2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Böyle oluyor malesef ağır hantal bebek biraz büyüsün bastonlara geçeriz hepimiz:))

Evet mecbur canım yapacak bişey yok gibi yenidoğana uygun baston varmı ki?
Ağır canımcım hepsi katil olmamak bebek arabasını parçalamamak için bastonla başlicam nasip olursa

Hangi baston modelini kullanacaksın kuzum

İyi günlerde kullan kuzum bende bir tane yazlık baston araba var dayımlar vermişti ama onu basta kullanamaz ondan travel aldım insallah kullanıslı olur
Bende yenidoğandan itibaren kullansın Bi daha araba almayayım dedim canım tek elle kapanıp açılıyor hafif diye aldım
İnşallah hepimiz güle güle kullanılırız kullanışlı olur

Chicco nun mama.sandalyesini kullaniyorum eline yemek verip gezdirmeyi sevmiyorum yemek masasi harici bir yerde yemek yemek istiyorsa sadece .bu mama sandalyesini kullaniyoruz ... 5 yil.oldu taş gibi çok iyi bir tercih ben cok memnunum

Chicco nun mama.sandalyesini kullaniyorum eline yemek verip gezdirmeyi sevmiyorum yemek masasi harici bir yerde yemek yemek istiyorsa sadece .bu mama sandalyesini kullaniyoruz ... 5 yil.oldu taş gibi çok iyi bir tercih ben cok memnunum
Yaa ben de çok beğendim kademeli ve düz yatması cok guzel sırt kısmı da kademeli . İyi ki almısım o zaman :) erken diyordum hediye çeki olunca alayım dedim

Kızlar bebek arabası aldım travel sistem eve gelince kafam karıstı cok mu agır ve buyuk diye. Bu travel sistemler genelde boyle ama dimi?
Eki Görüntüle 2277012
Ben baston almadim mesala travel sistemi kullandim ... agirlik şoyle problem olabilir eve indirip cikartiyorsan problem ... ben hep arabada birakiyordum bebek arabasini ilk zamanlar sadece şu anakucaginda tasiyorsun zaten bir yere gelince de bebek arabasini acip onu takiyordum hiç zorlanmadim... agirlik.sürerken bastonlarin aksine bebegi sarsmiyor daha konforlu ... ama tabi tercih meselesi arkadaslarimdan 3 uncu arabayı alan da oldu

Canım nasıl anlatırım bilmiyorum ama ayar yeri açık mı hani çark gibi bişey var ya üstteki yazı büyüt küçük bilmem nesi aktif mi değilse ayar yerine bas aktifleşsin sonra dosya ekleden dene
Olmiyiiirrr olmiyiiirrrr Çok güzel foto çekmiştim, beni översiniz diye ekleyecektim olmadı. Moraller bozuk

Olmiyiiirrr olmiyiiirrrr Çok güzel foto çekmiştim, beni översiniz diye ekleyecektim olmadı. Moraller bozuk
Ayy başakk sen bir harikasın fotoğrafı görmeden bile hayal edebiliyoruz ... number one sin ... zaten hastane cantandan hazır senden iyisi yok :)) oldu mu azicik övdüm sanki

Evet eşim arabayla işe gideceği icin onun evde olmadıgı zamanlar mecbur eve cıkarcam. Yapacak bişey yok sanırım memnun kalırım insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…