Emin değilim ama kullanılabilir heralde içinde yatağı varsa ama oraya her defasında eğilip kalkmak çok zor olur çok yerde kalır bayağı derin olurSadece ara kati yok yani onun haricî yatak olarak kullanabilinir degilmi
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelirler. Bende epidural isterim sanırım böyle bir durumda bakalım haftaya bana ne diyecek. Artık Doğum şekli biraz daha belli olur diye düşünüyorumcanım düşünen olmaz tabi kendi çektiğini sen bilirsin Allah kolaylık versin geçecek bugünlerpipet hiç aklıma gelmedi şişeden bardaktan vs deniyorum nefesim çok hızlı ondan mı oluyor ayarlayamıyorum bilmem
Canım inş normal Doğum uygun olur, zaten ikizlerde epiduralsiz yaptırmayız dedi benim drlar, sancı verilmesi gerekse bile epiduralli sancı verilir haberin olmaz dediler tabi en güzeli kendi sancımız benim sunni sancı deneyimim yok bilemiyorum nasıl bişey
Yaa kıyamam bizeMuhtemelen canım çünkü karnım patlayacak gibi de acıyor çok yukarı çıktı, benim o taraf gevsekti zaten hamilelikten önce iki kere çay ile oturduğum yerde bogulmuslugum var kardeşim sağolsun silkeleyip çıkarmıştıuzun zamandır oh artık yok diyordum geçen hafta 3 kere yaşadım burnum hep tıkalı olduğundan sık nefes ihtiyacı ile ağzımdan nefes aldım herhalde yerken
Gönlünce olsun inş canım, ikiz doğumlarda kalça kemiklerinin scanneri çekiliyormuş bana onu yaptılar hastanede, basen kemikleri esnek mi açılabilecek mi diye belki sana da yaparlarİnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelirler. Bende epidural isterim sanırım böyle bir durumda bakalım haftaya bana ne diyecek. Artık Doğum şekli biraz daha belli olur diye düşünüyorum
Şimdi çıktım şekerim için tablet verdi biz trde sadece insülin kullanıyoruz ilaç önermiyorlar dedim bişey olmaz dedi.Lütfen! Bakalım niye böyleymiş amaçları ne bu sipalarin
Ah canım beterin beteri var tabi ki hep şükrediyorum o yüzden siz ikiz annelerine gıpta ile bakıyorumYa aslında aklıma geldi, bu sefer de
Canım yaşadıklarını fazlasıyla yaşıyorum,sen birkaç işim var diosun ya, ben full evde yatıyorum ona rağmen aldığım nefes yetmiyor, hiçbir pozisyon rahatlatmıyor. Reflu, diş ağrısı, boğaz enfeksiyonu, burun tıkanıklığı, göğüsten nefes alamama, saniye başı çiş gelmesi, baş ağrısı, sıcaktan kurdeşen dökme ne ararsan var. Hem de bikaç haftadır artarak var. Geçen, haftalar sonra bir yemeğe gttik arabayla, sadece 1 saatte eve geldim ve nefes alamamaktan o gece uyuyamadım. Dediğin gbiikiz annesi olduğum için ve haftam ileri olduğu için çok zor geçiyor günler ama bu yollardan geçen tek ben diilim, demek ki katlanılabiliyor, bu bana teselli verdi hep. O yüzden beterin beteri var diye düşün, bebeğinin ve kendinin sağlığına şükret. Azkaldı, sürekli kendini telkin et. Arada ağla, rahatla
Allah razı olsun insallah hepimizin yavruları saglıkla gelirBana umreden geldi nasipse bende koyacağım suya Doğum zamanı canım
Suni o kadar da korkulacak bir şey değil bence canım. Bende sezeryandan çekiniyorum. Epidural + suniyi tercih ederim sanırım öyle bir durumda
Canım tedirginlikte çok haklısın illa ki üzülürsün Allah korusun öyle bir durumda ama önemli olan sağlığı olunca işte katlanıyor insan. İnşallah asla böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla gelir miniğin
Canım bana normalde bu hafta bıraktıracaktı 35 deyim şu an. Ama drum bayram haftası kendisi olmadığı için riske atamam bir hafta daha kullan dedi yani 36 da bırakmış olacağım canım
İnşallah kuzuValla sulu mulu anası sezlongta yatıyor şu an danalar gibiNe bileyim oldum olası pek panik bir insan olmadım. Inşallah kızımı büyütürken de böyle olur Sukocugum ❤
Canim sen niye kotu ihtimallere odaklaniyosun ki cok sukur haftalari iyi artik gelisim durmadikca Allahin izniyle.normal bir surecle kucagimiza alacagz bebisleri lutfen moralini yuksek tut ve pozitif dusunSagol canım benim . İnsanı üzen benim bi hastanede bebegimin bi hastanede olacak olması.ihtimali bile cok üzücü
Çocuktan sonra ozellikle ilk donem cok degisebiliyor insan kendini taniyamayabilursin :)Valla sulu mulu anası sezlongta yatıyor şu an danalar gibiNe bileyim oldum olası pek panik bir insan olmadım. Inşallah kızımı büyütürken de böyle olur Sukocugum ❤
Canım ben ağızdan nefes ala ala boğazımı kuruttum, sonucunda bademcik iltihabı derken antibiotiye başlayana kadar kıvrandım. O yüzden şimdiden burnuna bir çare bul, iyi bir burun spreyi kullanMuhtemelen canım çünkü karnım patlayacak gibi de acıyor çok yukarı çıktı, benim o taraf gevsekti zaten hamilelikten önce iki kere çay ile oturduğum yerde bogulmuslugum var kardeşim sağolsun silkeleyip çıkarmıştıuzun zamandır oh artık yok diyordum geçen hafta 3 kere yaşadım burnum hep tıkalı olduğundan sık nefes ihtiyacı ile ağzımdan nefes aldım herhalde yerken
Burda vajinal tuşe yapılıyor ama senin dediğini ilk defa duyuyorum canım.Yaa kıyamam bizebenim yediğim zaten zor duruyor midemde bide bu kaçırıp öksürmeler mahvetti geçer inş hemencecik
Gönlünce olsun inş canım, ikiz doğumlarda kalça kemiklerinin scanneri çekiliyormuş bana onu yaptılar hastanede, basen kemikleri esnek mi açılabilecek mi diye belki sana da yaparlar
Her ülke farklı işte uygulama olarak canım. Orda yiyecekleri alabileceğin böyle Türk marketleri falan yok mu acaba herşeye şeker katıyorlar diyordunŞimdi çıktım şekerim için tablet verdi biz trde sadece insülin kullanıyoruz ilaç önermiyorlar dedim bişey olmaz dedi.
