Canım harika bir fotoydu çok beğendim süper olmusunuz sanat eseri adetaBiraz da burami öv Pelo nolur sanki
Ahaha neyimiz eksik kız onlardan
Ben hep tarayıcıdan giriyorum.. Uygulaması mı var bu sitenin?Uygulamadan değilde normal internetten girip senedin mi
Kizlar ya Gobek dusmeden citcitli ic zibin giydirilmiyo mu.
Canim karamelim sağıma doğru alayım ovmeleri lütfen
Ehehhe o konseptten ben de 10 Nisan gibi çekmiştim.. Benim 10 Nisandaki göbek senin şimdiki göbek kadar..Ahaha neyimiz eksik kız onlardanYalnız konsept çalıntı, çaktırmayın
Aaa koysana karamelim bakayim bir sana. Gözümüz güzel görsünEhehhe o konseptten ben de 10 Nisan gibi çekmiştim.. Benim 10 Nisandaki göbek senin şimdiki göbek kadar..
Çok çok harika bi poz olmuş.. Bence print edip bebiş odasına çerçeve ile koymalısın
Şükür ki az kaldı :) sağlıkla kavuştursunuz insaAllah sizde bizde :) ilk zamanlardan hatırlıyorum seni, ben de pek aktif sayılmam. Yoğun çalıştığım için gündüzleri bakamıyordum akşam eve gelince de 3 yasinda bir kızım var onunla günü telafi etme çabasından genelde okumaya bile yetişemiyordum :) şimdi de ne zaman girsem bi doğum haberi :) bu kez de sıra bana geliyor diye heyecan yapıyorummerhaba , bir kaç kez bir şeyleri sordum , kimse yanıt vermedi , sonra sadece okuyordum , arada bebeğim gelmesine kaç gün kaldı diye kalp atıyorum Kırgızistanlıyım , ilk bebeğim , 7 sene evlilikten sonra beklediğimiz bebeğim geliyor . Kız . İlk aylar çok güzel geçti , son ay çok zor , ve hamile hamile takılmaktan sıkıldım , bir az geçsin Doğum yapayım diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum , 23 kilo aldım , ayaklar balon gibi , ellerim ağrıyor , balon gibi , belim her yerim bir sorun sadece bebeğimin haraketi beni mutlu ediyor şuan . Anneliği hissedince eriyorum , başka saatleri çektiklerimden sıkıldım
Canim o olay bende de var. Arasira su geliyor. Yarın sonunda doktora gideceğim. 20 gün oldu.. meraklardayimBugün wc girip çıktıktan sonra, yarım br kadar su geldi çamaşırıma.. Ama nerden ne sebeple ne yollardan geçti geldi hiiiiç bi fikrim yok..
Hastaneye de sormadım. Çünkü ne dicekler?: Normal..
Tekrarlamadığı için kafam rahat su an ama oğlumda da ilk suyum gelmişti diye bi’ an acaba dedirtti yani
Birakmam kuzumFazla yalnız bırakma maskara depresyona giriyorum sonra bak:))
Aman aman az daha beklesin minnak :) devamı gelmemesine sevindim :)Bugün wc girip çıktıktan sonra, yarım br kadar su geldi çamaşırıma.. Ama nerden ne sebeple ne yollardan geçti geldi hiiiiç bi fikrim yok..
Hastaneye de sormadım. Çünkü ne dicekler?: Normal..
Tekrarlamadığı için kafam rahat şu an ama oğlumda da ilk suyum gelmişti diye bi’ an acaba dedirtti yani
YasaKizlar nasil cikmism
B bskscl kuzum sana yardimci olmak icin kizlar gorsun diye koydum, istersen kaldirim ya da kizlar direk ovgulerini sana yapmaya baslasinEki Görüntüle 2277063
Oto koltuğu ayrı aldık canım o sabit kalacak arabada zatenTamam canim sen annesi olarak en iysiini secmissindir kzuucuga ben bu sefer bebek arabasi bakmadim değişmiştir modeller o zaman ama oglumda alirken baston modelleri ilk zaman da kullanmazsiniz dedilee bir de arabada falan tasirken o travel sistemin anakucagi var ya onu ters sekilde çevirerek oto koltugu olarak kullanıyorsun diye söylemişlerdi onu aldik .... ama görümcem baston aldi bir süre sonra onu pratikliği ve hafifligi yatsinamaz ... güle güle kullanalim saglikla insallah
Valla bende anlamadım canım birden fırladı günde 5 6 kere tuvalete çıkmaktan galibaAa neden cikti canim o zmn memeler. Benim kabizlik sonucu ikinmadan cikti hep. Bi kerede bi damar patladi kan golune dondu:) ama 2 gun sonra biticek diye suan kizgin diilim ona
Yaaa çok heyecanlıAa neden cikti canim o zmn memeler. Benim kabizlik sonucu ikinmadan cikti hep. Bi kerede bi damar patladi kan golune dondu:) ama 2 gun sonra biticek diye suan kizgin diilim ona
Canım çok teşekkürlerYaaa çok heyecanlıIlk ikiz doğum seninki olacak. Inşallah uğurlu gelsin hepimize. Bizi ayrıntılardan haberdar et canım. Çoook kolay, hızlı ve keyifli bir doğum olsun, sağlıkla gelsin bebişler Kendi adıma heyecanla bekliyorum
Seninki de gayet güzel geçecek inanıyorum. Gönlünü ferah tut, olumlu düşünCanım çok teşekkürlerinş yazıcam bende buraya, benden önce doğuranların performansı müthiş valla şaşırdım. Darısı başıma ❤❤ Sonra sizlere
Size çok az kalmışBöyle oluyor malesef ağır hantal bebek biraz büyüsün bastonlara geçeriz hepimiz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?