2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam ama hala 15 günde bir gidiyorsun kontrole gele gele suyu azalırsa farketmezsen o konuda bişey demiyo mu şaşkınım şuan
Ben de 15 günde bir gidiyorum ... oglumda son haftalar 2 gunde bir gidiyordum suyum kalmadi gibi biseydi zaten su azaldiginda yasamsal tehlike oldugunda bebek hareketleri azaliyor ... doktorum suan bana herhangi bir farklilikta hemen ara diyor .. b

Yüz için ayri kremi var minik tavsiye ederim :)) uzun süre oglumla ortak kullandim .. bu arada vücut losyanini yüzüne sürme bebisin oglumda yaglanma kücük kücük yapmisti ben dikkat etmedim sonra yüz icin ayri kremini aldik ...

Ben ne alırsam alayım annem ve kayınvalidem yün yatak yapıp üzerine de onu koyacakları için bişey farketmeyecek aslında sağlıklı olanı da o

Ay öldürcen sen beni bskcl:)))))

Ben uyumadan önce 55 ünite,öğlen 10,akşamları da kafama göre bide her yaptığımda kanamasa. Kuzum sen normal de de şeker hastasiydin yanlış hatirlamiyorsam?
Evet hamile kalmadan 1 sene önce öğrenmiştim.ilaçla gidiyordum hamile kalınca kestiler sadece diyet verdiler sonra öne çıkınca bebek insüline başladım işde.55 ünite nasıl birşey kız çok değil mi

Geçmiş olsun kuzum rabbim sana ve bebeğine sağlık ve sıhhat versin. Yok canım çok yüksek değil ama gönül isterdi ki hiç kullanmayim. Sabah açlık şekerimi 55 unite anca indirebiliyor bide kalıcı olacak diye çekiniyorum bebekten sonra hep sürekli insulin ve şeker ölçümü yapmak beni geriyor dua ediyorum kalmasın gerçi sen bununla baş ederken benim bunları söylemem sana haksızlık kusuruma bakma

Yok canım o dedi ki su geliyo bende zannettim sızıntı var kontrolleri 15te bir azalırsa nasıl anlicaksın meğer akıntısı varmış su değil yani erken doğum riski yoksa başka Bi sıkıntı yoksa 36ya kadar 2 hafta da bir ideal tabiki
Ben haftada bir nstye giriyorum çok sıkıcı

Canım doktor normal şekerin düzelmiş olabilir seker hastasına göre değerleri. İyi gebelikden dolayı şuan böyle çıkıyor olabilir dedi doğumdan 40 gün sonra tekrar bakıcaklar değerlerime insülin olmaz ama ilaç olabilir dedi yada ömür boyu diyet:)) insülini çünkü çok yüksek çıkanlara sadece veriyorlarmış 200 lü falan çıkarsa. Sen gebelikden önce şekerine hiç baktırmışmıydın? Belki öncede vardı? Önce varsa devam edebilir ama yoksa gebelik şekeride geçiyormuş merak etme.bide yok ben kararlıyım doğumdan sonra yapacağım diyetle seker meker kalmıycak bende kilo verince vücud kendini yeniliyormuş

Benim şekerim çok yüksek çıktı yaptıkları şeker yüklemesinde 200 falan çıktı. Ben en son 2017 yılının sonunda doktorum bana test yapmıştı ve normal çıkmıştı şekerim sonradan olduysa bilemem ama hiç şeker belirtim yoktu ne öncesinde nede hamilelik sırasında. Evet benim de ciddi anlamda kilo vermem lazım doğumdan sonra en az 40-50 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…