o değil de kızlar ben sezaryenden çok korkuyorum karnımı kesecekler diye ödüm kopuyor, gece rüyalarıma giriyor kan ter içinde uyanıyorum. sizde de var mı böyle bi korku?
Kız ben napim vücut bitir hoca bitir diye bağırıyor artık sanırım hamilelik benim sınırlarıma göre 34 haftaymış onu anladık
Düşme olayına valla bende anlam veremiyorum çok saçmaydı
Korkma canım niye korkuyorsun ya ben 10 gündür çok tuvalete çıkıyorum çok şükür yaklaştık sona başlasın artık belirtiler
Ben her gece Bi dolanıp gelmeden Bi bardak su içmeden yatamıyorum ki sıcak çünkü canım
34+6yım bugün küveze girer diye korkuyorum ciğerlerinin daha gelişmemiş olmasından
2 hafta daha dursa daha iyi olcak sanki 36da falan daha rahatlıcam
yoksa doğumdan falan korkmuyorum
milyonlarca kadın 3-5 tane doğuruyosa demekki korkulcak bişey yok kafasındayım
34+6yım bugün küveze girer diye korkuyorum ciğerlerinin daha gelişmemiş olmasından
2 hafta daha dursa daha iyi olcak sanki 36da falan daha rahatlıcam
yoksa doğumdan falan korkmuyorum
milyonlarca kadın 3-5 tane doğuruyosa demekki korkulcak bişey yok kafasındayım
Küvez diye korkma zaten kuzum 35 haftalık bebekler en fazla iki üç gün durup çıkıyo zaten çok var çevremde girmeyen bile var
Belirtiler şimdiden başlaması normal ben neler çekiyorum doğursam ben doğururum
Şişlikler gelince bol bol dinlenme bol su soğuk su buz takviyesi ve az tuz başka Bi çözümü yok malesef
Tünaydın herkese..
Geçmiş olsun @Meylen ciğim.. Denge bozukluğu malesef olağan bişi, hem göbekten göremiyosun, hem yaklaşamıyosun bi yere.. Hem de hareket etmesen bile dengen bozulabiliyo..
Atlasa hamileyken oturduğum yerden biri itmiş gibi düşmüştüm ben, eşim yakalamıştı omuzdan
Çok saçma ama baby proof ev gibi etrafta zarar vercek nesneleri azaltıp öyle dolaşmak lazım galiba
Tünaydın herkese..
Geçmiş olsun @Meylen ciğim.. Denge bozukluğu malesef olağan bişi, hem göbekten göremiyosun, hem yaklaşamıyosun bi yere.. Hem de hareket etmesen bile dengen bozulabiliyo..
Atlasa hamileyken oturduğum yerden biri itmiş gibi düşmüştüm ben, eşim yakalamıştı omuzdan
Çok saçma ama baby proof ev gibi etrafta zarar vercek nesneleri azaltıp öyle dolaşmak lazım galiba
Kuzu zarar verecek nesne yoktu aslında düşsem bişey olmazdı belki ben tutunuyorum diye masayı önce devirdim kırdığım şeylerin üstüne düştüm
Olsun napalım Bi kaç sıyrık işte çok şükür
Kız ben napim vücut bitir hoca bitir diye bağırıyor artık sanırım hamilelik benim sınırlarıma göre 34 haftaymış onu anladık
Düşme olayına valla bende anlam veremiyorum çok saçmaydı
Bazen insanın eli ayağı tutmuyor çok haklısın. Ben zaten normalde de sakardım, şimdi hiç görme yani.. Benim yine bugün az biraz suyum geldi.. Yalan yok ay sonu gelmesini istiyorum artık bende ❤
Bazen insanın eli ayağı tutmuyor çok haklısın. Ben zaten normalde de sakardım, şimdi hiç görme yani.. Benim yine bugün az biraz suyum geldi.. Yalan yok ay sonu gelmesini istiyorum artık bende ❤
Az önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman kızlar dikkat vücut dengemde kalmamış
Günaydın kızlar. Bebeklerinize nasıl yatak aldınız bambusu var viscosu var lateksi var cottonu var, oysa izim çocukluğumuz böylemiydi yün yatakta ne kambur olduk ne boğulduk nede kalçamız çıktı.
@Meylen
Canım çok geçmiş olsun kaslar gevşiyor arada... on gün önce kadar uyurken kramp girdi yataktan çıktım bacağımı hissetmedim popomun üstüne oturdum kaldım
Az önce felaket kötü Bi şekilde mutfakta dengemi kaybedip düştüm bacağım kolum soyuldu mutfak masasında tabaklar vardı tutunayım derken herşeyi devirdim bacağımı Bi kaç yerden kesmişim
Aman kızlar dikkat vücut dengemde kalmamış