2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
Yok canım benimkiler de nedense sarkti uçları çok koyu demek ki bebeklerimizi beslemek için böyle olması gerekiyor artık giyinirken vücuduma falan bakamıyorum ben de tuhaf geliyor ilk kez yaşadığımız için

Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Inşallah bi an önce çıkar gelir yanına rabbim sana bagislasin inşallah.

Hayırlı olsun bebişin çok şükür sağ salim aldın kucağına rabbim sana bagislasin inşallah ❤

Oh süper beklesinler işleri ne ekmek elden su gölden allah gönlüne göre versin canım. Sen hollandadaydın deyil mi? Hayret nasıl sezaryen dediler sana

Günaydınnn, hadi bakalım hepsi sağlıkla zamanında gelsin. Ben de listenin sonuna yazılmak istiyorum. Başvuru nereye daha hastane çantam yok inanır mısın
Sanırım biz en sona kalanlarız bu gidişle herkes haziranda doğuracak biz dogurana kadar bütün bebekler okula baslar

Ay benim uçuk pembe ve uç muc yoktu.şimdi hafif kahve ama yine uç yok öyle inşallah emebilir
Ememez canım emmeye çalışırken yara yapar şimdiden başlayın sussam yağıyla üç çıkarmaya benimde öyleydi oğlumda 36. Haftada başladım susam yağıyla masaj yaparak üç çıkarmaya ve goguslerim hiç yara olmamıştı 2 yıl emzirdigim halde hatta goguslerimi Dr görünce çok şaşırmıştı oo çok iyi çok iyi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…