- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ben de hissediyorum. ya kafası mıdır elleri mi orayı deşiyor aynen.Bir de benim içime fenalık geliyo böyle. Bayilacak gibi oluyorum. Tansiyonuma bakıyorum normal. Bu da yeni çıktı.Kızlar ben vajinamın içinde bebeğin hareketlerini hissediyorum neredeyse bebek hareket ettikçe sanki çıkacak
Benimkinin kafası onu biliyorum da neden bu kadar dusuk. Dogum kanalina girdiler arrikBen de hissediyorum. ya kafası mıdır elleri mi orayı deşiyor aynen.Bir de benim içime fenalık geliyo böyle. Bayilacak gibi oluyorum. Tansiyonuma bakıyorum normal. Bu da yeni çıktı.
Aynısı bendede var artık ingilizcemizin yettiği kadarıyla anlatacağız derdimizi doktora. Sanki parmakları orda bi gıdıklanma, bi acı, sıkıyorum sürekli alt tarafı sanki gelse tutacakmış gibiKızlar ben vajinamın içinde bebeğin hareketlerini hissediyorum neredeyse bebek hareket ettikçe sanki çıkacak
Ah LaLcim sanki beni düşünen var canımYa bacım bi sal artık işi gücü misafiri, uzat ayaklarını 3.yü bekleme naz yapmasan bile keyif yapbende hiç naz yapamadım güya üçüncüde aşerme planlarım vardı ne olduğumu bilemedim aşeremeden hamilelik bitiyor
Ben de bazen çıktı işte soldakinin ayağı diyorum, bazen kontrol bike ediyorum hahahahahKızlar ben vajinamın içinde bebeğin hareketlerini hissediyorum neredeyse bebek hareket ettikçe sanki çıkacak
Canım pipetle içmeyi denedin mi? Neden öyle oluypr acabaKızlar ben bir haftadır fln her içtiğim suyu boğazıma kaçırıyorum böyle birşey olabilir mi yaartık ciddi ciddi sorun olmaya başladı zaten öksürüp tıksırmak mesele karnım yırtılıyor öksürüp nefesimi toparlıcam diye, napsam nasıl çözüm bulsam sizde var mı böyle birşey
Malatyalıyım canımNerelisin canım? Bizde de hep pamuk yatak yorgan vardır.. Adana malum sıcak.
Oyun parki olanların ara katı yok canım yani yatırıp alması çok zor derin olduğu için yeni doğana ıygun değil nprmal park yatakda çocuk ayaklandığı zaman aralatı çıkarıyorlar tabanda yatıp oynuyor düşme durumu olmuyor böylelikleHanimlar hayirli bayramlar beni park yatak konusunda bilenler aydinlatsin ne olur..
2. Cocugumiz olacak cok uygun bir park yatak almak istiyoruz cunku hem suan cok zor durumdayız hemde 2.3 yillik idarelik kullanalim diyoruz sonra iki kiz kardese oda takimi yapariz die.
Internette park yatak var birde ayni park yatak ama oyun parki yaziyor ne farki varki anlamadim ikisi arasinda oyun parki denilenler butcemize uygun ama beşik niyetine kullanilmaz mi acaba.
Birde uygun park yatak onereceginiz sayfalar varmi ?
Oyun parki olanların ara katı yok canım yani yatırıp alması çok zor derin olduğu için yeni doğana ıygun değil nprmal park yatakda çocuk ayaklandığı zaman aralatı çıkarıyorlar tabanda yatıp oynuyor düşme durumu olmuyor böylelikle
Benimde öyle canım orda biyeri var ama:))Kızlar ben vajinamın içinde bebeğin hareketlerini hissediyorum neredeyse bebek hareket ettikçe sanki çıkacak
Bana umreden geldi nasipse bende koyacağım suya Doğum zamanı canımKızlar Meryem ana eli otu alın. Hurafe belki ama ben deneyeceğimhastaneye görümcem getirecek.
Suni o kadar da korkulacak bir şey değil bence canım. Bende sezeryandan çekiniyorum. Epidural + suniyi tercih ederim sanırım öyle bir durumdaBu arada ben doktorumla konuşacağım. Sancılarım kendi gelirse normal istiyorum ama gelmezse suni istemiyorum sezeryan istiyorum diyeceğim. Böyle olabilir mi ki
Canım tedirginlikte çok haklısın illa ki üzülürsün Allah korusun öyle bir durumda ama önemli olan sağlığı olunca işte katlanıyor insan. İnşallah asla böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla gelir miniğinSagol canım benim . İnsanı üzen benim bi hastanede bebegimin bi hastanede olacak olması.ihtimali bile cok üzücü
Canım bana normalde bu hafta bıraktıracaktı 35 deyim şu an. Ama drum bayram haftası kendisi olmadığı için riske atamam bir hafta daha kullan dedi yani 36 da bırakmış olacağım canımSaye- sana doktor nidicardi ne zaman biraktiracagini söylemişti. Bana 37+0 a kadar kullan dedi ama uzun değil mi ya. Bazı doktorlar 35 te bırakılması gerektiğiji söylüyor. Bebeğin dolaşımında sıkıntı yaratabiliyormus.
