laiyka
canim cook tebrik ederim atlattin cok sukur insallh evinize donersiniz birlikte en kisa zamanda. solmez
canim senide cok tebrik ederim masallh cok tatli ve cok saglikli gorunuyo hic korkma birlikte donersiniz en kisa zamanda kubra5505
canim allh kolayliklar versin sende insallh en sikintisiz sekilde kucagina alirsin bebegini
ya çok sevindim gözlerim doldu resmen başlığı okurken.. doğuran anneler ve bebekleri çok iyi çok sağlıklı maşallah
Allah hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin çocuklarımıza sağlıkla kavuşalım
bana hala doğum uzak geliyordu 39-40 gibi olur diye kafamda kurmuşum kendimce, sizi görünce dank etti resmen. eşim de yarın askere gidecek, inşallah eşim askerden dönene kadar doğmak istemez diye dua ediyorum şimdi.
Bak işte süpürge tutarsan doğuracağım yoksa da doğurursun aman dur ama aynı şey aklımdan gecti artık evde bir bardak bile sağda solda olmamalı geliyorlarrrr akın akın geliyorlar
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
solmez
ay fotoğrafı görünce tutamadım kendimi ağladım
çook güzel bi duygu anne olmak hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
sende en yakın zamanda kavuşcaksınn içini ferah tut canım
Kızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri. Öğlen 12de 3cmdı akşama doğru 6:42 buranın saatiyle oldu.