2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
6cm’e kadar ağrıya dayanabildim şimdi epidural takıldı, ciğer geliştiricinin 2. Dozu 12 saat olunca tekrarlandı. Şuan açıklık 6cm
Allah kolaylık versin, belki de doğmuştur. Yaz bize
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Sagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Hayırlı olsun kuzu. Ay nasıl güzel bir duygu maşallah. En kısa zamanda sağlıkla kavuşun inşallah.

Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Sanada çok geçmiş olsun canım, rabbim en kısa zamanda yanına versin.

Geçmiş olsun canım gözünaydın kavuştun bebeğine.şekeri düşük diye mi mama veriyorlar

Gözün aydın canım çok şükür kavuştun bebeğine

Geçmiş olsun canım gözünaydın kavuştun bebeğine.şekeri düşük diye mi mama veriyorlar
Diabetik annelerin bebeklerinde seker düşebiliyormuş. İlk emzirdim şekeri düşük geldi mama verdiler, sonra yine emzirdim yine mama verdiler. 3 seker sonucunun normal gelmesi gerekiyormuş 45 civarı istiyorlar sonucu

Diabetik annelerin bebeklerinde seker düşebiliyormuş. İlk emzirdim şekeri düşük geldi mama verdiler, sonra yine emzirdim yine mama verdiler. 3 seker sonucunun normal gelmesi gerekiyormuş 45 civarı istiyorlar sonucu
Anladım canım bendede şeker varya ondan merak ettim.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımm cok sevindimm sağlıkla büyüt inşallah.. şimdi hersey cok daha güzel olacak. Herkes icin süphesiz dünyanın en güzel duygusu ama bizler icin sanırım özlem daha büyüktü . Şimdi artık herşey gönlünüZce olsun her duyguyu doyasıya yaşayın inşallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Ayy allah analı babalı büyütsün inş hemen çıkarsınız kuvezden bunla gelmiş geçmiş olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…