2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Emzirme konusunda güzel bir videoya denk geldim..
Yeni anne olacaklara ya da meme ucu sorunu yaşamadan emzirmek isteyenlere fikir olsun ☺
Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var

Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
Sorun yok hormonların etkisi ve ten rengi ile alakalı canım, süt dolunca da rengi açılacaktır..

Canım öncelikle çok çok hayırlı olsun. Haftasından dolayı kuveze de girmedi sanırım Anlamadığım, kilosu haftasına göre normal, şekerin de kontrol altındaydı, takipteydi. Bebekte niye şeker çıktı ki??

Meylen son haftalara kalıcak biliyorum dedim ben:)))

Ben anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu

Günaydınnn, hadi bakalım hepsi sağlıkla zamanında gelsin. Ben de listenin sonuna yazılmak istiyorum. Başvuru nereye daha hastane çantam yok inanır mısın
Ay ben hazırladım da noluyo, hava sıcak oluyo gecelik koyuyorum, bu hafta 14 derece pijama takımına değişiyo. Aç kapa artema oldum

25 hazirana kadar iddaa ediyorum 10 tane bebek gelecek diyordum tutturacam galiba herkes ayağını denk alsın
Ayağını? Ayak..? Başka yerimizi denk alalım bence

Yok kız tamamen normalsin..
Kendi göğsünün rengi değişecek o konuda relax ama videoda beni de şaşırtan memişler olmuştu. Irk vücut farkı vs

Ben de bi garip oldum bakarken ben hep aşırı beyazdım 30 yaşındayım hala pembe göğüs uçlarım hamile iken de cok az koyulaştı. Hindistan sanırım burası için normaldir bu kadarı

Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Canım inşallah tez zamanda yanınıza gelecek bebeğinde. ikinizde sağlıkla taburcu olacaksınız inşallah
Canım Allah analı babalı büyütsün çok şükür ikinizde iyisiniz. Daha iyi olacaksınız inşallah. Şekeri de düzene girer zamanla
Kizlar bana da dua edin amasyadaki hastaneden çıkıyorum samsuna özele gidiyorum doktorum orda sezeryana alicak kalp atislari hala yüksek
Allah yardımcın olsun canım hayırlı doğumların oldun sağlıkla kavuşun

Ben anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu
Canım doğum sonrası şeker kontrolü yapılacak mecburen beneklere. Hipoglisemi ile doğabilir bebekler biz ne kadar dikkat etsek de

Canım o belli olmuyor işde biz önlem almaya çalıstık ama yinede etkilenebiliyorlar. Ki bebeğin kilosuda normal doğmuş iri değil ama yinede düşmüş

Kızlaarr neler okudum ben öyle solmez laiyka ikinizi de tebrik ederim maşallah bebeklerinize size

Azcık tırsmadım değil kalkıyım eksikleri mi tamamlayım bari çok çok mutlu oldum sağlıklı olmanıza da

Y Yademim sende tez zamanda al yavrunu yamacına inşallah
Herşey çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…