2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben de hamileyken eşimi gönderdim askere insan tutamıyor kendini ama daha ne büyük acilar var hayatta rabbim tez zamanda kavuştursun.. 24 haftalıkken gitti 27 haftalıkken döndü ilk hafta zor geçiyor da sonra daha az ağlıyo insan

Tavsiyedir güzel anneler
aa çok severim adem güneş okumayı bende mahremiyet eğitimi kitabını geçen sipariş verdim kuzum, güzel okumalar
Hepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
canımmm her şerde bir hayır vardır derler çok şükür bebişin seni bekletmek istemedi bu kaza da vesile oldu, umarım sende çabucak ayaklanırsın yavruna sarılırsın
Allahım bebişler sırayla gelmiş çok şükür canım, en kısa zamanda sarılın yavruşunla
Kızzz toptan cevap olmuş seninki de geç oldu ama aramıza hoş geldin

laiyka gözün aydın olsun canım inşallah en kısa sürede şeker dengelenir de beraberce çıkarsınız evinize

Hakikaten bu nedir yaa icinde bebek kelimesi geçince cıldırıyor fiyatlar Ben spor cantalara da bakayım canım
Canım ben instagramdan demyçanta diye bir yerden aldım gayet geniş bölmesi fazla bir bebek bakım çantası. Ben siyah aldım renkleri vardı. Kampanyası bitmediyse 79,90 çanta kapıda ödeme ve kargosuyla 89,90 a geldi. Bir bak istersen
Allah kavuştursun canım üzülme sayılı günler çabuk geçer. Kısa dönem değil mi
Canım inşallah ortopedi de onay verir sağlıkla çıkarsınız evinize. Aşlah şifa versin

Canım çok teşekkürler inş yazıcam bende buraya, benden önce doğuranların performansı müthiş valla şaşırdım. Darısı başıma❤❤ Sonra sizlere
Sarışınımız yarın anne olacaksın Sağlıkla mutlulukla hemencik gelsin kızların. Ömürleri uzun olsun. Sende zaten tam bir kız anası tipi var :) Her şey gönlünce olsun

Günaydın canım. Çamaşır meselesi noldu merak ettim :) Sabah sabah gıybet timeeee yapasım geldi

sabah kalktım sağlık ocağına gittim kan vermeye 9 gün tatilden sonra deli kalabalıktı
ama sağolsun gebeleri bekletmiyolar aldılar hemen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…