2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bi de kızlar göbek düşene kadar bezi göbeğin altından bagladigimiz için bez bazen kayıyor çok sağlam olmuyor. O yüzden kesin dışına çıkar. İç zıbın bolca almakta fayda var.

Aynen canım o küçücük şeyler bile büyük oluyor hayret ediyorsun :)))

Kızlar ben evi süpürüp alışverişe gidiyorum hastane çıkışlarını alayım bari.

Birileri telaş yapmış

Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var

O kahverengilik emzirmeye başlayınca geciyo
Ben de bakamam başkalarının memislerine emzirirken, midem bulanır. Kendi memislerimi çok severim, hep konuşurum onlarla

Sanırım biz en sona kalanlarız bu gidişle herkes haziranda doğuracak biz dogurana kadar bütün bebekler okula baslar

Aynı şeyi düşünüyorum
Herkesin 40 ı cıkmış olacak heralde biz doğururken :))

Teşekkür ederim

Reactions: LaL
Canim zibin dedigin yandan baglananlar mi.bende normal citcitli badi o kadar fazla var ki baska bisey almak istedim.o yandan baglananlardan 3 tane var birde uzerine giydirilen gene yandan baglamali pijama ustu iki tane var.gerisi normal alttan citcitli badiler ve tulumlar.hastane cikisi olarak o ebatta 3 takim var.ay kafam cok karisti benim yetmiycek mi strese girdim

Birde suan dusundum.bendeki ic zibinlar citcitsiz hani ceket gibi giydiriliyo incecik yandan baglamali.uzerinede pijama ustu ayni tarz ama kalini.yani citcitli olmadigi icin ic zibini icine birde alttan citcitli giydirmem gerekir mi beli acilir yoksa degil mi canim nasi oluyo ya valla yakinlarimda hic bebekte olmadi benim.napicam bilemedim bi yardim (

Gözünaydin canım. Sağlıkla büyüt inşallah evladını

Yok kuzum citcitlilardan bahsediyorum varsa sorun yok. Göbek düşene kadar yandan baglamalilardan giydirdim ben. Yeter o zaman senin.

Ohh çok şükür ben de senden haber var mı diye bakınıyordum cok sevindim inş bugün cıkaraınlar küvözden doya doya öp kokla sev hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallahh

Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün

Az çıkmakta sıkıntı çok çıkmakta afedersin canımda popom acıyo yani artık

Ayyy geçmiş olsun. O da ayrı dert hamilelikte
Sen birçok şeyi denemissindir tabi ama bu problemi hamilelikte yaşayanların açtığı bir topik vardı burda. Rastlamıştım bir keresinde ama hangi bölümdeydi hatırlamıyorum bayağı öneri vardı orda

Bence seninkiler yeter canım
Sakın ol hepsi doğduğu gün lazim olmayacak
Baktin ki yetmiyor, çarşıdan alırsın üç beş parca daha :)

Allah Hayrli etsin. Sağlıklı sekilde kucağına gelecek inşallah eminim canım hadi geçmiş olsun

Kızlar bebek bakım cantası alanlar my valice bi ara popülerdi topicte ne kadara almıstınız indirimde falan hatırlıyorsanız yazarmısınız

130 a almıştım galiba trendyoldan

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ailesine vatanına hayırlı evlat etsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…