2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim gozunaydin şükürler olsun her tedirginligi geride birakip sağlıkla kavustun sende

Fransa’nın neresindesiniz doğumdan sonra eşimin işi nedeniyle 2 yıllığına Paris’e gideceğiz biz de bebeğin aşı takibi vs nsl oluyor merak ediyorum
Rhone alpes bölgesindeyiz biz, hastanede sağlık karnesi veriliyor Doğumdan itibaren tüm bilgiler ona giriliyor aşı takibi de o defterin sonunda sürekli güncelleniyor, aşılar trdekiyle aynı ilerliyor, sık gidip gelme durumunuz olursa trde doktorunuza da yaptırıp karnesine not edersiniz
Ben anlamadım biz boşuna mı bu kadar kontrol yaptık, doktor kontrollerinde şekerden etkilenmemişler diye seviniyoruz. Doğunca şeker problemi gene de çıkucak mu
Canım biz insülini diyeti anne karnında bebek kayıplarını- rahmin hassasiyetini- suyun yükselip erken Doğumun başlamasını önlemek için uyguladık.. ama illa ki bebek şekere maruz kalıyor doğunca şekerleri hızlı düşebilir ciğerleri normal bebeklerden daha hassas olabilir bunlar kontrol edilecek

Temizlik ve hazırlık yapacaklara kolaylıklar diliyorum biliyorsunuz ki ben tez canlılığımla herşeyi hallettim iyi ki halletmişim zira popomu kaldıramazmışım
Haftalıkta kocamla silip süpürüyoruz
Hazırlıksız yakalanırsam ağda konusunda olur

Fazla uyarmamak lazım uçları doğumdan önce diye biliyorum ben
Benim kardeşiminde uç yoktu hiç ilk zamanlar zorlanıolar evet ama çıkıyo yani çıkmayan uç görmedim. Zaten ucu değil komple kahve halkayı almayı öğrenmesi lazım bebenin ilk zamanlar bi afallıyo hepsi

Ay korkarım ben şimdi dokunmaya masaja doğumu tetikliyo diyorlar ya

Canimmm ne tatlısın :)) az kaldı sizde ağrı kesicilerini göğsünüzde uyutacaksiniz inşallah

Merhaba kızlar,

Konuyu sürekli takip ediyorum da hesabım aktif olmadığı için yorum yazamadim bi türlü son aylarda.

Doğum yapan arkadaşlari tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Daha dün mide bulantısı oydu buydu şikayetleri yazıyorduk, şimdi yavas yavas bütün bebekler gelmeye başladı <3

Allah herkese kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…