2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam ama hala 15 günde bir gidiyorsun kontrole gele gele suyu azalırsa farketmezsen o konuda bişey demiyo mu şaşkınım şuan

Kendine uygun doktoru bulmuşun desene doktor hasta uyumu önemlii

Benim belirtileri anlatmışsın canım:) oturmak yatmak kalkmak sıkıntı terlemek o biçim yorgunluk hat safda bende az kaldı diye avutuyorum kendimi bugün doktordan sonra kipaya falan gittik alışveriş yaptık yemek yedik bitti pil bu sondu zaten artık hiç çıkmayı düşünmüyorum kontroller dışında dısarı

Ne güzel büyücek o bebek inşallah
Rahat olmak çok önemli
Negatif yüklememek lazım panik olmamak lazım bebekler hissediyolar
Valla sulu mulu anası sezlongta yatıyor şu an danalar gibi Ne bileyim oldum olası pek panik bir insan olmadım. Inşallah kızımı büyütürken de böyle olur Sukocugum ❤

Tamam ama hala 15 günde bir gidiyorsun kontrole gele gele suyu azalırsa farketmezsen o konuda bişey demiyo mu şaşkınım şuan
Doktor akıntı sıvısı diyor. Normal olduğunu söylüyor. Eğer ki suyunsa da 15 dk bir akıntı olur diyor. Biraz da ondan rahatım canim

Stabil devam ediyordu canım bende kendı istegimle cıktım .simdi acılden baktırdım sancı cıktı.düzensizleşti allahtan
Anladım canım hastanede de insan psikolojik olarak alt üst oluyor. Ev iyi gelir sana. İnşallah daha duracak bebeğin

yellozun biri yolda geçenlerde bana diyo burnun kocaman olmuş tuzu kes sanane dicen diyemiyon ne dengesiz insanlar varya
Türkiye’den biri bana da benzer bi yorum yapmıştı.. Burnuna noolmuş öyle gibi.. Ben de bi güzel okşamıştım burnumu, yeni moda bu, ay bütün hollywood böyle yaptırdı burnunu, ben durur muyum hiç. demiştim. Kadın bir iki kendi burnunu mıncıklayıp gitmişti, yaptırmamıştır inşallah

Anladım canım hastanede de insan psikolojik olarak alt üst oluyor. Ev iyi gelir sana. İnşallah daha duracak bebeğin
İnsallah .yattıgım hastanede de yakınımdaki hastanede de kuvöz yok full doluymus durur insallah daha .ev iyi geldi canım hastane berbat Allah kımseyi dusurmesin

halay başı biz çeker lelel leelellele lelele le hanım.
Şaka bir yana bu gebelikle alakalı bence ben kızımda 27 kilo almıştım daha hantaldım misal bunda 15 deyim bakalım kaçla kapatıcaz, ama hayat zehir olmaya başlayayazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…