2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aşırı aşırı çatladım birden hergun yağlanmama rağmen Allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım bu çatlaklar hiç gözüme görünmesin bile

Evet eşim arabayla işe gideceği icin onun evde olmadıgı zamanlar mecbur eve cıkarcam. Yapacak bişey yok sanırım memnun kalırım insallah.
Asansör genisse hiç katlamadan çık bebek icindeyken o zaman sorun olmaz ... diğer türlü baston da olsa bir yandan bebek bir yandan katlanmiş bebek arabası tâşımak cok zor .... bi doğsun minnoslar sen en kolayini bulursun kendine :))

Göbek düsene kadar o kuşaklı zibinlar var ya onlar kullaniliyor benim oglumda 4. Gun düstü o yüzden cok zorlanmadim ... ( suyum kalmamisti göbek icerde mi kurudu nolduysa cabuk.düstü :))
Himm anladim o zaman bir kac tane daha alayim tesekkur ederim

Yok canım ya 0+ ay zaten araba gayet konforlu alt pedi falan kalın tam yatar özelliği bu zaten
Tamam canim sen annesi olarak en iysiini secmissindir kzuucuga ben bu sefer bebek arabasi bakmadim değişmiştir modeller o zaman ama oglumda alirken baston modelleri ilk zaman da kullanmazsiniz dedilee bir de arabada falan tasirken o travel sistemin anakucagi var ya onu ters sekilde çevirerek oto koltugu olarak kullanıyorsun diye söylemişlerdi onu aldik .... ama görümcem baston aldi bir süre sonra onu pratikliği ve hafifligi yatsinamaz ... güle güle kullanalim saglikla insallah

Offff kızlar ben çok sıkıldımm artıkkk yaa doğurmak istiyorummm bugün iyice bunaldım sanki hiçbirşey yapamıyorum sürekli yat uyu modundayım gına geldi ya

Senin günün gelmiş zaten dogursan olur yani :)) dogur da sevelim burdan :) 38+3 de dogurmustum ben ...
Kız o takvim sezeryan tarihime göre ayarladım şuan 34+6 yım.ama artık hiçbirşey yapamıyorum kocaman ağır bir göbek otursam oturamıyom yatsam kalkamıyorum herşey zorluyor evden de cıkamıyorum artık: (( duvarlar üstüme gelmeye başladı

Azicik dayan ben eger hersey yolunda gidrrse 39 u beklemek istiyorum sezeryan olucak buyuk ihtimal .. ilki sezeryandi sezeryan sonrasi normal dogum riskleri fazla ... icerdeki 1 gün disardaki 3 güne eş değer ... eger acil durum gerektirecek birsey yoksa bekle derim :))

Doktor kararı diyabet yüzünden 24 ü canım.güzelde karar vermiş daha fazlasına nasıl dayanırdım bilmiyorum :)

kızlar oturduğum yerde su içinde kaldım bu nasıl bir terlemek!! ben hayatımda böyle bişi yaşadığımı hatırlamıyorum üstümdeki elbise komple sırılsıklam ben böyle bir terlemek görmedim
Sıcak basmaları başlamış canım.bende oturduğum yerde terliyorum

Offff kızlar ben çok sıkıldımm artıkkk yaa doğurmak istiyorummm bugün iyice bunaldım sanki hiçbirşey yapamıyorum sürekli yat uyu modundayım gına geldi ya
Pelom bensizlik sana iyi gelmiyor,yettim gariiiii. Kuzum valla durumlar bende de ayni ama bir yandan da diyorum ki kuveze girmesine gerek kalmayacak zaman gelsin

Hangimizin neresi agrimiyor ki canım Allah hayırlı şekilde kavuştursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…