Böyle oluyor malesef ağır hantal bebek biraz büyüsün bastonlara geçeriz hepimiz:))Kızlar bebek arabası aldım travel sistem eve gelince kafam karıstı cok mu agır ve buyuk diye. Bu travel sistemler genelde boyle ama dimi?
Eki Görüntüle 2277012
Canım nasıl anlatırım bilmiyorum ama ayar yeri açık mı hani çark gibi bişey var ya üstteki yazı büyüt küçük bilmem nesi aktif mi değilse ayar yerine bas aktifleşsin sonra dosya ekleden deneYok anam oradan da olmuyor. Sinir oldum
Ağır canımcım hepsi katil olmamak bebek arabasını parçalamamak için bastonla başlicam nasip olursaKızlar bebek arabası aldım travel sistem eve gelince kafam karıstı cok mu agır ve buyuk diye. Bu travel sistemler genelde boyle ama dimi?
Eki Görüntüle 2277012
Böyle oluyor malesef ağır hantal bebek biraz büyüsün bastonlara geçeriz hepimiz:))
Ağır canımcım hepsi katil olmamak bebek arabasını parçalamamak için bastonla başlicam nasip olursa
Evet mecbur canım yapacak bişey yok gibiyenidoğana uygun baston varmı ki?
Hangi baston modelini kullanacaksın kuzum
İyi günlerde kullan kuzum bende bir tane yazlık baston araba var dayımlar vermişti ama onu basta kullanamaz ondan travel aldım insallah kullanıslı olurŞunu aldım ben kuzumKraft Cabin Baston Bebek Arabası Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kraft Cabin Baston Bebek Arabası Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bende yenidoğandan itibaren kullansın Bi daha araba almayayım dedim canım tek elle kapanıp açılıyor hafif diye aldımİyi günlerde kullan kuzum bende bir tane yazlık baston araba var dayımlar vermişti ama onu basta kullanamaz ondan travel aldım insallah kullanıslı olur
Chicco nun mama.sandalyesini kullaniyorum eline yemek verip gezdirmeyi sevmiyorum yemek masasi harici bir yerde yemek yemek istiyorsa sadece .bu mama sandalyesini kullaniyoruz ... 5 yil.oldu taş gibi çok iyi bir tercih ben cok memnunumMama sandalyesi aldım kızlar çoook beğendim
Bebek arabasının yanında hediye çeki verdiler 300 tl gibi bir fiyata geldi ☺☺
Yaa ben de çok beğendim kademeli ve düz yatması cok guzel sırt kısmı da kademeli . İyi ki almısım o zaman :) erken diyordum hediye çeki olunca alayım dedimChicco nun mama.sandalyesini kullaniyorum eline yemek verip gezdirmeyi sevmiyorum yemek masasi harici bir yerde yemek yemek istiyorsa sadece .bu mama sandalyesini kullaniyoruz ... 5 yil.oldu taş gibi çok iyi bir tercih ben cok memnunum
Ben baston almadim mesala travel sistemi kullandim ... agirlik şoyle problem olabilir eve indirip cikartiyorsan problem ... ben hep arabada birakiyordum bebek arabasini ilk zamanlar sadece şu anakucaginda tasiyorsun zaten bir yere gelince de bebek arabasini acip onu takiyordum hiç zorlanmadim... agirlik.sürerken bastonlarin aksine bebegi sarsmiyor daha konforlu ... ama tabi tercih meselesi arkadaslarimdan 3 uncu arabayı alan da olduKızlar bebek arabası aldım travel sistem eve gelince kafam karıstı cok mu agır ve buyuk diye. Bu travel sistemler genelde boyle ama dimi?
Eki Görüntüle 2277012
Babytech marka aldim kaldirmistik gecen hafta kurdu eşim miss gibi duruyor.. cok da memnun kaldim bunun beyazi gibi düşün ...
Olmiyiiirrr olmiyiiirrrrCanım nasıl anlatırım bilmiyorum ama ayar yeri açık mı hani çark gibi bişey var ya üstteki yazı büyüt küçük bilmem nesi aktif mi değilse ayar yerine bas aktifleşsin sonra dosya ekleden dene
İnstgramdan övdük yeter: ))))Olmiyiiirrr olmiyiiirrrrÇok güzel foto çekmiştim, beni översiniz diye ekleyecektim olmadı. Moraller bozuk
Canim ilk zamanlar kullanmazsın ama baston icinde kaybolur yavrucak sarsilir ...Ağır canımcım hepsi katil olmamak bebek arabasını parçalamamak için bastonla başlicam nasip olursa
Ayy başakk sen bir harikasın fotoğrafı görmeden bile hayal edebiliyoruz ... number one sin ... zaten hastane cantandan hazır senden iyisi yok :)) oldu mu azicik övdüm sankiOlmiyiiirrr olmiyiiirrrrÇok güzel foto çekmiştim, beni översiniz diye ekleyecektim olmadı. Moraller bozuk
Yok kuzum citcitlilardan bahsediyorum varsa sorun yok. Göbek düşene kadar yandan baglamalilardan giydirdim ben. Yeter o zaman senin.
Yandan baglamali kac tane.almak lazim canim.Ben 2 tane aldim geri kalan cit citli.Bir de emzirme.yastigini kullandin mi gerekli.bir sey mi sence
Evet eşim arabayla işe gideceği icin onun evde olmadıgı zamanlar mecbur eve cıkarcam. Yapacak bişey yok sanırım memnun kalırım insallah.Ben baston almadim mesala travel sistemi kullandim ... agirlik şoyle problem olabilir eve indirip cikartiyorsan problem ... ben hep arabada birakiyordum bebek arabasini ilk zamanlar sadece şu anakucaginda tasiyorsun zaten bir yere gelince de bebek arabasini acip onu takiyordum hiç zorlanmadim... agirlik.sürerken bastonlarin aksine bebegi sarsmiyor daha konforlu ... ama tabi tercih meselesi arkadaslarimdan 3 uncu arabayı alan da oldu
Bunun da beyazı vardı bana beyaz mobilyadan gına geldiği için bu renk aldım insallah begenirizBabytech marka aldim kaldirmistik gecen hafta kurdu eşim miss gibi duruyor.. cok da memnun kaldim bunun beyazi gibi düşün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?