- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Tek güzel ama Yusuf Kerem de olur..Ay bir isme karar verdik çok şükğr kocamla yusuf olacak yanına isim arıyoruz var mı yakıştırdığınız
Canım çok geçmiş olsun Allah Bi daha yaşatmasın inşallah
İkizdi mi seninkiler? Acele edebilirler. Ben ilk doğumda tekildi de daha çok var diyordum. Halılar yıkamadan gelmiş temizdi fakat serili değildi. Suyum geldiğinde kv ve eşim evi silip süpürüp serdiler. Duş alıp öyle gittik hastaneye.Canım benim bahar temizliği yapılmadı perdeler duvarlar dolaplar aman tanrım Didim
Ben götürdüm canımCanım pompa sen mi götürdün, hastane mi temin etti?İnş kucağına alıp emzirirsin bir an evvel..
Bu sorunun cvbını bekliyorum bendeBirefebirece canim bisey sorcaktim
Ben yenidogandan ziyade 0-3 ay arasi aldim genelde.simdide acaba hastanede falam cok mi buyuk durur biseyler daha alsam mi diye aklima takiliyo bu seferde yenidogan kosa surede ufak kalir bosa almakta istemiyorum.sen neler almistin kullanamadigin bosa giden oldu mu hangi beden ne kadar sure idare eder sence?
Öylede böylede o meme emilecek arkadaş:))Benimde sol gogsumun ucu yoktu bizim oğlan baya lok lok açtı o uçları şimdi ikisi de açık, koyu kahve bekliyorlar emilmeyi
Sağol canım inşallah beklerler
Oh süper beklesinler işleri ne ekmek elden su göldenallah gönlüne göre versin canım. Sen hollandadaydın deyil mi? Hayret nasıl sezaryen dediler sana
Inşallah canım hayırlısıyla o günleri görelim hepimiz inşallahCanimmm ne tatlısın :)) az kaldı sizde ağrı kesicilerini göğsünüzde uyutacaksiniz inşallah ❤❤❤
Yok kuzum ben az bile almışım diyorum. 0-3 aylıklar buyuk oluyor kullanamıyorum daha. 7-8 tane iç zıbın almıştım elde yıkayıp bekletmedigim halde anca oluyor. Çünkü kusabiliyor. Ben mesela Prima kullanıp 2 saate bir her emzirdigimde altını degistirdigim halde 3-4 defa dışına çıktı zıbın battı. Dibini 10 tane falan alabilirsin. Onun dışında üstüne altına giydirdigimde 4-5 tane hastane çıkışı tarzı yenidoğan. Onları da kirlendikce hemen elimde yıkayıp kurutuyorum. Çok da abartmaya gerek yok evet çünkü 20 günde hastaneden çıkarken verdiği 300 gramı ve artı 400 gram daha aldı. Çabuk buyuyorlar doğru ama çok az olursa da sen sıkıntıya girersin. Allah'tan havalar sıcak da hemen kuruyor onun avantajı var.Birefebirece canim bisey sorcaktim
Ben yenidogandan ziyade 0-3 ay arasi aldim genelde.simdide acaba hastanede falam cok mi buyuk durur biseyler daha alsam mi diye aklima takiliyo bu seferde yenidogan kosa surede ufak kalir bosa almakta istemiyorum.sen neler almistin kullanamadigin bosa giden oldu mu hangi beden ne kadar sure idare eder sence?
bende dilimi eşşek arısı soksunTuvalete girip çıkmaktan anam ağladı bugün 5. Kez gittim Hemoroid kudurdu oturamıyorum
bebek aşeriyorum ben yineBı de elde yıkıyorum çünkü makinemin en kısa 30 dakikalık programı var o da 30 derece. Kaka kirini falan çıkarmaz diye atamıyorum. Hemde yarım saatte ne bileyim iyi yıkamaz bence. Güzel bir leğen edindim kendime. Kirlenenleri kendi deterjanı ile islatiyorum. Sonra da kaynar su da bekletiyorum. Sonra da yeni deterjan ve su ile elimde yikayiveriyorum. Çok fazla kıyafeti olmadığı için totosunu yedigimin böyle bir çözüm getirdik :)) bı de iyi ki iki tane alt açma almışım tam bez değiştirirken bile iki uc sefer kaka ve çiş yapmisligi var bebeğimin çok aktifiz maşallah :))))
Bende iki takım yenidoğan dışında bir şey yok desem. Geri kalanlar hep 0-3 aylıkYok kuzum ben az bile almışım diyorum. 0-3 aylıklar buyuk oluyor kullanamıyorum daha. 7-8 tane iç zıbın almıştım elde yıkayıp bekletmedigim halde anca oluyor. Çünkü kusabiliyor. Ben mesela Prima kullanıp 2 saate bir her emzirdigimde altını degistirdigim halde 3-4 defa dışına çıktı zıbın battı. Dibini 10 tane falan alabilirsin. Onun dışında üstüne altına giydirdigimde 4-5 tane hastane çıkışı tarzı yenidoğan. Onları da kirlendikce hemen elimde yıkayıp kurutuyorum. Çok da abartmaya gerek yok evet çünkü 20 günde hastaneden çıkarken verdiği 300 gramı ve artı 400 gram daha aldı. Çabuk buyuyorlar doğru ama çok az olursa da sen sıkıntıya girersin. Allah'tan havalar sıcak da hemen kuruyor onun avantajı var.
Adıyla yaşasın maşallah ne güzelOğlumun bir adaşı olacakbabası Yusuf Hakan’a karar verdi öyle olacak inşallah
Kerem i de cok istemiştim babamız sevemedi bir türlüTek güzel ama Yusuf Kerem de olur..
Ayy yetmez yavrum. Alman lazım .0-3 ayliklaro kadar büyük oluyor ki hayret edersin çok komik duruyor beli düşüyor şapkası zaten devasa büyük gibi duruyor. Ben denk geldikçe ucuz ucuz almıştım millet de aman ne yapcan büyüyecek hemen diye akıl veriyordu. Ama iki takım katiyen yetmez. Zaten önlük kullanamıyorum çocuk boğulacak gibi oluyor diye korkuyorsun o yüzden süt gelene kadar mama vermek gerekirse falan çok batıyor üstü. Kusadabilir. Bezler sizdirabilir. Al bence . Boşa gitmez ya birine verirsin ya ikinci çocuğa kullanırsın. Ben öyle dusunuyorum.Bende iki takım yenidoğan dışında bir şey yok desem. Geri kalanlar hep 0-3 aylık( napsam ki
Yusuf ensarAy bir isme karar verdik çok şükğr kocamla yusuf olacak yanına isim arıyoruz var mı yakıştırdığınız
Annem ne zamandır yenidoğan bebek görmediyse artık 0-3 aylara bile ay ne kadar küçük diyoAyy yetmez yavrum. Alman lazım .0-3 ayliklaro kadar büyük oluyor ki hayret edersin çok komik duruyor beli düşüyor şapkası zaten devasa büyük gibi duruyor. Ben denk geldikçe ucuz ucuz almıştım millet de aman ne yapcan büyüyecek hemen diye akıl veriyordu. Ama iki takım katiyen yetmez. Zaten önlük kullanamıyorum çocuk boğulacak gibi oluyor diye korkuyorsun o yüzden süt gelene kadar mama vermek gerekirse falan çok batıyor üstü. Kusadabilir. Bezler sizdirabilir. Al bence . Boşa gitmez ya birine verirsin ya ikinci çocuğa kullanırsın. Ben öyle dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?