2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selamlar canlar, geçmiş bayramımız kutlu olsun. Bir dahaki bayrama yavrularımız yanımızda girelim inşallahh.. nasılsınız? Herkesin keyfi, sağlığı yerindedir umarım. Biz de arefe gününden beri babamın köyünde idik, püfür püfür esiyor acayip güzel uyku uyudum mis gibi, çişe bile kalkmamışım geceleri o derece bıraksalar, imkan olsa doğuma kadar hatta yaz bitene kadar köyde kalırım, huzur resmen.. telefon çok çekmedi ara sıra merkeze indikçe okudum 100 küsür sayfayı maşallah daha doğuran yok son bir haftadır göbeğim yavaş yavaş aşağı indi, ben fark ediyordum, ama halam yengem falan da öyle dediler, inmeye başlamış diye, bakalım pazartesi kontrol var ne diyecek Dr.amcamız..
Öpüyorum çook herkesi

Canım peki normal Doğum tarihinden nekadar önce oldu doğumu

Hımm sağol canım

Hımm sağol canım

freearc bende Meryem Ana otunu ümreden getirttim canım kullanmak nasip olur inşallah bu zamana kadar 2 arkadaşım kullandı ikisinde de işe yaradı, anlatmıştım burda 1 - 2 ay önce. İkisinin de ilk doğumdu ve çok kısa sürede doğurdular, ama doğum bitince onu sudan çıkarıp kapanmasını beklemek gerekirmiş, rahim ağzı kendini toparlarmış o kapandıkça

Hımmm çok güzel evet canım aynen valla götürelim

3 gün boyunca eve girmedim.Bayram ziyaretleri,taziye ve 3 adet nişan törenine gittim Evden çıkmayacaktim halbuki
Bende diyorum birileri eksik buralara fazla gelmiyor hah buldummm. İyi yaptin valla iyi sipalar büyüdükçe inan yürümek istemeyeceksin. Son 3-4 gündür yürümek istemiyorum çok baskı yapıyor

Nst klinikte 80dolar, hastanede daha fazla. Ultrason klinikte 140dolar. Ben paket almıştım o yüzden çok bilmiyorum doktor ücretini.

Ya bişey sorucam kızlar soda içtim bugün direk midemi yaktı çay içerken direk sıcağı midemde hissettim su içiyorum mesela direk midemi deliyo sanki daha da mı yukarı çıktı naptı?

Park yatak uygundur
Bence letgo ya da tutumlu anne gibi ikinci el sitelerden bakın çok daha uyguna gelir size ve bebek şeyleri tertemiz zaten genelde
Yeni bebeğiniz uğur getirsin size

Canım inş boğaz enfeksiyonun geçer hoş antibiyotik kullanıyorsun ama bazı titiz anestezistler boğaz enfeksiyonu ile genel anestezi vermez spinale dönebilir boğazının durumuna

Nst klinikte 80dolar, hastanede daha fazla. Ultrason klinikte 140dolar. Ben paket almıştım o yüzden çok bilmiyorum doktor ücretini.
Anladim canım iyi yapmışsın o şekilde. Yine insaflilar. Geçen yıl eşim topugunu kırdı her hastane,ve doktor ücreti 780 dolar tutuyordu ve yaklaşık 6-7 defa gittik allahtan taksit yaptilar yoksa imkani yoktu ödemenin. Ameliyat olmasi gerekiyordu onada 10 bin dolar dediler ama yapamadık eşim şuan hafif topalliyor yürürken 1 hafta önce oturma izni aldı kışın ameliyat etiricez resmen içimi döktüm sana

Yalancı doğum sancısıyla hastaneye girdin diyelim çat 114 dolarla başlıyormuş 2000 dolara kadar çıkıyormuş. İnş başımıza gelmez. Nst ve ultrasonlar pakete dahil değilmiş. Hastanede nst çekilirsen klinik kapalı olduğunda 160dolar civarıymış, geçen klinikte çekildim hemşire söylendi biraz hastaneye gitmeniz gerekirdi vs diye. Doğum ücretini normalse doğumdan 1 ay içinde sezeryansa 2 ay içinde ödemen gerekiyormuş. Çünkü sezeryan olursa direk 3000dolar fiyat çıkıo ama 3 gece konaklama içinde. Normalde 1 gece konaklama var. 2. Gece kalırsan 1450dolar yatak parası. Tek güzel yanı bizde hastaneye girdiğin an başlar kalma ücreti orda doğum yaptığın anda başlıyo istersen 2 gece sancı çek ücretsiz odaya alındın mı para yazıyor.
Bugğn hastane turuda yaptım bunlar bildiğin yatakta doğurtuyor, çatal matal yok, insan nasıl ıkınacakki. Bizim ülkemiz çok daha gelişmiş diyorum ben.

Gerçekten pahalıymış ama bu işin sonunda bebeğin amerika passportu olmasi tek tesellisi. Evet burda yatakta doğum yapiliyor. Hatta hiç çatal yok hic bir yerde hepsinde bacaklari açacaksın sadece. Bana nedense çatal biraz korkunc geliyor benim işime geliyor

Bizde türkiyede çatallı masanın kenarındaki demirlere tutunup ıkındığımız için (ordan güç olarak) nasıl olacak o iş anlamadım bol bol doğum videosu izleyeyim. Kontrol haftaya cuma inş bebiş dayanır ozamana eşin içinde çok geçmiş olsun ameliyatla eski halini alır inşallah

Canim sen niye kotu ihtimallere odaklaniyosun ki cok sukur haftalari iyi artik gelisim durmadikca Allahin izniyle.normal bir surecle kucagimiza alacagz bebisleri lutfen moralini yuksek tut ve pozitif dusun
Tatlım ben degıl doktor en kötü ihtimali bile dusunmeliyiz dedi.benim için rahst şukur.buraya yazarak sizide üzüyorum sanırım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…