2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen çalışamaz da oldun di mi? 3 hafta var benim ve gözümde o kadar büyüyor ki
Seninde az kalmış canım çoğu gitti azı kaldı sabret hem seminer döneminde gitmen daha iyi daha az zaman gidiyorsun iznin sonraya kalır, Sende ogretmensin diye hatırlıyorum ama yanlış hatirliyorsam soyle kuzu

My valizin kendi sitesinde sepette indirim vardı yanılmıyorsam 150 civarına geliyor renkleride mevcut
Teşekkür ederim haber verdiğin için canım mor bitmiş onlarda da ne mormus arkasaş eğer yine görürseniz bana da haber verir misiniz kızlar gerci Melina hanımın gelmesine de iki hafta kaldı ama

Ay sus sus inşallah olmazsın bende olmadım dedim dedim yakalandım Allah düşmanıma vermesinn

Yaa kızlar ben fotoğraf paylaşamıyorum. Şirkette ki bilgisayardan oluyordu ama telefondan olmuyor. Yardim lütfen

Yaaa çok şükür gözünaydınn canım sağlıkla büyüsün
İnşallah yakın zamanda gelir yanına miss kokusuyla

Hehh kızzz kalp harici bi şey yazmışsın :)) kimsin kimlerdensin bacım, niye aramıza katılmıyosun
merhaba , bir kaç kez bir şeyleri sordum , kimse yanıt vermedi , sonra sadece okuyordum , arada bebeğim gelmesine kaç gün kaldı diye kalp atıyorum Kırgızistanlıyım , ilk bebeğim , 7 sene evlilikten sonra beklediğimiz bebeğim geliyor . Kız . İlk aylar çok güzel geçti , son ay çok zor , ve hamile hamile takılmaktan sıkıldım , bir az geçsin Doğum yapayım diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum , 23 kilo aldım , ayaklar balon gibi , ellerim ağrıyor , balon gibi , belim her yerim bir sorun sadece bebeğimin haraketi beni mutlu ediyor şuan . Anneliği hissedince eriyorum , başka saatleri çektiklerimden sıkıldım

Hepsini toptan yazdın şuan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…