Bende de durum aynı ama ben sadece düşünüyorum:) icraat yok :)Selam kızlarBende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün. Doğurdum doğuracağım ortada hastaneye gidecek kıyafet yok
Rahat olmaya calis canim ilk gun hareket etmek zor biraz benim 2. Sezeryan olacak hic dert etmiyorum simdiliko değil de kızlar ben sezaryenden çok korkuyorum karnımı kesecekler diye ödüm kopuyor, gece rüyalarıma giriyor kan ter içinde uyanıyorum. sizde de var mı böyle bi korku?
Aman dikkat kuzum vallaGeçmiş olsun canım bu günlerde bende de dengesizlik var
Canım ben beşiğin içinde gelen yatağı kullanacağım ama malzemesi pamuk sanırım
Galiba canım çünkü birden elim ayağım kesildi snki@Meylen
Canım çok geçmiş olsun kaslar gevşiyor arada... on gün önce kadar uyurken kramp girdi yataktan çıktım bacağımı hissetmedim popomun üstüne oturdum kaldım
Aminnnn canım çok sağolCanım cok geçmiş olsunn aman dikkat et son günlerde Allah korusun hepimizi
Kolay gelsin canım çabucak bitsin işlerinSelam kızlarBende bebeklerin kıyafetlerini yıkamaya başladım bugün. Doğurdum doğuracağım ortada hastaneye gidecek kıyafet yok
Valla doktorum sürekli endişelenme diyor. Ikinizde cok iyisiniz baktik suyun cok cok geliyor dogurtuveririm hiç takma diyor. Tam rahat tipSuyun gelmesi az az normalmiymiş canım?
yellozun biri yolda geçenlerde bana diyo burnun kocaman olmuş tuzu kes sanane dicen diyemiyon ne dengesiz insanlar varyaİlk gebeliğimde şişmiştim ben.. Gözlerden sonra sırada burun var şekerim, ütü basmış gibi şişiyo yanlara, burun tıkanıklığı başlıyo..
En azından çantayı hazırla bencede canım. Ben çok geç kaldım çanta konusundaBende de durum aynı ama ben sadece düşünüyorum:) icraat yok :)
Dolabın gelmesini bekliyorum ama 3 hafta sürecekmiş gelmesi en azından hastane çantamı hazırlasam iyi olacak.
Sabah ayağım uyuşmuş fark etmeden kalktım eşime tutunmasam ayağımı boşa bastım popo üstü gitmiştimAman dikkat kuzum vallaçok sağol canım
İnşallah canımKolay gelsin canım çabucak bitsin işlerin
Bana artık uyku yok tubalet ağrı sızı. Sola yatıyorum soldaki can yakıyor, sağa yatıyorum sağdaki sertleşip nefesimi kesiyor. Onlar izin verse saat başı tuvalete kalkıyorum. Her kalktığımda sabah olmuştur diyorum daha ben yatalı bir saat olmuşKızlar karnım çok gergin canım yanıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nefes alıp veremiyorum devamlı çişim var gibi hiç iştahım yok geceleri sular seller içinde kalıyorum hergün yastık yıkasam yeri var ama uykum çok ağır oluyor baygın gibi uyuyorum artık pilim tükendi son zamanlarımız bi kaç işim var halletmem gereken onlarıda halledeyimde hayırlısıyla kurtarayım inşallah
Birde ikiz anneleri her daralışımda siz aklıma geliyorsunuz ben bi taneyle bu kadar zorlanıyorum sizi düşünemiyorum bile
Ne güzel büyücek o bebek inşallahValla doktorum sürekli endişelenme diyor. Ikinizde cok iyisiniz baktik suyun cok cok geliyor dogurtuveririm hiç takma diyor. Tam rahat tipEe tabi ustune benim rahatligim da eklenince hiicc korkmuyorum. Yaşamsal sınırı geçtik çok şükür. Ne zaman gelirse gelsin kizcazim
benimde karnım çok geriliyo yaKızlar karnım çok gergin canım yanıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nefes alıp veremiyorum devamlı çişim var gibi hiç iştahım yok geceleri sular seller içinde kalıyorum hergün yastık yıkasam yeri var ama uykum çok ağır oluyor baygın gibi uyuyorum artık pilim tükendi son zamanlarımız bi kaç işim var halletmem gereken onlarıda halledeyimde hayırlısıyla kurtarayım inşallah
Birde ikiz anneleri her daralışımda siz aklıma geliyorsunuz ben bi taneyle bu kadar zorlanıyorum sizi düşünemiyorum bile
Ay vallahi bilmiyorum canım artık sorgulama evresini geçtim nefes almaya odaklandım nefrs alıp versem şükür ama içerden habire bi itekleme habire bi gerinmebenimde karnım çok geriliyo ya
hangi durumlarda doktora gitmek gerekiyo acaba
kontrolüm yarın
ağrım sancım yok sadece karnım geriliyo diyede gitmek istemiyorum
inşallah ciddi bişey değildir
Valla canım o gerginlik ve açıları ne sen sor ne biz diyelim üstelik daha haftam ileri bile değilKızlar karnım çok gergin canım yanıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nefes alıp veremiyorum devamlı çişim var gibi hiç iştahım yok geceleri sular seller içinde kalıyorum hergün yastık yıkasam yeri var ama uykum çok ağır oluyor baygın gibi uyuyorum artık pilim tükendi son zamanlarımız bi kaç işim var halletmem gereken onlarıda halledeyimde hayırlısıyla kurtarayım inşallah
Stabil devam ediyordu canım bende kendı istegimle cıktım .simdi acılden baktırdım sancı cıktı.düzensizleşti allahtanOzgurkus canım taburcu olduğun hastanenin kadın Doğum acilinden girebilirsin. Sen taburcu oldum mu ne dediler en son
Oluyo kuzum kesinlikle yere yapışınca çok güzel anladımValla canım o gerginlik ve açıları ne sen sor ne biz diyelim üstelik daha haftam ileri bile değilSaye- canım senin hazırlığın var yine ev temiz bende henuz hiçbiri yok ve burada yardım Edip yapacak kimsem de yok canım Allah kolaylık versin hazırla cantani. @Meylen geçmiş olsun canım bu ara denge kaybı oluyor galiba ben de birşeyler döküp düşürüp duruyorum bı de göbek ve kalça ile her yeri yıkıyorum çok yaklaşınca masa tezgah
Düşmek sıkıntı değil de Allah korusun tamda şu günlerde ters bişey olur dikkat etmekte fayda var canımcımEn azından çantayı hazırla bencede canım. Ben çok geç kaldım çanta konusunda
Sabah ayağım uyuşmuş fark etmeden kalktım eşime tutunmasam ayağımı boşa bastım popo üstü gitmiştim
İnşallah canım
Bana artık uyku yok tubalet ağrı sızı. Sola yatıyorum soldaki can yakıyor, sağa yatıyorum sağdaki sertleşip nefesimi kesiyor. Onlar izin verse saat başı tuvalete kalkıyorum. Her kalktığımda sabah olmuştur diyorum daha ben yatalı bir saat olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?