2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Bir bir geliyor bebislerimiz masaallah.Allah hayırlı ömürlü etsin.Anali babalı büyütsün ❤

Gözün aydın canım ayy çok heyecanlı ya teker teker doğuyor bebekler

Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün meleğin..

Ayy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaa my valice idi değil misımdı hıc güzel renkleri yok hepsiburadada mor var bir tane o da 179tl

Yetişir canım merak etme. Bekletmeden yıkarsın. Ben oğlana prematüre almışım iki çıtçıtlı badi çocuk 3680 doğdu. Yine bile giydi bir iki ay.. Benimkiler yaz bebeleriydi. Kısa kollu çıt-çıtlı badi altına pijama altı yetiyordu. Şapka falan da sadece hastanede takıldı.

Benim için normalde yıllardır geçmeyen Bi problem canım Hemoroid ancak gebelikte hiç olmamıştım rahattım da artık tuvalete çok sık gidiyorum sanırım ondan yine baş gösterdi yada baskı arttı bilmiyorum
Çok can sıkıcı Bi durum tabi

@Meylen aldığın halı nasıl canım. Koku falan yapıyor mu. Chilai home demiştin galiba. Güzel halılar var da altı lastik gibi mi onu merak ettim.

Ayy hadi geçmiş olsun cancağızım :) şükür kavuşturana

Cokk can sıkıcı bişey yaa ne kabız oldum ne bişey bı iki haftadan beri beni de zorluyor

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Ne kadar bereketli hafta oldu ya maşallah bütün bebişlere

Canım gözünaydın sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Bebeğinde tez zamanda gelir inşallah yanına

Ayy ciddi mi 130 cok iyiymiş yaa my valice idi değil misımdı hıc güzel renkleri yok hepsiburadada mor var bir tane o da 179tl
Canım o paraya güzel spor bi sırt çantası al daha kullanışlı olur hem anne bebek çantalarının tek espirisi biberon bölmesi o da çok mühim bişey değil

gözünaydın canım
kucağınada alırsın inşallah en kısa zamanda
bugünün 3. bebişi doğdu ne bereketli gün

Yanı yanılmıyorsam o fiyattaydı. Başka arkadaşlar da aynı kampanyayla almıştı, öyle hatırlıyorum

179 da fena bir fiyat değil ama çanta için. Çünkü gerçekten gayet kaliteli ve kullanışlı bir çanta. Değer

Allah kolaylık versin. Inşallah geçer kısa zamanda
Ben de basından beri kabızlıkla uğraşıyorum . Surekli afedersin buyuk abdest problemim var, normlde de vardi zaten ama gebelikte arttı. Allahtan hemeroit falan olmadım
Aha da açtım şom ağzımı

Canım o paraya güzel spor bi sırt çantası al daha kullanışlı olur hem anne bebek çantalarının tek espirisi biberon bölmesi o da çok mühim bişey değil

Evet bu da mantikli ama geniş bir çanta al kesinlikle iç haznesi geniş olsun C Cheerful teacher

Anne bebek çantalarının güzel yanı çok bölmeli olması ve genişliği.

Ben o yandan bağlamalı iç gömleği hiç giydirmedim oğluma. Dediğin gibi beli açılcak toplancak gibi geliyodu..
alttan çıtçıtlı 6 badisi vardı, hastane çıkışı da 2 taneydi. Kusmayan bi bebekti çook rahat yetti..
Ama ilk zamanlar beline kadar kaka yapabiliyolar malum, o yüzden yedekli olmakta fayda var..

Birefebirece benim kısa program da 30’ yıkıyo canım. Kakalı zıbını elde beyaz sabunla yıkayıp durulayıp, tekrar beyaz sabunlayıp durulamadan kısa programa atıyorum ben. Non bio deterjan ile bişi kalmıyo.. Vaktin olunca bi zıbınla dene bence ☺

Hakikaten bu nedir yaa icinde bebek kelimesi geçince cıldırıyor fiyatlar Ben spor cantalara da bakayım canım

Gözün aydın canım geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…