Lütfen! Bakalım niye böyleymiş amaçları ne bu sipalarinAynısı bendede var artık ingilizcemizin yettiği kadarıyla anlatacağız derdimizi doktora. Sanki parmakları orda bi gıdıklanma, bi acı, sıkıyorum sürekli alt tarafı sanki gelse tutacakmış gibidoktora sorup sanada yazarım
Benimde öyle canım orda biyeri var ama:))
AhhahhaAh LaLcim sanki beni düşünen var canımhahahah hayaller hayatlar. Nasılsın iyi misin. Akıllı kuzular nasıl.
Ben de bazen çıktı işte soldakinin ayağı diyorum, bazen kontrol bike ediyorum hahahahah
Canım pipetle içmeyi denedin mi? Neden öyle oluypr acaba
Ya aslında aklıma geldi, bu sefer deOyyy çok az kaldı desene sağlıkla kavuşursun inşallah kizlarina ❤ bence sen ondan 1 gün sonra doğum yap once ona gider annenler sonra sana gelip yaninda kalirlarzaten onun da kendi annesi gelir muhakkak ikinizde tek kalmamiş olursunuz
Canım yaşadıklarını fazlasıyla yaşıyorum,sen birkaç işim var diosun ya, ben full evde yatıyorum ona rağmen aldığım nefes yetmiyor, hiçbir pozisyon rahatlatmıyor. Reflu, diş ağrısı, boğaz enfeksiyonu, burun tıkanıklığı, göğüsten nefes alamama, saniye başı çiş gelmesi, baş ağrısı, sıcaktan kurdeşen dökme ne ararsan var. Hem de bikaç haftadır artarak var. Geçen, haftalar sonra bir yemeğe gttik arabayla, sadece 1 saatte eve geldim ve nefes alamamaktan o gece uyuyamadım. Dediğin gbiikiz annesi olduğum için ve haftam ileri olduğu için çok zor geçiyor günler ama bu yollardan geçen tek ben diilim, demek ki katlanılabiliyor, bu bana teselli verdi hep. O yüzden beterin beteri var diye düşün, bebeğinin ve kendinin sağlığına şükret. Azkaldı, sürekli kendini telkin et. Arada ağla, rahatlaKızlar karnım çok gergin canım yanıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum nefes alıp veremiyorum devamlı çişim var gibi hiç iştahım yok geceleri sular seller içinde kalıyorum hergün yastık yıkasam yeri var ama uykum çok ağır oluyor baygın gibi uyuyorum artık pilim tükendi son zamanlarımız bi kaç işim var halletmem gereken onlarıda halledeyimde hayırlısıyla kurtarayım inşallah
Birde ikiz anneleri her daralışımda siz aklıma geliyorsunuz ben bi taneyle bu kadar zorlanıyorum sizi düşünemiyorum bile
Canım ben meyveleri kaçırmaya başladım cigerimden tarafa boğulur gibi olup öksüre öksüre gözümden yaş geliyorKızlar ben bir haftadır fln her içtiğim suyu boğazıma kaçırıyorum böyle birşey olabilir mi yaartık ciddi ciddi sorun olmaya başladı zaten öksürüp tıksırmak mesele karnım yırtılıyor öksürüp nefesimi toparlıcam diye, napsam nasıl çözüm bulsam sizde var mı böyle birşey
canım düşünen olmaz tabi kendi çektiğini sen bilirsin Allah kolaylık versin geçecek bugünlerAh LaLcim sanki beni düşünen var canımhahahah hayaller hayatlar. Nasılsın iyi misin. Akıllı kuzular nasıl.
Ben de bazen çıktı işte soldakinin ayağı diyorum, bazen kontrol bike ediyorum hahahahah
Canım pipetle içmeyi denedin mi? Neden öyle oluypr acaba
Canım inş normal Doğum uygun olur, zaten ikizlerde epiduralsiz yaptırmayız dedi benim drlar, sancı verilmesi gerekse bile epiduralli sancı verilir haberin olmaz dediler tabi en güzeli kendi sancımız benim sunni sancı deneyimim yok bilemiyorum nasıl bişeyBana umreden geldi nasipse bende koyacağım suya Doğum zamanı canım
Suni o kadar da korkulacak bir şey değil bence canım. Bende sezeryandan çekiniyorum. Epidural + suniyi tercih ederim sanırım öyle bir durumda
Canım tedirginlikte çok haklısın illa ki üzülürsün Allah korusun öyle bir durumda ama önemli olan sağlığı olunca işte katlanıyor insan. İnşallah asla böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla gelir miniğin
Canım bana normalde bu hafta bıraktıracaktı 35 deyim şu an. Ama drum bayram haftası kendisi olmadığı için riske atamam bir hafta daha kullan dedi yani 36 da bırakmış olacağım canım
Yaa kaderdaşım aynen öyle bir durum seninde mi nefes alışverişin çok hızlı ben onu ayarlayamıyorum ondan galiba tek farkettiğim buCanım ben meyveleri kaçırmaya başladım cigerimden tarafa boğulur gibi olup öksüre öksüre gözümden yaş geliyor
Muhtemelen canım çünkü karnım patlayacak gibi de acıyor çok yukarı çıktı, benim o taraf gevsekti zaten hamilelikten önce iki kere çay ile oturduğum yerde bogulmuslugum var kardeşim sağolsun silkeleyip çıkarmıştıYaa kaderdaşım aynen öyle bir durum seninde mi nefes alışverişin çok hızlı ben onu ayarlayamıyorum ondan galiba tek farkettiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?