2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anaa alayım canım hiç bilmiyordum sagolasin

Ben de haftaya baslicam bakalim

Ya bende de hiç belirti yoktu ben tesadüfen enişdem doktor yaptığı kan testinde cıkıverdi.tek belirti sın zamanlarda hızla kilo almaya başladım su içsen yarar derlerya aha öyle 1 senede acayip şiştim ilaca başlayınca kilo vermeye başlamıştım.aman inşallah canım senin gebelikdendir.doğumdan sonra ihmal etme baktır.kiloyu beraber vericez zaten

İyi ki öğrenmişsin canım tekrar geçmiş olsun. Ben hep tombalak bir insan olduğum için,bide hamile kalmadan önce diyet yapıyordum çokta güzel kilo veriyordum hergun 100-200 gr gidiyordu bazen 300 gr gidiyordu. Evlenmeden önce 5 ayda 28 kilo vermiştim anksiyete nedeniyle tekrar aldim bide hamilelik kilolari eklendi. Şimdiye kadar 13 kilo almışım. 105 ile hamile kalmıştım. 30 kilo vermem şart hamilelikte aldığım 13 kilo hariç

Saol canım veririz veririz:)))

Kızlar benim dün akşamdan beri vajina agrim var niye anlamadımm
[/QUOTE]
Ay benim de ya valla çok ağrıyor. Nst ye de girdim bugün. Küçük küçük sancılar vardı. Bu vajina ağrısıyla alakası yok galiba.

Rahat olmaya calis canim ilk gun hareket etmek zor biraz benim 2. Sezeryan olacak hic dert etmiyorum simdilik
Canım daha önce sezeryan olmuşsun danışmak istiyorum sezeryan sonrası ‘keşke sezeryan olmasaydım’ dediğin neler oldu ya da oldu mu ?

CAnım Kaćlik seker yüklemesi içmiştin ve kacinci saatte kan verdiğinde 200 cikmişti

Benimde 209 çıkmıştı. Diyetle düzene girdi. Ya ben o dönem içinde şeker barındıran gıdaları ( karpuz, patates) neredeyse her gün iki öğün yiyordum ona bağlıyorum

bi ben hamile olamadım zaten 3. Ye sırf naz yapmak için hamile kalıcam
Ya bacım bi sal artık işi gücü misafiri, uzat ayaklarını 3.yü bekleme naz yapmasan bile keyif yap bende hiç naz yapamadım güya üçüncüde aşerme planlarım vardı ne olduğumu bilemedim aşeremeden hamilelik bitiyor

İnsallah .yattıgım hastanede de yakınımdaki hastanede de kuvöz yok full doluymus durur insallah daha .ev iyi geldi canım hastane berbat Allah kımseyi dusurmesin
Canım bekleyecek inşallah küvez de gerek kalmayacak. Gerek kalsa da bir
Şekilde bulunur küvez ve nakilleri sağlanır sen hiç üzülme

Hazır yataklardada yün var ama allerji sebebi hiç düşünmedim
Aksine yünle teması olan çocuklarda astım olmadığı görülmüş hatta iyi bir doktor çocuklarınız koyun inek gibi hayvanlara dokunsun ki astım olmasın demişti. Bizim burda yataklar yünden yapılır hazır yatak da alsak üstüne ince bir yün yatak yaparlar

Benimde 209 çıkmıştı. Diyetle düzene girdi. Ya ben o dönem içinde şeker barındıran gıdaları ( karpuz, patates) neredeyse her gün iki öğün yiyordum ona bağlıyorum
Ay kuzuM benim seninde benim gibiymiş geçmiş olsun. Valla bende çikolata,patates, krepler falan yapip yiyordum İnsuline başlatılar çünkü açlık şekeri 100lerde çıkıyordu 55 unite insulinle anca 80-90 arasi cikiyor

Valla kaclikti tam emin değilim de 50 diyelim 1 saat sonra 200 civari cikmiS çok çok üzülmüştüm gerçekten ilk 1 hafta mahf oldum
Benim180 cikmisti
Bende inanilmaz üzülmuştüm canım

Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah
saglikla kucagimiza alsaydik allahin izniyle

@Meylen kuzum geçmiş olsun.

Kızlar benim dün akşamdan beri vajina agrim var niye anlamadımm

Al bendende okadar artık 35 olduk yürüyelim normal doğurursak yırtılmasın popomuz dedik, sonra dün bel kasık ağrısı bu sabah az kanama. Gördün sen normal doğuma hazırlanmayı dedim 8 ay yattın 1 ay daha yat kızım dedim. Dünden beri hem kasık hem bel hemde vajina ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…