Bebek çok aşağıda ağrım oluyor dedim kilo alıyor normal dedi.
Sancım olursa ne alabilirim doğumu durdurmak için dedim 34ten sonra sancı kesici başlamıyoruz 5dkda 1 olursa hastaneye doğuma dedi.
Magnezyumu 34te kes artık dedi. Bu adam beni doğurtacak galiba
Her haftda nst ve ultrason istedi suyum fazla diye.
Canım ben de 36+1 im şuan:) her bünye farklı tabii, belki de ben 20 kilo aldığım için ve hassas bünyemden çok zorlanıyorum. Sancı konusunda o kadar çok olmadı Allahtan. Sen kaç kilo almıştın?Sağlıkla gelsin inşallah canım kuzular ikiz çok zor oluyor yine de MaşaAllah çok iyi gelmişsiniz... Bugün 36+1 olduk bizde ikizlere 36+1 de doğum yapmıştım... o gün geldi aklıma sancılarım telasim heyecanım... ozaman bigün daha dursalar diye gözüne bakıyordum... bu kızımda da artık doğsun diye gözüne bakıyorum...
Herseyin normal olmasına sevindim canım. Evet evet riskli donemler bitti gelirlerse gelsinler bebisler sorun yok annesi :). Nst iyi olmuşŞimdi çıktım şekerim için tablet verdi biz trde sadece insülin kullanıyoruz ilaç önermiyorlar dedim bişey olmaz dedi.
Bebek çok aşağıda ağrım oluyor dedim kilo alıyor normal dedi.
Sancım olursa ne alabilirim doğumu durdurmak için dedim 34ten sonra sancı kesici başlamıyoruz 5dkda 1 olursa hastaneye doğuma dedi.
Magnezyumu 34te kes artık dedi. Bu adam beni doğurtacak galiba
Her haftda nst ve ultrason istedi suyum fazla diye.
ben silvernurse aldım canım doğuma 2 ay kala başladım kullanmaya cok da memnunum. benım de acıyordu böyle zonklar gıbı bır tuhaftı doğuma kadar onu dindirdi doğumdan sonra da kucuk bır yara oldu cunku kullanmadım o heyecanla bır sure. yara olur gıbı olunca aklım basıma geldı taktım yıne yara oluşmadan kurtardık kesınlıkle tavsıye edıyorum.Aranızda gümüş kapaklardan alacak olan var mı. Als.mo bilemedim. Göğüs uçlarim hamileliğin başından beri aciyor. Silvernurse marka Hepsiburadada indirimde şu an.
Muayene yokki konuşma sadece, inş herşey yolundadır ne diyimHerseyin normal olmasına sevindim canım. Evet evet riskli donemler bitti gelirlerse gelsinler bebisler sorun yok annesi :). Nst iyi olmuş
Oyun parkı olanların ust kademesi olmuyor. Sadece en alt kademe oluyor. Alt acma ünitesi falan da olmuyor haliyle.Hanimlar hayirli bayramlar beni park yatak konusunda bilenler aydinlatsin ne olur..
2. Cocugumiz olacak cok uygun bir park yatak almak istiyoruz cunku hem suan cok zor durumdayız hemde 2.3 yillik idarelik kullanalim diyoruz sonra iki kiz kardese oda takimi yapariz die.
Internette park yatak var birde ayni park yatak ama oyun parki yaziyor ne farki varki anlamadim ikisi arasinda oyun parki denilenler butcemize uygun ama beşik niyetine kullanilmaz mi acaba.
Birde uygun park yatak onereceginiz sayfalar varmi ?
Evet muayene yokMuayene yokki konuşma sadece, inş herşey yolundadır ne diyim
Peridural nedir canımSancıların kendiliğinden gelir inş sunniye gerek kalmaz ama sunni sancı+peridural de yapılabilir tek alternatif sezeryan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?