Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu varEmzirme konusunda güzel bir videoya denk geldim..
Yeni anne olacaklara ya da meme ucu sorunu yaşamadan emzirmek isteyenlere fikir olsun ☺
ay bende bi panikledim halıcıyı aradım yarın gelcek halıları almaya yıkamaya gidiyo:) heyecan yaptım :) ben kalkayim bı toz alıp bı süpürge tutayım :) ne olur ne olmaz
Sorun yok hormonların etkisi ve ten rengi ile alakalı canım, süt dolunca da rengi açılacaktır..Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
ahaha hepimiz paniklere girdikKızlar ben evi süpürüp alışverişe gidiyorumhastane çıkışlarını alayım bari.
Sıradaki yarismacilara başarılar DiliyorumKızlar mesajları tam okuyamadım. Dogum yapan arkadasların gözüaydın:) Sıradaki arkadaslara kolay gelsin :)
Rabbim kolaylık versin canım.. dualarımız seninleKizlar bana da dua edin amasyadaki hastaneden çıkıyorum samsuna özele gidiyorum doktorum orda sezeryana alicak kalp atislari hala yüksek
Canım öncelikle çok çok hayırlı olsun.Kızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri. Öğlen 12de 3cmdı akşama doğru 6:42 buranın saatiyle oldu.
Doğar benim içime öyle:)))
Meylen son haftalara kalıcak biliyorum dedim ben:)))Hoşgelmiş minnoşlar..
Birer birer doğuyorlar
Bebişlerine kavuşanlara birer maşallah efenim, gözünüz aydın, evinizde beraber uyuyup uyandığınız günler çok yakın inşallah.
Herkese günaydınlar..
Benim ağrılar da kesildi, Meylen ile 41. haftayı beklicem
Ben anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu
Ay ben hazırladım da noluyo, hava sıcak oluyo gecelik koyuyorum, bu hafta 14 derece pijama takımına değişiyo. Aç kapa artema oldumGünaydınnn, hadi bakalım hepsi sağlıkla zamanında gelsin. Ben de listenin sonuna yazılmak istiyorum. Başvuru nereyedaha hastane çantam yok inanır mısın
Ayağını? Ayak..? Başka yerimizi denk alalım bence25 hazirana kadar iddaa ediyorum 10 tane bebek gelecek diyordum tutturacam galiba herkes ayağını denk alsın
Yok kız tamamen normalsin..Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
Ben de bi garip oldum bakarken ben hep aşırı beyazdım 30 yaşındayım hala pembe göğüs uçlarım hamile iken de cok az koyulaştı. Hindistan sanırım burası için normaldir bu kadarıKızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
Canım inşallah tez zamanda yanınıza gelecek bebeğinde. ikinizde sağlıkla taburcu olacaksınız inşallahHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür ikinizde iyisiniz. Daha iyi olacaksınız inşallah. Şekeri de düzene girer zamanlaKızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri. Öğlen 12de 3cmdı akşama doğru 6:42 buranın saatiyle oldu.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı doğumların oldun sağlıkla kavuşunKizlar bana da dua edin amasyadaki hastaneden çıkıyorum samsuna özele gidiyorum doktorum orda sezeryana alicak kalp atislari hala yüksek
Ee ben kendim dedim zaten hemen bitsin istiyorum ya şansıma 42e sarkarMeylen son haftalara kalıcak biliyorum dedim ben:)))
Canım doğum sonrası şeker kontrolü yapılacak mecburen beneklere. Hipoglisemi ile doğabilir bebekler biz ne kadar dikkat etsek deBen anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu
Canım o belli olmuyor işde biz önlem almaya çalıstık ama yinede etkilenebiliyorlar. Ki bebeğin kilosuda normal doğmuş iri değil ama yinede düşmüşBen anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu
Valla ben artık risk yok sanıyordum, hay Allah. İnş etkilenseler de çok etkilenmezler barii ne diimCanım doğum sonrası şeker kontrolü yapılacak mecburen beneklere. Hipoglisemi ile doğabilir bebekler biz ne kadar dikkat etsek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?