Canım peki normal Doğum tarihinden nekadar önce oldu doğumuBenimkardeşimin 1 cm açıklığı vardı 2 hafta gezdi eğildi kalktı meme ucu masajı yer sildi fln sıfır sancı. Bebeğin suyu iyice azaldı doktoru 1 gün daha bekliyoruz doğdu doğdu doğmadı doğuma dedi. Tabi yine sıfır sancı. Sabah hastaneye gittiler doktoru suni verip normali deneyebiliriz ama bebeğin suyu az strese girebilir, sezeryan istersende direk yapabiliriz dedi. Öğlene kadar bekledikler belki sancıdı olur diye olmayınca sezeryn oldu. Hiç suni almadı
Epidural canım belden vurulan sancı kesici iğnePeridural nedir canım
Hımm sağol canımCanim genel anestezi ile olmustym ve uyandigindaki ilk an zor geldi bana o yuzden bu sefer spinal yada epidural dusunuyorum tamamen kendimden gecmek istemiyorum onun disinda ilk gun zor ama 2. Gun daha rahat yurudum merdiven indim çıktım sonrasinda da hicbir sorunum olmadi dusununce cok korkutmuyor beni
Hımm sağol canımBana umreden geldi nasipse bende koyacağım suya Doğum zamanı canım
Suni o kadar da korkulacak bir şey değil bence canım. Bende sezeryandan çekiniyorum. Epidural + suniyi tercih ederim sanırım öyle bir durumda
Canım tedirginlikte çok haklısın illa ki üzülürsün Allah korusun öyle bir durumda ama önemli olan sağlığı olunca işte katlanıyor insan. İnşallah asla böyle bir şeye gerek kalmaz sağlıkla gelir miniğin
Canım bana normalde bu hafta bıraktıracaktı 35 deyim şu an. Ama drum bayram haftası kendisi olmadığı için riske atamam bir hafta daha kullan dedi yani 36 da bırakmış olacağım canım
Burada yapmıyorlar maalesef canımEpidural canım belden vurulan sancı kesici iğne
Hımmm çok güzel evet canım aynen valla götürelimfreearc bende Meryem Ana otunu ümreden getirttim canım kullanmak nasip olur inşallah bu zamana kadar 2 arkadaşım kullandı ikisinde de işe yaradı, anlatmıştım burda 1 - 2 ay önce. İkisinin de ilk doğumdu ve çok kısa sürede doğurdular, ama doğum bitince onu sudan çıkarıp kapanmasını beklemek gerekirmiş, rahim ağzı kendini toparlarmış o kapandıkça
Bende diyorum birileri eksik buralara fazla gelmiyor hah buldummm. İyi yaptin valla iyi sipalar büyüdükçe inan yürümek istemeyeceksin. Son 3-4 gündür yürümek istemiyorum çok baskı yapıyor3 gün boyunca eve girmedim.Bayram ziyaretleri,taziye ve 3 adet nişan törenine gittimEvden çıkmayacaktim halbuki
Nst klinikte 80dolar, hastanede daha fazla. Ultrason klinikte 140dolar. Ben paket almıştım o yüzden çok bilmiyorum doktor ücretini.Evet muayene yokay sinirlerim bozuluyor hatirlatma burdaki saçma sistemi,gitimde kalbini dinlerdi ama nst gidiyorum diye onu da yapmıyor resmen boşuna gidiyorum. Bide yanlış anlamazsan her gidişinde ne kadar ücret oduyorsun? Amerikanin sağlık hizmetleri pek iyi değil diye duydum yani vatandaşları için bile iyi degil
39. Haftanın içindeydiCanım peki normal Doğum tarihinden nekadar önce oldu doğumu
Hanimlar hayirli bayramlar beni park yatak konusunda bilenler aydinlatsin ne olur..
2. Cocugumiz olacak cok uygun bir park yatak almak istiyoruz cunku hem suan cok zor durumdayız hemde 2.3 yillik idarelik kullanalim diyoruz sonra iki kiz kardese oda takimi yapariz die.
Internette park yatak var birde ayni park yatak ama oyun parki yaziyor ne farki varki anlamadim ikisi arasinda oyun parki denilenler butcemize uygun ama beşik niyetine kullanilmaz mi acaba.
Birde uygun park yatak onereceginiz sayfalar varmi ?
