2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynı kuzum bütün belirtiler bittiğine göre temmuz da doğururuz inşallah

laiyka canim cook tebrik ederim atlattin cok sukur insallh evinize donersiniz birlikte en kisa zamanda.
solmez canim senide cok tebrik ederim masallh cok tatli ve cok saglikli gorunuyo hic korkma birlikte donersiniz en kisa zamanda
kubra5505 canim allh kolayliklar versin sende insallh en sikintisiz sekilde kucagina alirsin bebegini

ya çok sevindim gözlerim doldu resmen başlığı okurken.. doğuran anneler ve bebekleri çok iyi çok sağlıklı maşallah

Allah hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin çocuklarımıza sağlıkla kavuşalım

bana hala doğum uzak geliyordu 39-40 gibi olur diye kafamda kurmuşum kendimce, sizi görünce dank etti resmen. eşim de yarın askere gidecek, inşallah eşim askerden dönene kadar doğmak istemez diye dua ediyorum şimdi.

Bereketli Bi gün mü desem ne desem bilemedim çok uzak geliyordu şimdi bebekler arka arkaya gelmeye başladı çok şükür bu günlere getirene
Çok şükür hakkaten daha erken gibi geliyordu inanamıyordum gerci hala inanamıyorum artık şöyle yapalım günaydın hanımlar eee bugün kim doğuruyor

Kizlar bana da dua edin amasyadaki hastaneden çıkıyorum samsuna özele gidiyorum doktorum orda sezeryana alicak kalp atislari hala yüksek
Ay canım dualarımız seninle. Sağlıkla çıkın inşallah canım. Allah kolaylık versin.
25 hazirana kadar iddaa ediyorum 10 tane bebek gelecek diyordum tutturacam galiba herkes ayağını denk alsın
Ayh tırsıyorum. Rüyan çıkar öngörün tutar. Bana ne diyosun. Hastane çantası için bugün mü çıksam, korktum iyice.
:) heyecan yaptım :) ben kalkayim bı toz alıp bı süpürge tutayım :) ne olur ne olmaz
Hahahahahaha. Aynı şey geçti aklımdan o

Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
canım üzme kendini hiç sağlıkla kucağına gelicek inşallah bebeğin
dualarımız seninle

solmez ay fotoğrafı görünce tutamadım kendimi ağladım
çook güzel bi duygu anne olmak hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
sende en yakın zamanda kavuşcaksınn içini ferah tut canım

yaa aynı günde 2 bebişimiz doğdu
4 olduk toplamda
doğum nasıldı canım
bebişin nasıl
dikişin ağrın çok yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…