2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Az tuz bol su yürüyüş .... yanliz benim ikk gebeligimde biraz da olsa ödem olmustu bunda olmadi ilkinde tansiyonum yukselmisti bunda düşük belli olmuyor halbuki ben ayni ben beslenmem ayni ... yanliz odem olustuysa tansiyon kontrolunu ihmal etme ve bir de idrar da protein kacagi var mi bakilsin ...

Allah yardımcın olsun
İnşallah bir an önce toparlarsın hayırlısıyla bebeğinle mis gibi sapasağlam evinize dönersiniz
Dua ediyorum canım benim

@Yademim de iyi kızlar bebeği yanında emzirmeye başlamış :)

Ayy çok sevindim. Hadi bakalım inşaAllah her şey yoluna girecek herkes için

Çekilin B bskscl gacısını övmeye geldim

Ayy koca göbüşünü ortalara mı sermiş aayy hamileliğin son haftalarında pofuduk pofuduk mu olmuş

Şaka şaka, hakikaten harika görünüyorsun, çok güzelsin maşallah. Eminim kızın da senin gibi güzel olacak
Konsepte de ba-yıl-dım
Allah sağlkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin kızını

Bu şeye benzedi; yanaklarımdan kompleksliyim baya ben, etrafımda ki herkes de bilir Geçen arkadaşımın biri oturmuş yanıma; Allahım yanaklara bak bazlama bu bazlama diyor Ne diyor lan bu diye delirdim

Samiracım bu güzel övmelerin sonucunda seni yanaklarından öpüyor, seviyor ve mıncıklıyorum.

günaydınnn meylen peki bu araba çift yönlü mü ? Güzel günlerde kullanın bu arada

Tuzu ciddi anlamda azalttım hamilelikte ve en başından beri 3,5 4 litre su içiyorum yürüyüş yapamıyorum ama erken Doğum riski olduğu için tansiyon normal protein kaçağı yoktu en son Ee niye oluyo ki şimdi bu birde tek ayak yani isyan çıkarıyor

bazlama da hiç olmamış ama

Valla şekerim ben de bütün sosyal çevremde dobralığımla bilinirim. Hiç numara çekmem. Gayet güzelsin maşallahın var. Ben öyle diyorsam öyledir

bazlama da hiç olmamış ama

Valla şekerim ben de bütün sosyal çevremde dobralığımla bilinirim. Hiç numara çekmem. Gayet güzelsin maşallahın var. Ben öyle diyorsam öyledir
Samiracığıma laf eden karşısında beni bulur kızlar akıllı olun Çok güzel övdü beni, her yerimi övdü.. En sevdiğim

Saye- bedelliye gitti eşim 28i son günü, ben de o zaman 37 haftayı dolduruyorum. umarım o gelmeden doğurmam.

B bskscl çamaşırları elinde yıkadı ama ben elinde sıkmasına izin vermedim makinede durulatıp sıktırdım. battaniyeleri ve müslinleri de direkt makineye attım. 3-6 aylıkları da şimdi ihtiyacımız yok onlara diyerek elletmedim. idare ettim işte durumu ne yapayım..

benim merak ettiğim biz sterilizasyon makinesini ilk defa açıp kullandık hayatımda hiç böyle bişi kullanmadığım için de bilmiyorum açıkçası biberon ve ezikler hafif içinde suyla çıktı onu kurulamak mı gerekiyor yoksa suyunu süzdürüp kurumaya mı bırakmak lazım anlamadım
eğer suyun kurumasını beklemek gerekiyorsa bebek doğduktan sonra onun tercihlerine bakarak boonun biberon kurutucusunu almayı düşünüyorum.

Bugün "Çalışabilir" raporunu teslim edicem kızlar
Taaa 8 Temmuza kadar çalışmayı planlıyorum, ama belli de olmaz dayanamazsam çıkarım
ben de çalışabilir raporunu bugun teslim ettim canım. ben 1 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum birşey olmazsa. Sıcaklar çok zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…