2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah ikinizde çok iyisinizdir

Çok geçmiş olsun canim

Canım Allah yardımcın olsun . Sezeryan ile ilgili önemli şey ilk gün ayağa kalkmaktan sakın korkma. Ne kadar acirsa acisin . Sonrası çok daha kolay.

Çok bahsetmek istemiyorum çünkü bilinmesi yaşamak daha kolay bence. Zaten bebeginin mutluluğu tüm acıların üstünde inan bana. Ve annelik çok ama çok güzel birşey. Onlar için herşeye değer

Bi iki saate iyice açılır yarına hiiiç bişeyi kalmaz kuzum iyiler merak etme için gidiyo farkındayım ama
Çok daha iyi canım çok şükür sadece su içti ama mama yemek istemiyor sabaha daha iyi olur inşallah
Bugün pek iyi değilim. Ara ara sancim oluyor. Dr um sehirdisinda biran önce pazartesi olsun inş.
Hepimizde aynı tedirginlik. Dr olmayınca bir an önce vakit geçse diye bekliyoruz. İnşallah sorun olmaz canım

6cm’e kadar ağrıya dayanabildim şimdi epidural takıldı, ciğer geliştiricinin 2. Dozu 12 saat olunca tekrarlandı. Şuan açıklık 6cm
Ayy Rabbim kolaylık versin kuzum hemen kurtulursun, kavuşursunuz inşallah, rabbim yar ve yardimciniz olsun

solmez Allah korumuş yine de canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
Doğum yapan arkadaşımızın nickini unuttum inşallah hemen kucağına alırsın kuzum melegini

6cm’e kadar ağrıya dayanabildim şimdi epidural takıldı, ciğer geliştiricinin 2. Dozu 12 saat olunca tekrarlandı. Şuan açıklık 6cm
Kuzum rabbim kolaylıklar versin sana. İnşallah sag salim alirsin oglunu kucağına sağlıklı sıhhatli bir şekilde. İnan ki aklım sende. Allaha emanetsin

Bende bugün gezi nirvanamı yaptım kizlar ziv ziv gezdim oh ihtiyaçlarımı aldım kızıma magnet siparis ettim kapı süsü yapacagim malzeme aldım ama anne bebek tacı geç geleceği için sipariş sıkıntı oldu o işi de halletmeye calisacagim bakalım , evet resmen Herkes haziranda doğum yapacak gibi bakalım aceleci bebiskolar sağlıklı gelsinler inşallah

Son gezmeler valla. Artık yürümekte zorlanıyorum ben 36+2 çok çok zooorrr hoffff. Aha bak görürsün ben herkesten sonra doğurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…