2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözün aydın cancağızım :) şükür kavuşturana, hiç bir sorun sıkıntı olmadan gün içinde çıkarsınız insaAllah hastaneden de, bizim yerimize de kokla cennet kokuluyu :)

Maşallah canım. Sağlıkla taburcu olun inşallahhhh

Epizyo açmadılar makata doğru değilde yukarı doğru ufak ufak yırtıklarım varmış, hemde 2380 gr ile 4 kg doğuranları düşünemiyorum, bol pansuman dedi. Meme uçlarım çok acıyor
Canım hayırlı olsun
Aceleci davrndılar bizim bebişler
Sağlıkla buyysunler
Kuvez ihtiyaci duyuldu mu sende
Benımde acıyor sürekli sağıyorum
Daha kucagıma alıp emziremedim

Sagolun kızlar 2500 gr doğdu. Yakından gormedim bende henüz Eki Görüntüle 2276873
Canım çook tatlı bu inşallah en kısa sürede kucapındada fotosunu yollayacaksın bize maşallah ikinize de
Gözün aydın canım, ne güzeldir bebişini görmüş olmak miniğe selamlar

Gözün aydın canım.

Günaydınnn, hadi bakalım hepsi sağlıkla zamanında gelsin. Ben de listenin sonuna yazılmak istiyorum. Başvuru nereye daha hastane çantam yok inanır mısın

Allahım güzel yazılar yazsın hoşgelmiş inşallah kısa sürede toparlanırsınız canım

Kizlar bana da dua edin amasyadaki hastaneden çıkıyorum samsuna özele gidiyorum doktorum orda sezeryana alicak kalp atislari hala yüksek
Canım sağlıkla kucağına al inşallah sakin ol derşn derin nefes al biliyorsun bizden etkileniyorlar sakin ol güzel olacak merak etme zaten hemen sezeryana alacaklar bugün kollarında olacak bebeğin ne güzel düşünsenebizi de haberdar et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…