Canım inş boğaz enfeksiyonun geçer hoş antibiyotik kullanıyorsun ama bazı titiz anestezistler boğaz enfeksiyonu ile genel anestezi vermez spinale dönebilir boğazının durumunaYa aslında aklıma geldi, bu sefer de
Canım yaşadıklarını fazlasıyla yaşıyorum,sen birkaç işim var diosun ya, ben full evde yatıyorum ona rağmen aldığım nefes yetmiyor, hiçbir pozisyon rahatlatmıyor. Reflu, diş ağrısı, boğaz enfeksiyonu, burun tıkanıklığı, göğüsten nefes alamama, saniye başı çiş gelmesi, baş ağrısı, sıcaktan kurdeşen dökme ne ararsan var. Hem de bikaç haftadır artarak var. Geçen, haftalar sonra bir yemeğe gttik arabayla, sadece 1 saatte eve geldim ve nefes alamamaktan o gece uyuyamadım. Dediğin gbiikiz annesi olduğum için ve haftam ileri olduğu için çok zor geçiyor günler ama bu yollardan geçen tek ben diilim, demek ki katlanılabiliyor, bu bana teselli verdi hep. O yüzden beterin beteri var diye düşün, bebeğinin ve kendinin sağlığına şükret. Azkaldı, sürekli kendini telkin et. Arada ağla, rahatla
Anladim canım iyi yapmışsın o şekilde. Yine insaflilar. Geçen yıl eşim topugunu kırdı her hastane,ve doktor ücreti 780 dolar tutuyordu ve yaklaşık 6-7 defa gittik allahtan taksit yaptilar yoksa imkani yoktu ödemenin. Ameliyat olmasi gerekiyordu onada 10 bin dolar dediler ama yapamadık eşim şuan hafif topalliyor yürürkenNst klinikte 80dolar, hastanede daha fazla. Ultrason klinikte 140dolar. Ben paket almıştım o yüzden çok bilmiyorum doktor ücretini.
Yalancı doğum sancısıyla hastaneye girdin diyelim çat 114 dolarla başlıyormuş 2000 dolara kadar çıkıyormuş. İnş başımıza gelmez. Nst ve ultrasonlar pakete dahil değilmiş. Hastanede nst çekilirsen klinik kapalı olduğunda 160dolar civarıymış, geçen klinikte çekildim hemşire söylendi biraz hastaneye gitmeniz gerekirdi vs diye. Doğum ücretini normalse doğumdan 1 ay içinde sezeryansa 2 ay içinde ödemen gerekiyormuş. Çünkü sezeryan olursa direk 3000dolar fiyat çıkıo ama 3 gece konaklama içinde. Normalde 1 gece konaklama var. 2. Gece kalırsan 1450dolar yatak parası. Tek güzel yanı bizde hastaneye girdiğin an başlar kalma ücreti orda doğum yaptığın anda başlıyo istersen 2 gece sancı çek ücretsiz odaya alındın mı para yazıyor.Anladim canım iyi yapmışsın o şekilde. Yine insaflilar. Geçen yıl eşim topugunu kırdı her hastane,ve doktor ücreti 780 dolar tutuyordu ve yaklaşık 6-7 defa gittik allahtan taksit yaptilar yoksa imkani yoktu ödemenin. Ameliyat olmasi gerekiyordu onada 10 bin dolar dediler ama yapamadık eşim şuan hafif topalliyor yürürken1 hafta önce oturma izni aldı kışın ameliyat etiricez resmen içimi döktüm sana
Gerçekten pahalıymış ama bu işin sonunda bebeğin amerika passportu olmasi tek tesellisi. Evet burda yatakta doğum yapiliyor. Hatta hiç çatal yok hic bir yerde hepsinde bacaklari açacaksın sadece. Bana nedense çatal biraz korkunc geliyor benim işime geliyorYalancı doğum sancısıyla hastaneye girdin diyelim çat 114 dolarla başlıyormuş 2000 dolara kadar çıkıyormuş. İnş başımıza gelmez. Nst ve ultrasonlar pakete dahil değilmiş. Hastanede nst çekilirsen klinik kapalı olduğunda 160dolar civarıymış, geçen klinikte çekildim hemşire söylendi biraz hastaneye gitmeniz gerekirdi vs diye. Doğum ücretini normalse doğumdan 1 ay içinde sezeryansa 2 ay içinde ödemen gerekiyormuş. Çünkü sezeryan olursa direk 3000dolar fiyat çıkıo ama 3 gece konaklama içinde. Normalde 1 gece konaklama var. 2. Gece kalırsan 1450dolar yatak parası. Tek güzel yanı bizde hastaneye girdiğin an başlar kalma ücreti orda doğum yaptığın anda başlıyo istersen 2 gece sancı çek ücretsiz odaya alındın mı para yazıyor.
Bugğn hastane turuda yaptım bunlar bildiğin yatakta doğurtuyor, çatal matal yok, insan nasıl ıkınacakki. Bizim ülkemiz çok daha gelişmiş diyorum ben.
Bizde türkiyede çatallı masanın kenarındaki demirlere tutunup ıkındığımız için (ordan güç olarak) nasıl olacak o iş anlamadım bol bol doğum videosu izleyeyim. Kontrol haftaya cuma inş bebiş dayanır ozamanaGerçekten pahalıymış ama bu işin sonunda bebeğin amerika passportu olmasi tek tesellisi. Evet burda yatakta doğum yapiliyor. Hatta hiç çatal yok hic bir yerde hepsinde bacaklari açacaksın sadece. Bana nedense çatal biraz korkunc geliyor benim işime geliyor
Tatlım ben degıl doktor en kötü ihtimali bile dusunmeliyiz dedi.benim için rahst şukur.buraya yazarak sizide üzüyorum sanırım kusura bakmayınCanim sen niye kotu ihtimallere odaklaniyosun ki cok sukur haftalari iyi artik gelisim durmadikca Allahin izniyle.normal bir surecle kucagimiza alacagz bebisleri lutfen moralini yuksek tut ve pozitif dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?