Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
benimkide başından beri erken gelmeye çalışıyo 14. haftada ta gelmeye kalktı durdurdular
dün nstde sancım 72ye çıktı ciğer geliştirici vurdular gelirse diye
heran tetikte bekliyorum bakalım
kilosu 2650 inşalllah solunumunda ciğerlerinde sıkıntı olmazda küveze girmesine gerek kalmadan beraberce çıkarız
o kadar yoruldumki hamilelikten artık hergün yüreğim ağzımda
hala daha ters dönmüyoda sezeryan olucam çok büyük ihtimal
sezeryanla ilgili tecrübelerinden bahseder misin biraz canım
sonrasında iyileşme ayağa kalkma sürecinden ?
Çok bahsetmek istemiyorum çünkü bilinmesi yaşamak daha kolay bence. Zaten bebeginin mutluluğu tüm acıların üstünde inan bana. Ve annelik çok ama çok güzel birşey. Onlar için herşeye değer
benimkide başından beri erken gelmeye çalışıyo 14. haftada ta gelmeye kalktı durdurdular
dün nstde sancım 72ye çıktı ciğer geliştirici vurdular gelirse diye
heran tetikte bekliyorum bakalım
kilosu 2650 inşalllah solunumunda ciğerlerinde sıkıntı olmazda küveze girmesine gerek kalmadan beraberce çıkarız
o kadar yoruldumki hamilelikten artık hergün yüreğim ağzımda
hala daha ters dönmüyoda sezeryan olucam çok büyük ihtimal
sezeryanla ilgili tecrübelerinden bahseder misin biraz canım
sonrasında iyileşme ayağa kalkma sürecinden ?
solmez
Allah korumuş yine de canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
Doğum yapan arkadaşımızın nickini unuttum inşallah hemen kucağına alırsın kuzum melegini
Bende bugün gezi nirvanamı yaptım kizlar ziv ziv gezdim oh ihtiyaçlarımı aldım kızıma magnet siparis ettim kapı süsü yapacagim malzeme aldım ama anne bebek tacı geç geleceği için sipariş sıkıntı oldu o işi de halletmeye calisacagim bakalım , evet resmen Herkes haziranda doğum yapacak gibi bakalım aceleci bebiskolar sağlıklı gelsinler inşallah
Bende bugün gezi nirvanamı yaptım kizlar ziv ziv gezdim oh ihtiyaçlarımı aldım kızıma magnet siparis ettim kapı süsü yapacagim malzeme aldım ama anne bebek tacı geç geleceği için sipariş sıkıntı oldu o işi de halletmeye calisacagim bakalım , evet resmen Herkes haziranda doğum yapacak gibi bakalım aceleci bebiskolar sağlıklı gelsinler inşallah