2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelirler. Bende epidural isterim sanırım böyle bir durumda bakalım haftaya bana ne diyecek. Artık Doğum şekli biraz daha belli olur diye düşünüyorum

Yaa kıyamam bize benim yediğim zaten zor duruyor midemde bide bu kaçırıp öksürmeler mahvetti geçer inş hemencecik
İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla gelirler. Bende epidural isterim sanırım böyle bir durumda bakalım haftaya bana ne diyecek. Artık Doğum şekli biraz daha belli olur diye düşünüyorum
Gönlünce olsun inş canım, ikiz doğumlarda kalça kemiklerinin scanneri çekiliyormuş bana onu yaptılar hastanede, basen kemikleri esnek mi açılabilecek mi diye belki sana da yaparlar

Lütfen! Bakalım niye böyleymiş amaçları ne bu sipalarin
Şimdi çıktım şekerim için tablet verdi biz trde sadece insülin kullanıyoruz ilaç önermiyorlar dedim bişey olmaz dedi.
Bebek çok aşağıda ağrım oluyor dedim kilo alıyor normal dedi.
Sancım olursa ne alabilirim doğumu durdurmak için dedim 34ten sonra sancı kesici başlamıyoruz 5dkda 1 olursa hastaneye doğuma dedi.
Magnezyumu 34te kes artık dedi. Bu adam beni doğurtacak galiba
Her haftda nst ve ultrason istedi suyum fazla diye.

Ah canım beterin beteri var tabi ki hep şükrediyorum o yüzden siz ikiz annelerine gıpta ile bakıyorum
Ama dediğin gibi tek değiliz süreç bunu gerektiriyor ve yaşıyoruz az kaldı geçecek sağ salim kurtulacağız inşallah hep beraber
ağlama işine gelince ağlamak benim işim hiç geri durmam

Allah razı olsun insallah hepimizin yavruları saglıkla gelir

Valla sulu mulu anası sezlongta yatıyor şu an danalar gibi Ne bileyim oldum olası pek panik bir insan olmadım. Inşallah kızımı büyütürken de böyle olur Sukocugum ❤
İnşallah kuzu
Ben hastane çantası hazırlamaya karar verdim bi parti attım hatta makineye biliyomusun:) insanlık için küçük benim için büyük adım

Sagol canım benim . İnsanı üzen benim bi hastanede bebegimin bi hastanede olacak olması.ihtimali bile cok üzücü
Canim sen niye kotu ihtimallere odaklaniyosun ki cok sukur haftalari iyi artik gelisim durmadikca Allahin izniyle.normal bir surecle kucagimiza alacagz bebisleri lutfen moralini yuksek tut ve pozitif dusun

Valla sulu mulu anası sezlongta yatıyor şu an danalar gibi Ne bileyim oldum olası pek panik bir insan olmadım. Inşallah kızımı büyütürken de böyle olur Sukocugum ❤
Çocuktan sonra ozellikle ilk donem cok degisebiliyor insan kendini taniyamayabilursin :)

Canım ben ağızdan nefes ala ala boğazımı kuruttum, sonucunda bademcik iltihabı derken antibiotiye başlayana kadar kıvrandım. O yüzden şimdiden burnuna bir çare bul, iyi bir burun spreyi kullan

Burda vajinal tuşe yapılıyor ama senin dediğini ilk defa duyuyorum canım.
Her ülke farklı işte uygulama olarak canım. Orda yiyecekleri alabileceğin böyle Türk marketleri falan yok mu acaba herşeye şeker katıyorlar diyordun

Reactions: LaL
Canım ben de 36+1 im şuan:) her bünye farklı tabii, belki de ben 20 kilo aldığım için ve hassas bünyemden çok zorlanıyorum. Sancı konusunda o kadar çok olmadı Allahtan. Sen kaç kilo almıştın?

Herseyin normal olmasına sevindim canım. Evet evet riskli donemler bitti gelirlerse gelsinler bebisler sorun yok annesi :). Nst iyi olmuş

Bugün kendimi aşırı dinç hissediyorum düşmemişim gibi hafif diz acısı var o kadar
Çamaşırları yıkayıp kurutup kaldırdım
Ayıptır söylemesi Bişeyler kızarttım ekmek aralarını yapıp Bi güzel çay demleyip sahile indik arkadaşlarla
Kuş gibiyim yeniden şaşkınım

Aranızda gümüş kapaklardan alacak olan var mı. Als.mo bilemedim. Göğüs uçlarim hamileliğin başından beri aciyor. Silvernurse marka Hepsiburadada indirimde şu an.
ben silvernurse aldım canım doğuma 2 ay kala başladım kullanmaya cok da memnunum. benım de acıyordu böyle zonklar gıbı bır tuhaftı doğuma kadar onu dindirdi doğumdan sonra da kucuk bır yara oldu cunku kullanmadım o heyecanla bır sure. yara olur gıbı olunca aklım basıma geldı taktım yıne yara oluşmadan kurtardık kesınlıkle tavsıye edıyorum.

Oyun parkı olanların ust kademesi olmuyor. Sadece en alt kademe oluyor. Alt acma ünitesi falan da olmuyor haliyle.

Muayene yokki konuşma sadece, inş herşey yolundadır ne diyim
Evet muayene yok ay sinirlerim bozuluyor hatirlatma burdaki saçma sistemi,gitimde kalbini dinlerdi ama nst gidiyorum diye onu da yapmıyor resmen boşuna gidiyorum. Bide yanlış anlamazsan her gidişinde ne kadar ücret oduyorsun? Amerikanin sağlık hizmetleri pek iyi değil diye duydum yani vatandaşları için bile iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…