2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ben ilk aylarımda üye oldum . Ama bende iki işle uğraştığım için çok giremedim siteye . Ama son aylara girince çok zorlanmaya başladım ve gün sayıyorum kalplele Bugün ve yarın çalışıp Doğum izine çıkıyorum , hayırlısıyla . Eksik olan şeyleri tamamlayacağım . Bebek şekerleri daha almadım kendime lohusa sabahlığı daha bulamadım . Havuzlu hana gideceğim mecbur

Sağılıkta ve anne babalı mutlu büyüsün

Havuzlu han da seçenek çok oluyor evet ama nedense ben hiç bişey almadan çıkmıştım :) sanırım günümde değildim gittiğimde :) bende çalışamaz raporunu bugün götüreceğim gelir gelmez de eksik kalanları tamamlayacağım insaAllah :)

Günaaayydinnn işe gitmek istemeyenlerde bugün son 5 günüm sonra çalişamaz alicam... oglumda son güne kadar calismistim ama sıcaklar beni maffediyor dayanamicam ..
Pazartesi bitince gerisi bitmiş sayılır :) hadi bakalım Allah kolaylık vere:)

Evet uygulaması var canım

günaydın
bugün işte son günüm sonra yıllık izne çıkıyorum 37. haftaya kadar çalışıyor görüncem, mutluyum artık sabahın körü uykuya doğru düzgün dalabilmişken uyanıp işe gitmeyeceğim için.. ama bugün eşim askere gidiyor diye de çok sevinemiyorum açıkçası. dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Kolay gelsin dikkat et sakın tek gitme çarşıya haftanda ileride
Havuzlu handa iki dükkan var çok çeşit var bulursun
Hürriyet çarşısında tam giriş solda bi çeyizci var ben ordan aldım daha uygundu havuzluhana göre aynı takım

Hadi hayırlısı olsun evde pinekleyenler kulübüne hoşgeldin:)))) ağlama canım eşinde sağ salim gidip gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…