2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sağol canın benim sana da geçmiş olsun Canım açlık şekerin yüksek değil sınır 95 zaten diyetle yürüyüşle düşmedi mi ki ?

Bu arada ben doktorumla konuşacağım. Sancılarım kendi gelirse normal istiyorum ama gelmezse suni istemiyorum sezeryan istiyorum diyeceğim. Böyle olabilir mi ki

Bu arada ben doktorumla konuşacağım. Sancılarım kendi gelirse normal istiyorum ama gelmezse suni istemiyorum sezeryan istiyorum diyeceğim. Böyle olabilir mi ki
Sancıların kendiliğinden gelir inş sunniye gerek kalmaz ama sunni sancı+peridural de yapılabilir tek alternatif sezeryan değil

Benim180 cikmisti
Bende inanilmaz üzülmuştüm canım

Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah
saglikla kucagimiza alsaydik allahin izniyle
İnşallah çoğu gitti az kaldı ben iyice alıştım valla yemek düzenime,mide yanmam da kalmadı,ben değil bebek kilo aliyor sadece :) buda artıları

Benimkardeşimin 1 cm açıklığı vardı 2 hafta gezdi eğildi kalktı meme ucu masajı yer sildi fln sıfır sancı. Bebeğin suyu iyice azaldı doktoru 1 gün daha bekliyoruz doğdu doğdu doğmadı doğuma dedi. Tabi yine sıfır sancı. Sabah hastaneye gittiler doktoru suni verip normali deneyebiliriz ama bebeğin suyu az strese girebilir, sezeryan istersende direk yapabiliriz dedi. Öğlene kadar bekledikler belki sancıdı olur diye olmayınca sezeryn oldu. Hiç suni almadı

Ayni ayni valla 2 hafta sonra gelse tam 38 de ne güzel olur valla :) doktoruma sordum şimdi gelse bisey olur mu dedim belki şekeri dusuk olur dedi,kuveze girer mi dedim sanmam dedi içim rahatladi. Biz bugün tam 36 haftalık olduk çok şükür

Sağol canın benim sana da geçmiş olsun Canım açlık şekerin yüksek değil sınır 95 zaten diyetle yürüyüşle düşmedi mi ki ?
Açlık şekerimi bir türlü düşüremedik ne yaptıysam fayda etmedi maalesef. Önceleri akşamları yemekten sonra 20 dakika yürüyüş yapıyordum ama artık onuda yapamıyorum benim küçük aslan acayip baski yapiyor

Ben şuan 35in içindeyim doğuma 36 gün var, en azından bi 36. Hafta bitseydi diyorum şeker olduğu için bizde ciğerleri korkutuyor. Bugün doktora gidicem normal normal deyip yollucak yine

Ben şuan 35in içindeyim doğuma 36 gün var, en azından bi 36. Hafta bitseydi diyorum şeker olduğu için bizde ciğerleri korkutuyor. Bugün doktora gidicem normal normal deyip yollucak yine
Doktorlarımız çok rahat yapacak bisey yok kabul edicez. Ama merak etme seninki de en az 2 hafta durur icini ferah tut ciğerleri de tam gelişir bu 2 hafta içinde inşallah. Bebeğinin kilosunu biliyor musun? Ben 32+5 de 2183 gr idi. Salı günü tekrar bakılacak kilosuna Eger kilosu fazlaysa sezaryenle alinacak daha fazla almamasi icin

Nerelisin canım? Bizde de hep pamuk yatak yorgan vardır.. Adana malum sıcak.

32+4te girdim ultrasona ozaman 2100 ölçmüşlerdi. Şimdi daha sert tekmeleri biraz daha kilo almıştır sanırım 2500ü geçmiştir bende kilo alsın istemiyorum normal doğurayımki ayaklanayım bi an önce. Burda kocayla bi başınayız yemekmi yapayım bebeğemi bakayım kendimemi bakayım, sezeryan olursam zor işimiz. Bir daha ne zaman ultrason ister bilmiyorum

Benim açıklık 5'in üstündeyken bile olsa suni sancı verdiler. Niye bilmiyorum. Sanırım sancıların şiddetli ve düzenli olması için.

İnşallah çoğu gitti az kaldı ben iyice alıştım valla yemek düzenime,mide yanmam da kalmadı,ben değil bebek kilo aliyor sadece :) buda artıları
Aynen canım cok haklisin
Sagliklı beslenmek gibisi yokmuş
Beni görende sen hiç kilo almamişsin bi gobegin var diyolar

Canım daha önce sezeryan olmuşsun danışmak istiyorum sezeryan sonrası ‘keşke sezeryan olmasaydım’ dediğin neler oldu ya da oldu mu ?
Canim genel anestezi ile olmustym ve uyandigindaki ilk an zor geldi bana o yuzden bu sefer spinal yada epidural dusunuyorum tamamen kendimden gecmek istemiyorum onun disinda ilk gun zor ama 2. Gun daha rahat yurudum merdiven indim çıktım sonrasinda da hicbir sorunum olmadi dusununce cok korkutmuyor beni

Hanimlar hayirli bayramlar beni park yatak konusunda bilenler aydinlatsin ne olur..

2. Cocugumiz olacak cok uygun bir park yatak almak istiyoruz cunku hem suan cok zor durumdayız hemde 2.3 yillik idarelik kullanalim diyoruz sonra iki kiz kardese oda takimi yapariz die.

Internette park yatak var birde ayni park yatak ama oyun parki yaziyor ne farki varki anlamadim ikisi arasinda oyun parki denilenler butcemize uygun ama beşik niyetine kullanilmaz mi acaba.

Birde uygun park yatak onereceginiz sayfalar varmi ?

Kesin geçmiştir 2500. Ben normal bir kiloda olsun istiyorum 3 kiloyu bulsun en az istiyorum ki bakımı biraz daha kolay olsun. Benim ailem yanımda ama asla sezaryan istemiyorum çünkü hiç sevmem birilerine muhtaç olmayi bu kendi ailem de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…