Doktora göre akıntı su şeklinde gelebilirmiş. Devamli halde olursa sıkıntılı oldugunu söylüyor. Ben de idare ediyorumSu geldiğinde bebek enfeksiyona açık oluyor, doktorun bunu tespit etmek için herhangi bir şey yapmadı mı?
Hahahah yok kiz nazlanmak için bu çile çekilmezbi ben hamile olamadım zaten 3. Ye sırf naz yapmak için hamile kalıcam
Anaa alayım canım hiç bilmiyordum sagolasinYüz için ayri kremi var minik tavsiye ederim :)) uzun süre oglumla ortak kullandim .. bu arada vücut losyanini yüzüne sürme bebisin oglumda yaglanma kücük kücük yapmisti ben dikkat etmedim sonra yüz icin ayri kremini aldik ...
Ben de haftaya baslicam bakalimYok canım o dedi ki su geliyo bende zannettim sızıntı var kontrolleri 15te bir azalırsa nasıl anlicaksın meğer akıntısı varmış su değil yani erken doğum riski yoksa başka Bi sıkıntı yoksa 36ya kadar 2 hafta da bir ideal tabiki
Ben haftada bir nstye giriyorum çok sıkıcı
Bende ilk 33+0 da girdim normal yani haftaya başlaman canım 3 kez girdim işteBen de haftaya baslicam bakalim
Ya bende de hiç belirti yoktu ben tesadüfen enişdem doktor yaptığı kan testinde cıkıverdi.tek belirti sın zamanlarda hızla kilo almaya başladım su içsen yarar derlerya aha öyle 1 senede acayip şiştim ilaca başlayınca kilo vermeye başlamıştım.aman inşallah canım senin gebelikdendir.doğumdan sonra ihmal etme baktır.kiloyu beraber vericez zatenBenim şekerim çok yüksek çıktı yaptıkları şeker yüklemesinde 200 falan çıktı. Ben en son 2017 yılının sonunda doktorum bana test yapmıştı ve normal çıkmıştı şekerim sonradan olduysa bilemem ama hiç şeker belirtim yoktu ne öncesinde nede hamilelik sırasında. Evet benim de ciddi anlamda kilo vermem lazım doğumdan sonra en az 40-50 kilo
İyi ki öğrenmişsin canım tekrar geçmiş olsun. Ben hep tombalak bir insan olduğum için,bide hamile kalmadan önce diyet yapıyordum çokta güzel kilo veriyordum hergun 100-200 gr gidiyordu bazen 300 gr gidiyordu. Evlenmeden önce 5 ayda 28 kilo vermiştim anksiyete nedeniyle tekrar aldim bide hamilelik kilolari eklendi. Şimdiye kadar 13 kilo almışım. 105 ile hamile kalmıştım. 30 kilo vermem şart hamilelikte aldığım 13 kilo hariçYa bende de hiç belirti yoktu ben tesadüfen enişdem doktor yaptığı kan testinde cıkıverdi.tek belirti sın zamanlarda hızla kilo almaya başladım su içsen yarar derlerya aha öyle 1 senede acayip şiştim ilaca başlayınca kilo vermeye başlamıştım.aman inşallah canım senin gebelikdendir.doğumdan sonra ihmal etme baktır.kiloyu beraber vericez zaten
Saol canım veririz veririz:)))İyi ki öğrenmişsin canım tekrar geçmiş olsun. Ben hep tombalak bir insan olduğum için,bide hamile kalmadan önce diyet yapıyordum çokta güzel kilo veriyordum hergun 100-200 gr gidiyordu bazen 300 gr gidiyordu. Evlenmeden önce 5 ayda 28 kilo vermiştim anksiyete nedeniyle tekrar aldim bide hamilelik kilolari eklendi. Şimdiye kadar 13 kilo almışım. 105 ile hamile kalmıştım. 30 kilo vermem şart hamilelikte aldığım 13 kilo hariç
Hazır yataklardada yün var ama allerji sebebi hiç düşünmedimBen ne alırsam alayım annem ve kayınvalidem yün yatak yapıp üzerine de onu koyacakları için bişey farketmeyecek aslında sağlıklı olanı da o
Canım daha önce sezeryan olmuşsun danışmak istiyorum sezeryan sonrası ‘keşke sezeryan olmasaydım’ dediğin neler oldu ya da oldu mu ?Rahat olmaya calis canim ilk gun hareket etmek zor biraz benim 2. Sezeryan olacak hic dert etmiyorum simdilik
CAnım Kaćlik seker yüklemesi içmiştin ve kacinci saatte kan verdiğinde 200 cikmiştiBenim şekerim çok yüksek çıktı yaptıkları şeker yüklemesinde 200 falan çıktı. Ben en son 2017 yılının sonunda doktorum bana test yapmıştı ve normal çıkmıştı şekerim sonradan olduysa bilemem ama hiç şeker belirtim yoktu ne öncesinde nede hamilelik sırasında. Evet benim de ciddi anlamda kilo vermem lazım doğumdan sonra en az 40-50 kilo
Benimde 209 çıkmıştı. Diyetle düzene girdi. Ya ben o dönem içinde şeker barındıran gıdaları ( karpuz, patates) neredeyse her gün iki öğün yiyordum ona bağlıyorumBenim şekerim çok yüksek çıktı yaptıkları şeker yüklemesinde 200 falan çıktı. Ben en son 2017 yılının sonunda doktorum bana test yapmıştı ve normal çıkmıştı şekerim sonradan olduysa bilemem ama hiç şeker belirtim yoktu ne öncesinde nede hamilelik sırasında. Evet benim de ciddi anlamda kilo vermem lazım doğumdan sonra en az 40-50 kilo
Ya bacım bi sal artık işi gücü misafiri, uzat ayaklarını 3.yü bekleme naz yapmasan bile keyif yapbi ben hamile olamadım zaten 3. Ye sırf naz yapmak için hamile kalıcam
Canım bekleyecek inşallah küvez de gerek kalmayacak. Gerek kalsa da birİnsallah .yattıgım hastanede de yakınımdaki hastanede de kuvöz yokfull doluymus durur insallah daha .ev iyi geldi canım hastane berbat Allah kımseyi dusurmesin
Aksine yünle teması olan çocuklarda astım olmadığı görülmüş hatta iyi bir doktor çocuklarınız koyun inek gibi hayvanlara dokunsun ki astım olmasın demişti. Bizim burda yataklar yünden yapılır hazır yatak da alsak üstüne ince bir yün yatak yaparlarHazır yataklardada yün var ama allerji sebebi hiç düşünmedim
Valla kaclikti tam emin değilim de 50 diyelim 1 saat sonra 200 civari cikmiS çok çok üzülmüştüm gerçekten ilk 1 hafta mahf oldumCAnım Kaćlik seker yüklemesi içmiştin ve kacinci saatte kan verdiğinde 200 cikmişti
Ay kuzuM benim seninde benim gibiymiş geçmiş olsun. Valla bende çikolata,patates, krepler falan yapip yiyordumBenimde 209 çıkmıştı. Diyetle düzene girdi. Ya ben o dönem içinde şeker barındıran gıdaları ( karpuz, patates) neredeyse her gün iki öğün yiyordum ona bağlıyorum
Benim180 cikmistiValla kaclikti tam emin değilim de 50 diyelim 1 saat sonra 200 civari cikmiS çok çok üzülmüştüm gerçekten ilk 1 hafta mahf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?