun ya ben 10 gündür çok tuvalete çıkıyorum çok şükür yaklaştık sona başlasın artık belirtiler
Ben her gece Bi dolanıp gelmeden Bi bardak su içmeden yatamıyorum ki sıcak çünkü canım
o değil de kızlar ben sezaryenden çok korkuyorum karnımı kesecekler diye ödüm kopuyor, gece rüyalarıma giriyor kan ter içinde uyanıyorum. sizde de var mı böyle bi korku?
Ah işte meylen geçen dedim ya bende
Ayak parmağımı oraya buraya çarpıp duruyorum ve çok korkuyorum büyük kazalardan
Allah korumuş seni de çok geçmiş olsun