Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Gözün aydın canımBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Ayyy geçmiş olsun. O da ayrı dert hamilelikte
Sen birçok şeyi denemissindir tabi ama bu problemi hamilelikte yaşayanların açtığı bir topik vardı burda. Rastlamıştım bir keresinde ama hangi bölümdeydi hatırlamıyorum bayağı öneri vardı orda
Bence seninkiler yeter canım
Sakın ol hepsi doğduğu gün lazim olmayacak
Baktin ki yetmiyor, çarşıdan alırsın üç beş parca daha :)
Allah Hayrli etsin. Sağlıklı sekilde kucağına gelecek inşallah eminim canım hadi geçmiş olsun
Ayy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaaa my valice demisımdı guzel renkleri hıc kalmamıs 179 falan bitane mor var hepsiburadada
130 a almıştım galiba trendyoldan
Sen çalışamaz da oldun di mi? 3 hafta var benim ve gözümde o kadar büyüyor kiEvet kuzu benimde az kaldıbilmiyorum ki ben iyiyim şimdilik ne bi sancı ne bişey hissetmiyorum baya dincim maşallah bakalım görelim sıra kimde
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün meleğin..Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Ayy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaa my valice idi değil miAyyy geçmiş olsun. O da ayrı dert hamilelikte
Sen birçok şeyi denemissindir tabi ama bu problemi hamilelikte yaşayanların açtığı bir topik vardı burda. Rastlamıştım bir keresinde ama hangi bölümdeydi hatırlamıyorum bayağı öneri vardı orda
Allah Hayrli etsin. Sağlıklı sekilde kucağına gelecek inşallah eminim canım hadi geçmiş olsun
Yetişir canım merak etme. Bekletmeden yıkarsın. Ben oğlana prematüre almışım iki çıtçıtlı badi çocuk 3680 doğdu. Yine bile giydi bir iki ay.. Benimkiler yaz bebeleriydi. Kısa kollu çıt-çıtlı badi altına pijama altı yetiyordu. Şapka falan da sadece hastanede takıldı.Birde suan dusundum.bendeki ic zibinlar citcitsiz hani ceket gibi giydiriliyo incecik yandan baglamali.uzerinede pijama ustu ayni tarz ama kalini.yani citcitli olmadigi icin ic zibini icine birde alttan citcitli giydirmem gerekir mi beli acilir yoksa degil mi canim nasi oluyo ya valla yakinlarimda hic bebekte olmadi benim.napicam bilemedim bi yardim(
Benim için normalde yıllardır geçmeyen Bi problem canım Hemoroid ancak gebelikte hiç olmamıştım rahattım da artık tuvalete çok sık gidiyorum sanırım ondan yine baş gösterdi yada baskı arttı bilmiyorumAyyy geçmiş olsun. O da ayrı dert hamilelikte
AyyBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Cokk can sıkıcı bişey yaaBenim için normalde yıllardır geçmeyen Bi problem canım Hemoroid ancak gebelikte hiç olmamıştım rahattım da artık tuvalete çok sık gidiyorum sanırım ondan yine baş gösterdi yada baskı arttı bilmiyorum
Çok can sıkıcı Bi durum tabi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar bereketli hafta oldu ya maşallah bütün bebişlereBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Canım gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Bebeğinde tez zamanda gelir inşallah yanınaBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Canım o paraya güzel spor bi sırt çantası al daha kullanışlı olur hem anne bebek çantalarının tek espirisi biberon bölmesi o da çok mühim bişey değilAyy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaa my valice idi değil misımdı hıc güzel renkleri yok hepsiburadada mor var bir tane o da 179tl
gözünaydın canımBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Ayy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaa my valice idi değil misımdı hıc güzel renkleri yok hepsiburadada mor var bir tane o da 179tl
Benim için normalde yıllardır geçmeyen Bi problem canım Hemoroid ancak gebelikte hiç olmamıştım rahattım da artık tuvalete çok sık gidiyorum sanırım ondan yine baş gösterdi yada baskı arttı bilmiyorum
Çok can sıkıcı Bi durum tabi
Canım o paraya güzel spor bi sırt çantası al daha kullanışlı olur hem anne bebek çantalarının tek espirisi biberon bölmesi o da çok mühim bişey değil
Birde suan dusundum.bendeki ic zibinlar citcitsiz hani ceket gibi giydiriliyo incecik yandan baglamali.uzerinede pijama ustu ayni tarz ama kalini.yani citcitli olmadigi icin ic zibini icine birde alttan citcitli giydirmem gerekir mi beli acilir yoksa degil mi canim nasi oluyo ya valla yakinlarimda hic bebekte olmadi benim.napicam bilemedim bi yardim(
Hakikaten bu nedir yaa icinde bebek kelimesi geçince cıldırıyor fiyatlarCanım o paraya güzel spor bi sırt çantası al daha kullanışlı olur hem anne bebek çantalarının tek espirisi biberon bölmesi o da çok mühim bişey değil
Gözün aydın canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizeBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?