2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aa gözünüz aydın tatlım allah analı babalı büyütsün inş.

Aynen o memeler disari cikiyor belki senin cok meme disari cikma mistirkrem falan suruluyo ama hamilelik devam dttigi icin benim hic tam olarak duzelmedi. Allahtan sana en son oldu, dogumdan sonra kalmaz ztn canim
Benim vardı canım Malesef ya inşallah ameliyat düşünüyorum emzirme döneminden sonra

Aaa koysana karamelim bakayim bir sana. Gözümüz güzel görsün Gömlekle hafif kamufle ettik diyelim +15

Sen şimdi çıtayı çok yükselttin kuzum koymiyim hiç, benimki ev hali pijamalı falan

Canim o olay bende de var. Arasira su geliyor. Yarın sonunda doktora gideceğim. 20 gün oldu.. meraklardayim

Evet yazmıştın sen, ne dicek merak ediyorum doktorun. Oğlumda foşş die geldi bi saate doğurdum, bu çok acaipmiş böyle.. su mu akıntı mı belli değil

Ya valla ben de heyecanlıyım lavitabellamk doğumu için , kayınbiraderlerim ikiz bnm ondan mıdır nedir ikiz bebiş olayı çok acaip etkileyici geliyo bana..
Allah bana nasip etmedi ama çok isterdim

Herkesler sağlıkla doğursun, bebişlerine kavuşsun inşallah..

Oh maşallah şükür sağ salim aldın kucağına rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

Bende arada adet ağrısı oluyor,günde 3-4 defa 2-3 dakika sürüyor. Bebekte acayip baski yapiyor malum bölgeye,her an altima kaciricam sanıyorum ama bende kolay kolay dogurucami sanmıyorum
Bende o bile yok kuzum ne baskı ne sancı
Sabah görüş günü bakalım ne dicek doktor ablamız,

laiyka Y Yademim solmez kizlar nasilsiniz? Bebekler nasil? Hersey yolundadır inşallah

Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.

Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın

Tekrar geçmiş olsun ve gözünaydin. İnşallah hiç bir sorun yoktur hic biriniz de güle güle gidersiniz evinize başlarsınız yeni hayatıniza allahin izniyle. İcini ferah tut hersey güzel olacak Dualarım seninle. Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…