2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de bi garip oldum bakarken ben hep aşırı beyazdım 30 yaşındayım hala pembe göğüs uçlarım hamile iken de cok az koyulaştı. Hindistan sanırım burası için normaldir bu kadarı

Benimde kahverengisi kötü bi ton oldu memçoların
Allahtan düzeliyo sonradan
Bide çok büyük benim yine ya o kahve halkayı ağzına komple alıcak babayiğit bebe dünyaya gelmez bence
İnegöl köfte gibi oldu şimdiden ucu daha emdikçede çıkacak

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakaniz varmış inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız

Ay benim uçuk pembe ve uç muc yoktu.şimdi hafif kahve ama yine uç yok öyle inşallah emebilir

Nasılsın hiç sesin çıkmıyor. Her şey yolunda mı

Yaaa çok heyecanlııı yavaş yavaş gelmeye başladı bebişler

Birefebirece Canım gözün aydın. Ne şanslıyız ki ilk doğumunu yapan senin gibi pozitif birisi oldu. Bize yazdıklarınla moral, cesaret ve mutluluk verdin. Çok çok sağolasın, her şey gönlünce olsun. Bebişinle birlikte çok güzel günleriniz olsun

Y Yademim solmez laiyka Kızlar inanamıyorum maşallah size sürpriz üstüne sürpriz. Insan kendinden şüphe ediyor doğrucam da farkında mı değilim acaba diye Inşallah siz de çok yakın zamanda bebekleriniz kucağınızda evlerinize döneceksiniz. Ne mutlu size darısı başımıza

Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
İnşallah bir an önce bebeğini de kucağına alırsın canım, çok geçmiş olsun

Nasılsın hiç sesin çıkmıyor. Her şey yolunda mı
Canım her şey yolunda çok şükür. Bu hafta kontrolüm vardı. Artık ultrasona almıyorlar. Sadece nst, kan tahlili, idrar tahlili ve rahim ağzı kontrolü. Şükür hepsi iyi şimdilik.

Son 1 kontrolüm daha kaldı, sonra doğum olacak hayırlısıyla. Bebeklerin ikisi de dönmedi. Daha da dönmezler artık dedi doktor. 8 Temmuz' a verdiler sezaryen tarihini. Ama dayanamıyorum taşıyamıyorum dersen veya sancın olursa gelirsin başlatırız doğumu dediler.

Umarım sonuna kadar beklerler. Benim bebeler minyon çünkü. En azından 2,5 kiloyu geçseler çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…