Ben de bi garip oldum bakarken ben hep aşırı beyazdım 30 yaşındayım hala pembe göğüs uçlarım hamile iken de cok az koyulaştı. Hindistan sanırım burası için normaldir bu kadarı
Benimde kahverengisi kötü bi ton oldu memçoların
Allahtan düzeliyo sonradan
Bide çok büyük benim yine ya o kahve halkayı ağzına komple alıcak babayiğit bebe dünyaya gelmez bence
İnegöl köfte gibi oldu şimdiden ucu daha emdikçede çıkacak
Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
Benimde kahverengisi kötü bi ton oldu memçoların
Allahtan düzeliyo sonradan
Bide çok büyük benim yine ya o kahve halkayı ağzına komple alıcak babayiğit bebe dünyaya gelmez bence
İnegöl köfte gibi oldu şimdiden ucu daha emdikçede çıkacak
Huh bitti sonunda herhalde bi 300-400 sayfa okudum Birkaç gün girmesem sayfalarca yazmış oluyorsunuz yetişemiyorum vallahi hızınıza. Hepsini okumadan da içim rahat etmiyor Okurken sayfalar çoğalmaya da devam ediyor ama çok şükür bitti okudum hepsini
Yaaa çok heyecanlııı yavaş yavaş gelmeye başladı bebişler
Birefebirece
Canım gözün aydın. Ne şanslıyız ki ilk doğumunu yapan senin gibi pozitif birisi oldu. Bize yazdıklarınla moral, cesaret ve mutluluk verdin. Çok çok sağolasın, her şey gönlünce olsun. Bebişinle birlikte çok güzel günleriniz olsun
YYademimsolmezlaiyka
Kızlar inanamıyorum maşallah size sürpriz üstüne sürpriz. Insan kendinden şüphe ediyor doğrucam da farkında mı değilim acaba diye Inşallah siz de çok yakın zamanda bebekleriniz kucağınızda evlerinize döneceksiniz. Ne mutlu size darısı başımıza
Kızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri. Öğlen 12de 3cmdı akşama doğru 6:42 buranın saatiyle oldu.
Canım hayırlı olsun
Aceleci davrndılar bizim bebişler
Sağlıkla buyysunler
Kuvez ihtiyaci duyuldu mu sende
Benımde acıyor sürekli sağıyorum
Daha kucagıma alıp emziremedim
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Canım her şey yolunda çok şükür. Bu hafta kontrolüm vardı. Artık ultrasona almıyorlar. Sadece nst, kan tahlili, idrar tahlili ve rahim ağzı kontrolü. Şükür hepsi iyi şimdilik.
Son 1 kontrolüm daha kaldı, sonra doğum olacak hayırlısıyla. Bebeklerin ikisi de dönmedi. Daha da dönmezler artık dedi doktor. 8 Temmuz' a verdiler sezaryen tarihini. Ama dayanamıyorum taşıyamıyorum dersen veya sancın olursa gelirsin başlatırız doğumu dediler.
Umarım sonuna kadar beklerler. Benim bebeler minyon çünkü. En azından 2,5 kiloyu geçseler çok iyi olur