Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Aynen o memeler disari cikiyor belki senin cok meme disari cikma mistirkrem falan suruluyo ama hamilelik devam dttigi icin benim hic tam olarak duzelmedi. Allahtan sana en son oldu, dogumdan sonra kalmaz ztn canim
Kizlar nasil cikmism Bbskscl
kuzum sana yardimci olmak icin kizlar gorsun diye koydum, istersen kaldirim ya da kizlar direk ovgulerini sana yapmaya baslasinEki Görüntüle 2277063
Yaaa çok heyecanlı Ilk ikiz doğum seninki olacak. Inşallah uğurlu gelsin hepimize. Bizi ayrıntılardan haberdar et canım. Çoook kolay, hızlı ve keyifli bir doğum olsun, sağlıkla gelsin bebişler Kendi adıma heyecanla bekliyorum
Ya valla ben de heyecanlıyım lavitabellamk
doğumu için , kayınbiraderlerim ikiz bnm ondan mıdır nedir ikiz bebiş olayı çok acaip etkileyici geliyo bana..
Allah bana nasip etmedi ama çok isterdim
Bende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Bende arada adet ağrısı oluyor,günde 3-4 defa 2-3 dakika sürüyor. Bebekte acayip baski yapiyor malum bölgeye,her an altima kaciricam sanıyorum ama bende kolay kolay dogurucami sanmıyorum
Bende arada adet ağrısı oluyor,günde 3-4 defa 2-3 dakika sürüyor. Bebekte acayip baski yapiyor malum bölgeye,her an altima kaciricam sanıyorum ama bende kolay kolay dogurucami sanmıyorum
Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
Tekrar geçmiş olsun ve gözünaydin. İnşallah hiç bir sorun yoktur hic biriniz de güle güle gidersiniz evinize başlarsınız yeni hayatıniza allahin izniyle. İcini ferah tut hersey güzel olacak Dualarım seninle. Rabbim yardımcınız olsun
Kizlar nasil cikmism Bbskscl
kuzum sana yardimci olmak icin kizlar gorsun diye koydum, istersen kaldirim ya da kizlar direk ovgulerini sana yapmaya baslasinEki Görüntüle 2277063