2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Meylencigim noluyor çiçeğim sana? Düşmeler, kusmalar falan.. iyice şaşırdın haa.. kendine gel, aptallık etme sen Meylensin ❤
Kız ben napim vücut bitir hoca bitir diye bağırıyor artık sanırım hamilelik benim sınırlarıma göre 34 haftaymış onu anladık
Düşme olayına valla bende anlam veremiyorum çok saçmaydı

Günaydın herkese benim uykusuz geceler şimdiden başladı uyuyamiyorum sıcaktan çatı katında oturuyoruz felaket sıcak oluyor çok yorgun uykusuz oluyorum yinede uyuyamiyorum

34+6yım bugün küveze girer diye korkuyorum ciğerlerinin daha gelişmemiş olmasından
2 hafta daha dursa daha iyi olcak sanki 36da falan daha rahatlıcam
yoksa doğumdan falan korkmuyorum
milyonlarca kadın 3-5 tane doğuruyosa demekki korkulcak bişey yok kafasındayım

şişliğe çözüm istiyoreee
gözüm bile kısık kısık bakıyo valla onlar bile şişmiş
ellerimi kapatıp açamıyorum uyuşuyoo

Küvez diye korkma zaten kuzum 35 haftalık bebekler en fazla iki üç gün durup çıkıyo zaten çok var çevremde girmeyen bile var
Belirtiler şimdiden başlaması normal ben neler çekiyorum doğursam ben doğururum
Şişlikler gelince bol bol dinlenme bol su soğuk su buz takviyesi ve az tuz başka Bi çözümü yok malesef

şişliğe çözüm istiyoreee
gözüm bile kısık kısık bakıyo valla onlar bile şişmiş
ellerimi kapatıp açamıyorum uyuşuyoo

İlk gebeliğimde şişmiştim ben.. Gözlerden sonra sırada burun var şekerim, ütü basmış gibi şişiyo yanlara, burun tıkanıklığı başlıyo..

Tünaydın herkese..
Geçmiş olsun @Meylen ciğim.. Denge bozukluğu malesef olağan bişi, hem göbekten göremiyosun, hem yaklaşamıyosun bi yere.. Hem de hareket etmesen bile dengen bozulabiliyo..
Atlasa hamileyken oturduğum yerden biri itmiş gibi düşmüştüm ben, eşim yakalamıştı omuzdan
Çok saçma ama baby proof ev gibi etrafta zarar vercek nesneleri azaltıp öyle dolaşmak lazım galiba

Kuzu zarar verecek nesne yoktu aslında düşsem bişey olmazdı belki ben tutunuyorum diye masayı önce devirdim kırdığım şeylerin üstüne düştüm
Olsun napalım Bi kaç sıyrık işte çok şükür

bugun hastaneye gitmeyi düşünüyorum 2gün oldu taburcu olalı nst ve ultrasona girebilir miyim şimdi gitsem?

Kız ben napim vücut bitir hoca bitir diye bağırıyor artık sanırım hamilelik benim sınırlarıma göre 34 haftaymış onu anladık
Düşme olayına valla bende anlam veremiyorum çok saçmaydı
Bazen insanın eli ayağı tutmuyor çok haklısın. Ben zaten normalde de sakardım, şimdi hiç görme yani.. Benim yine bugün az biraz suyum geldi.. Yalan yok ay sonu gelmesini istiyorum artık bende ❤

Geçmiş olsun canım bu günlerde bende de dengesizlik var
Günaydın kızlar. Bebeklerinize nasıl yatak aldınız bambusu var viscosu var lateksi var cottonu var, oysa izim çocukluğumuz böylemiydi yün yatakta ne kambur olduk ne boğulduk nede kalçamız çıktı.
Canım ben beşiğin içinde gelen yatağı kullanacağım ama malzemesi pamuk sanırım

Ozgurkus canım taburcu olduğun hastanenin kadın Doğum acilinden girebilirsin. Sen taburcu oldum mu ne dediler en son

@Meylen
Canım çok geçmiş olsun kaslar gevşiyor arada... on gün önce kadar uyurken kramp girdi yataktan çıktım bacağımı hissetmedim popomun üstüne oturdum kaldım

Canım cok geçmiş olsunn aman dikkat et son günlerde Allah korusun hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…