Çok geçmiş olsun rabbim korumuş. İnşallah sorun yoktur
Ay çok büyük geçmiş olsun inşallah Bi sıkıntı olmadan atlatırsınız Allah yardımcınız olsunn
Çok geçmiş olsun canım.
Çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Şükür bir şey olmamış, çok üzüldüm. Yaz bize
canım çok geçmiş olsun
içini ferah tut
inşallah ciddi bişey yoktur
güzel haberlerini bekliyoruz
Sağol canım geçecek inşallah yaüzüldüm
Biraz fazla vermişler canım sanırım zaman çabucak geçiverse
Geçmiş olsun canım Allah korumuş. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın süreci
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah ikinizde daha iyisinizdir
Cok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun sağlıklıca zamanında doğsun inşallah yavrun
Çok geçmiş olsun gözetim altında durun bir müddet inşallah hiç bir sıkıntı olmaz
Çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin.Insallah bi sıkıntı yoktur yavrunda da
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah
Y Yademim az kaldı insallah su an gözetim altında birlikte cıkacaksınız kuzum
solmez çok gecmiş olsun sadaka verin bi kuzum
Ben de bugun gecelik pijama sabahlık çamaşır falan aldım okadar yoruldumki keske daha once hazırlasaydım çarşıya cıkmak artık bana göre değil onu anladım. Yarın yıkayıp ütülerim artık.
Canim onunla gecmis olaun onemli bisey yoktur umarim
Çok geçmiş olsun allah korumuş.
Inşallah Bisey olmaz canım allah yardimcin olsun.
ayy inş ikinizde iyi olun. Allahım korusun yarabbin
Canım her ihtimale karşı öyle yatıyorlardır bence hiç canını sıkma inş. Güle oynaya çıkacaksınız az kaldı...
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah ikinizde çok iyisinizdir
Çok geçmiş olsun canim
solmez Allah korumuş yine de canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
Doğum yapan arkadaşımızın nickini unuttum inşallah hemen kucağına alırsın kuzum melegini
Ahh kuzum cok gecmis olsun ya bebisin sagligi nasil inşallah ikinizde pazrtei gunu taburcu olacak kadariyu olursunuziHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Rabbim sağ salim yavrunla çıkmayı nasip etsin inşallah canımHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Ah canım sağ salim çıkarsınız inş hastaneden bebeğin iyi bir haftada maşallah çok küçük değil, sana da çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsınızHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Ahh kuzum cok gecmis olsun ya bebisin sagligi nasil inşallah ikinizde pazrtei gunu taburcu olacak kadariyu olursunuzi
Rabbim sağ salim yavrunla çıkmayı nasip etsin inşallah canım
Ah canım sağ salim çıkarsınız inş hastaneden bebeğin iyi bir haftada maşallah çok küçük değil, sana da çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsınız
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Sagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Canım çok geçmiş olsun Allah YARDIMCINIZ olsunHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Ah kurban olurum ben sana maşallah kuzum benimSagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Oyu kuzuma benimSagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Ay maşallahm sana ❤Sagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Çook geçmis olsun Allah korumuşSagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Oy kıyamam ona. Annesinin kuzusu. Birkaç güne inşallah çıkar canım kuvezdenSagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?