2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim hem gecmis olsun hem gozunaydin nasilsin ayaga kalktinmi bebis geldimi

Bende kabız değilim ki canım aksine tuvalete çıkmak çok çok kolaylaştı ama bu lanet geldi
Aa neden cikti canim o zmn memeler. Benim kabizlik sonucu ikinmadan cikti hep. Bi kerede bi damar patladi kan golune dondu:) ama 2 gun sonra biticek diye suan kizgin diilim ona

İyi günlerde kullan kuzum bende bir tane yazlık baston araba var dayımlar vermişti ama onu basta kullanamaz ondan travel aldım insallah kullanıslı olur
Canim yeni dogana uygun baston yok ama bolca havlu minder vs ile belki olur. Ben de travel aldim sonra baston alicam zamani gelince

Kardeş hoşgeldin maşallah çok hızlı bi giriş yaptın çok merak etmiştik seni dertler derya yanlız değilsin bizde hergün bunları konuşuyoruz

Bende öyle canım kaç tane yastıkla gün içinde uyumam 15 er dakka öyle saatlerce değil:) gece uyuyamadığımdan gündüz bayılıyorum.bugün 4/5 kere uyumusum 15/20 dkka

Kizlar nasil cikmism
B bskscl kuzum sana yardimci olmak icin kizlar gorsun diye koydum, istersen kaldirim ya da kizlar direk ovgulerini sana yapmaya baslasin Eki Görüntüle 2277063
@Bskc
Kizlar nasil cikmism
B bskscl kuzum sana yardimci olmak icin kizlar gorsun diye koydum, istersen kaldirim ya da kizlar direk ovgulerini sana yapmaya baslasin Eki Görüntüle 2277063
Aman allahim bu hangi ünlü bebek bekleyen B bskscl gözlerim kamaşti

çatlak kremi sürerken farkettim ki karnımın sol alt kısmında dış çevresi mor içi renksiz bir halka oluşmuş. acaba o ne ola ki? kötü bişi değildir inş pimpirikli bi insan olarak yine kıllandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…