2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Uygulamadan değilde normal internetten girip senedin mi
Ben hep tarayıcıdan giriyorum.. Uygulaması mı var bu sitenin?

Kizlar ya Gobek dusmeden citcitli ic zibin giydirilmiyo mu.

Ben hep çıtçıtlı giydirdim canım. 10. Gün düştü göbek. Göbek düştükten sonra kuşak sardık beline zıbın üstünden. Göbeği dışarı dışarı olmasın diye. Çok güzel göbüşü şimdi

Bugün wc girip çıktıktan sonra, yarım br kadar su geldi çamaşırıma.. Ama nerden ne sebeple ne yollardan geçti geldi hiiiiç bi fikrim yok..
Hastaneye de sormadım. Çünkü ne dicekler?: Normal..
Tekrarlamadığı için kafam rahat şu an ama oğlumda da ilk suyum gelmişti diye bi’ an acaba dedirtti yani

Ehehhe o konseptten ben de 10 Nisan gibi çekmiştim.. Benim 10 Nisandaki göbek senin şimdiki göbek kadar..
Çok çok harika bi poz olmuş.. Bence print edip bebiş odasına çerçeve ile koymalısın
Aaa koysana karamelim bakayim bir sana. Gözümüz güzel görsün Gömlekle hafif kamufle ettik diyelim +15

Şükür ki az kaldı :) sağlıkla kavuştursunuz insaAllah sizde bizde :) ilk zamanlardan hatırlıyorum seni, ben de pek aktif sayılmam. Yoğun çalıştığım için gündüzleri bakamıyordum akşam eve gelince de 3 yasinda bir kızım var onunla günü telafi etme çabasından genelde okumaya bile yetişemiyordum :) şimdi de ne zaman girsem bi doğum haberi :) bu kez de sıra bana geliyor diye heyecan yapıyorum

Canim o olay bende de var. Arasira su geliyor. Yarın sonunda doktora gideceğim. 20 gün oldu.. meraklardayim

Aman aman az daha beklesin minnak :) devamı gelmemesine sevindim :)

Oto koltuğu ayrı aldık canım o sabit kalacak arabada zaten
Baston diyince hafif iskeletli bez arabalar aklına geliyo insanında bunlar 0-36 ay diye geçen neredeyse travel gibi arabalar tabi gelişiyor günden güne ki zaten çok kullanıcağımı sanmıyorum bakalım amin inşallahhh canım

Aa neden cikti canim o zmn memeler. Benim kabizlik sonucu ikinmadan cikti hep. Bi kerede bi damar patladi kan golune dondu:) ama 2 gun sonra biticek diye suan kizgin diilim ona
Yaaa çok heyecanlı Ilk ikiz doğum seninki olacak. Inşallah uğurlu gelsin hepimize. Bizi ayrıntılardan haberdar et canım. Çoook kolay, hızlı ve keyifli bir doğum olsun, sağlıkla gelsin bebişler Kendi adıma heyecanla bekliyorum

Canım çok teşekkürler inş yazıcam bende buraya, benden önce doğuranların performansı müthiş valla şaşırdım. Darısı başıma Sonra sizlere

Canım çok teşekkürler inş yazıcam bende buraya, benden önce doğuranların performansı müthiş valla şaşırdım. Darısı başıma❤❤ Sonra sizlere
Seninki de gayet güzel geçecek inanıyorum. Gönlünü ferah tut, olumlu düşün Bugünlere kadar geldik hayırlısıyla, inşallah bundan sonrası da hepimiz için çok güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…