- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Aynen canım o küçücük şeyler bile büyük oluyor hayret ediyorsun :)))Annem ne zamandır yenidoğan bebek görmediyse artık 0-3 aylara bile ay ne kadar küçük diyogeçen hastaneye gittiğimizde 1 haftalık bebek vardı. Pek küçükmüş dedi bebeğe. Ya dedim gördün mü minicik oluyorlar. Yani hem alt hem üst al diyosun. Bakayım şimdi netten. Malum sokağa çıkamıyorum artık.
Kızlar ben evi süpürüp alışverişe gidiyorumhastane çıkışlarını alayım bari.
Kızlar benim de evet göğüsüm sarktı, çirkin bi kahverengi oldu, kendim bile beğenmiyorum, hele bu videokilere hiç bakamadım, içim kalktı. Bende bi sorun mu var
Sanırım biz en sona kalanlarız bu gidişle herkes haziranda doğuracak biz dogurana kadar bütün bebekler okula baslar
Teşekkür ederimRhone alpes bölgesindeyiz biz, hastanede sağlık karnesi veriliyor Doğumdan itibaren tüm bilgiler ona giriliyor aşı takibi de o defterin sonunda sürekli güncelleniyor, aşılar trdekiyle aynı ilerliyor, sık gidip gelme durumunuz olursa trde doktorunuza da yaptırıp karnesine not edersiniz
Canım biz insülini diyeti anne karnında bebek kayıplarını- rahmin hassasiyetini- suyun yükselip erken Doğumun başlamasını önlemek için uyguladık.. ama illa ki bebek şekere maruz kalıyor doğunca şekerleri hızlı düşebilir ciğerleri normal bebeklerden daha hassas olabilir bunlar kontrol edilecek
Evet kuzu benimde az kaldıAyy senin de çok az kalmışyoksa o yarısmacı sen misin
Az çıkmakta sıkıntı çok çıkmakta afedersin canımda popom acıyo yani artıkbende dilimi eşşek arısı soksun
geçen gün 3 kere çıktım diye söyleniyodum
şimdi iki gündür çıkamıyorum patlıcam
metabolizma iyice kafayı yedi
Tuvalete girip çıkmaktan anam ağladı bugün 5. Kez gittim Hemoroid kudurdu oturamıyorum
Canim zibin dedigin yandan baglananlar mi.bende normal citcitli badi o kadar fazla var ki baska bisey almak istedim.o yandan baglananlardan 3 tane var birde uzerine giydirilen gene yandan baglamali pijama ustu iki tane var.gerisi normal alttan citcitli badiler ve tulumlar.hastane cikisi olarak o ebatta 3 takim var.ay kafam cok karisti benimYok kuzum ben az bile almışım diyorum. 0-3 aylıklar buyuk oluyor kullanamıyorum daha. 7-8 tane iç zıbın almıştım elde yıkayıp bekletmedigim halde anca oluyor. Çünkü kusabiliyor. Ben mesela Prima kullanıp 2 saate bir her emzirdigimde altını degistirdigim halde 3-4 defa dışına çıktı zıbın battı. Dibini 10 tane falan alabilirsin. Onun dışında üstüne altına giydirdigimde 4-5 tane hastane çıkışı tarzı yenidoğan. Onları da kirlendikce hemen elimde yıkayıp kurutuyorum. Çok da abartmaya gerek yok evet çünkü 20 günde hastaneden çıkarken verdiği 300 gramı ve artı 400 gram daha aldı. Çabuk buyuyorlar doğru ama çok az olursa da sen sıkıntıya girersin. Allah'tan havalar sıcak da hemen kuruyor onun avantajı var.
Kullanıyorum canım bide yağ sürdüm inşallah rahatlatır tuvalete o kadar çıkmasam geçicekteOff geçmiş olsun kuzum.Ilik su kullan wc de
Birde suan dusundum.bendeki ic zibinlar citcitsiz hani ceket gibi giydiriliyo incecik yandan baglamali.uzerinede pijama ustu ayni tarz ama kalini.yani citcitli olmadigi icin ic zibini icine birde alttan citcitli giydirmem gerekir mi beli acilir yoksa degil mi canim nasi oluyo ya valla yakinlarimda hic bebekte olmadi benim.napicam bilemedim bi yardimYok kuzum ben az bile almışım diyorum. 0-3 aylıklar buyuk oluyor kullanamıyorum daha. 7-8 tane iç zıbın almıştım elde yıkayıp bekletmedigim halde anca oluyor. Çünkü kusabiliyor. Ben mesela Prima kullanıp 2 saate bir her emzirdigimde altını degistirdigim halde 3-4 defa dışına çıktı zıbın battı. Dibini 10 tane falan alabilirsin. Onun dışında üstüne altına giydirdigimde 4-5 tane hastane çıkışı tarzı yenidoğan. Onları da kirlendikce hemen elimde yıkayıp kurutuyorum. Çok da abartmaya gerek yok evet çünkü 20 günde hastaneden çıkarken verdiği 300 gramı ve artı 400 gram daha aldı. Çabuk buyuyorlar doğru ama çok az olursa da sen sıkıntıya girersin. Allah'tan havalar sıcak da hemen kuruyor onun avantajı var.
4 hafta masaj yaptım doguraydim ben dogurdum emin ol inanılmaz faydasını göreceksin emin olAy korkarım ben şimdi dokunmaya masaja doğumu tetikliyo diyorlar ya
Gözünaydin canım. Sağlıkla büyüt inşallah evladınıBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Yok kuzum citcitlilardan bahsediyorum varsa sorun yok. Göbek düşene kadar yandan baglamalilardan giydirdim ben. Yeter o zaman senin.Canim zibin dedigin yandan baglananlar mi.bende normal citcitli badi o kadar fazla var ki baska bisey almak istedim.o yandan baglananlardan 3 tane var birde uzerine giydirilen gene yandan baglamali pijama ustu iki tane var.gerisi normal alttan citcitli badiler ve tulumlar.hastane cikisi olarak o ebatta 3 takim var.ay kafam cok karisti benimyetmiycek mi strese girdim
Ohh çok şükür ben de senden haber var mı diye bakınıyordum cok sevindimBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Gözünüz aydın canım hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsünBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Az çıkmakta sıkıntı çok çıkmakta afedersin canımda popom acıyo yani artık
Canim zibin dedigin yandan baglananlar mi.bende normal citcitli badi o kadar fazla var ki baska bisey almak istedim.o yandan baglananlardan 3 tane var birde uzerine giydirilen gene yandan baglamali pijama ustu iki tane var.gerisi normal alttan citcitli badiler ve tulumlar.hastane cikisi olarak o ebatta 3 takim var.ay kafam cok karisti benimyetmiycek mi strese girdim
Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Kızlar bebek bakım cantası alanlar my valice bi ara popülerdi topictene kadara almıstınız indirimde falan hatırlıyorsanız yazarmısınız
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ailesine vatanına hayırlı evlat etsin ins.Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?