Ben de hamileyken eşimi gönderdim askere insan tutamıyor kendini ama daha ne büyük acilar var hayatta rabbim tez zamanda kavuştursun.. 24 haftalıkken gitti 27 haftalıkken döndü ilk hafta zor geçiyor da sonra daha az ağlıyo insangünaydın
bugün işte son günüm sonra yıllık izne çıkıyorum 37. haftaya kadar çalışıyor görüncem, mutluyum artık sabahın körü uykuya doğru düzgün dalabilmişken uyanıp işe gitmeyeceğim için.. ama bugün eşim askere gidiyor diye de çok sevinemiyorum açıkçası. dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Rabbim bize de gösterir mi acaba o haftaları...bana hiç görecekmişim gibi gelmiyor daGünaydın kızlarr son 14 güncüğüm kaldı puff çok uzun yinede: (
aa çok severim adem güneş okumayıTavsiyedir güzel anneler
Kızlar büyük bi trafik kazası atlattık.
Sol arkada oturuyordum. Benim oturdugum taraftan araba çarptı. Sağ ciktigimiza şükür.
Sol tarafım fena üstüne basamıyorum. Çok zor wc gittim 2 kere birilerinin desteğiyle
Ilk nst de sorun yoktu. Sonra tekrar girince sandım cıktı. Hissediyorum bende.
Kendi doktoruma gidiyorum şimdi yoldayız.
Burda yenidoğan bakım ünitesi yok diye gönderdiler.
Dua edin bize iyi olalım ikimizde
canımmm her şerde bir hayır vardır derler çok şükür bebişin seni bekletmek istemedi bu kaza da vesile oldu, umarım sende çabucak ayaklanırsın yavruna sarılırsınHepinnize çok teşekkürler kızlar.
Şancı ve açılma oldu sezeryan a aldılar. Yavrum kuvezde.
Bana doğum sonrası film çekildi. Kırık yok gibi duruyor. Kipirdatmiyorlar yine de. Yatıyorum sürekli.
Allahım bebişler sırayla gelmişBende çıktım bebegim doğdu cok şükür guzel agladi ama onlem amacli bi kac saat kuvezde kalacak insallah bi sıkıntı olmaz kilosunu bilmiyorum daha ama gayet topluydu suan uyuşuk olduğum icin agri hissetmiyorum spinal sezeryan oldu
Kızzz toptan cevap olmuş seninki demerhaba , bir kaç kez bir şeyleri sordum , kimse yanıt vermedi , sonra sadece okuyordum , arada bebeğim gelmesine kaç gün kaldı diye kalp atıyorum ❤❤ Kırgızistanlıyım , ilk bebeğim , 7 sene evlilikten sonra beklediğimiz bebeğim geliyor . Kız . İlk aylar çok güzel geçti , son ay çok zor , ve hamile hamile takılmaktan sıkıldım , bir az geçsin Doğum yapayım diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne bir iş yapabiliyorum , 23 kilo aldım , ayaklar balon gibi , ellerim ağrıyor , balon gibi , belim her yerim bir sorun sadece bebeğimin haraketi beni mutlu ediyor şuan . Anneliği hissedince eriyorum , başka saatleri çektiklerimden sıkıldım
Yemem gerekenleri yedim vallahiAcaba neden??? Ne yedin cabuk söyle
Canım senin takvimin yok, kaç HaftalıksınBen dogurmak isterimmm 10.30 da kontrolum var bakalim neler duycaz kizlar geceleri uyuyamiyorum resmen agridan sanki cikacak cocuk sanirim normal doguramicam korkudan
Sata gore 36+1 ama gelisime gorede 37+1 canimCanım senin takvimin yok, kaç Haftalıksın
Banada geçmiyor valla zamanRabbim bize de gösterir mi acaba o haftaları...bana hiç görecekmişim gibi gelmiyor da
Afiyet bal şeker olsun canımYemem gerekenleri yedim vallahi
Canım ben instagramdan demyçanta diye bir yerden aldım gayet geniş bölmesi fazla bir bebek bakım çantası. Ben siyah aldım renkleri vardı. Kampanyası bitmediyse 79,90 çanta kapıda ödeme ve kargosuyla 89,90 a geldi. Bir bak istersenHakikaten bu nedir yaa icinde bebek kelimesi geçince cıldırıyor fiyatlarBen spor cantalara da bakayım canım
Allah kavuştursun canım üzülme sayılı günler çabuk geçer. Kısa dönem değil migünaydın
bugün işte son günüm sonra yıllık izne çıkıyorum 37. haftaya kadar çalışıyor görüncem, mutluyum artık sabahın körü uykuya doğru düzgün dalabilmişken uyanıp işe gitmeyeceğim için.. ama bugün eşim askere gidiyor diye de çok sevinemiyorum açıkçası. dünden beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Canım inşallah ortopedi de onay verir sağlıkla çıkarsınız evinize. Aşlah şifa versinBen henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
App store da var mı ki? İsmi ne canımcım?Evet uygulaması var canım
Sarışınımız yarın anne olacaksınCanım çok teşekkürlerinş yazıcam bende buraya, benden önce doğuranların performansı müthiş valla şaşırdım. Darısı başıma ❤❤ Sonra sizlere
ay benim kız yine kasım kasım kasılıyoEvettttt kızlar soran olmamış ama bu gün kim doğuruyor
Ahhh cok sagol insallah cabuk gecerPazartesi bitince gerisi bitmiş sayılır :) hadi bakalım Allah kolaylık vere:)
Günaydın canım. Çamaşır meselesi noldu merak ettim :) Sabah sabah gıybet timeeee yapasım geldigünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?