Az tuz bol su yürüyüş .... yanliz benim ikk gebeligimde biraz da olsa ödem olmustu bunda olmadi ilkinde tansiyonum yukselmisti bunda düşük belli olmuyor halbuki ben ayni ben beslenmem ayni ... yanliz odem olustuysa tansiyon kontrolunu ihmal etme ve bir de idrar da protein kacagi var mi bakilsin ...İki gündür sağ ayağım ödem topluyor sinir oldum geçen gittim terlik aldım rahat gezeyim diye sol oluyor sağ ayağım girmiyor bari beraber hareket edin canım bu ne başına buyruklukvar mı ödeme çare bulan
Ben henüz bebeğimi gormedim. Eşim gördü oksijen vermeyi kesmişler. Durumu iyi. Çocuk doktoru bugün değerlendirecek. Büyük ihtimalle odaya yanıma getirecekler.
Ben henüz ayağa kalkmadım. Dün emar çekildi bacağıma belime. Ortopedi doktoru bugün sonucunu değerlendirecek. Onun kararına göre kalkacağım.
Kendi doktorum şimdi geldi yanıma sezeryanla ilgili bi sıkıntı yok çok şükür. Ayağa kalkmamama rahmen gazim da cıktı.
Ortopedi doktoru bi sorun görmezse bu akşam evimize gidebiliriz gibi gözüküyor.
Dua edin benim için kızlar inşallah uzun süre yatmami gerektirecek bir sorun olmamıştır bacagimda. Tek endişem o su anda.
Bebiş erken geldi özel ilgi isteyecek bakım vs.
Kızım zaten küçük 2,5 yaşında. Yatmam gerekirse nasıl olacak bilmiyorum.
Dua edin sadece incinme vs olsun kırık mirik çıkmasın
@Yademim de iyi kızlar bebeği yanında emzirmeye başlamış :)
Kizlar ben kasilmayi ayirt edemiyorum yaay benim kız yine kasım kasım kasılıyo
napsam gitsem mi hastaneye fenalardayımmm
Kızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Bu şeye benzedi; yanaklarımdan kompleksliyim baya ben, etrafımda ki herkes de bilirÇekilin B bskscl gacısını övmeye geldim
Ayy koca göbüşünü ortalara mı sermiş aayy hamileliğin son haftalarında pofuduk pofuduk mu olmuş
Şaka şaka, hakikaten harika görünüyorsun, çok güzelsin maşallah. Eminim kızın da senin gibi güzel olacak
Konsepte de ba-yıl-dım
Allah sağlkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin kızını
günaydınnn meylen peki bu araba çift yönlü mü ? Güzel günlerde kullanın bu aradaOto koltuğu ayrı aldık canım o sabit kalacak arabada zaten
Baston diyince hafif iskeletli bez arabalar aklına geliyo insanında bunlar 0-36 ay diye geçen neredeyse travel gibi arabalar tabi gelişiyor günden güne ki zaten çok kullanıcağımı sanmıyorum bakalımamin inşallahhh canım
Aynı şeyleri yaşıyorum canımBende arada adet ağrısı oluyor,günde 3-4 defa 2-3 dakika sürüyor. Bebekte acayip baski yapiyor malum bölgeye,her an altima kaciricam sanıyorum ama bende kolay kolay dogurucami sanmıyorum
canım bende nasıl yıkayacağım bilmiyorum sevi bebenin benimki süngerini çıkaramadımBabynest alanlar yikadinizmi bisey olurmu acaba
Tuzu ciddi anlamda azalttım hamilelikte ve en başından beri 3,5 4 litre su içiyorum yürüyüş yapamıyorum ama erken Doğum riski olduğu için tansiyon normal protein kaçağı yoktu en sonAz tuz bol su yürüyüş .... yanliz benim ikk gebeligimde biraz da olsa ödem olmustu bunda olmadi ilkinde tansiyonum yukselmisti bunda düşük belli olmuyor halbuki ben ayni ben beslenmem ayni ... yanliz odem olustuysa tansiyon kontrolunu ihmal etme ve bir de idrar da protein kacagi var mi bakilsin ...
Bu şeye benzedi; yanaklarımdan kompleksliyim baya ben, etrafımda ki herkes de bilirGeçen arkadaşımın biri oturmuş yanıma; Allahım yanaklara bak bazlama bu bazlama diyor Ne diyor lan bu diye delirdim
Samiracım bu güzel övmelerin sonucunda seni yanaklarından öpüyor, seviyor ve mıncıklıyorum.
Kız 69 aydır alışveriş yapıyor doyamadı bir türlü. Canım ağda yaptırdın mı? Seninle ilgili aklımda hep bu var. Geceleri uyuyamıyorumKızlar dönence aldınız mı? Gerekli mi?
Kız Allah canın almasınSata gore 36+1 ama gelisime gorede 37+1 canim
Samiracığıma laf eden karşısında beni bulur kızlar akıllı olunbazlama da hiç olmamış ama
Valla şekerim ben de bütün sosyal çevremde dobralığımla bilinirim. Hiç numara çekmem. Gayet güzelsin maşallahın var. Ben öyle diyorsam öyledir
ben de çalışabilir raporunu bugun teslim ettim canım. ben 1 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum birşey olmazsa. Sıcaklar çok zorluyor.Bugün "Çalışabilir" raporunu teslim edicem kızlar
Taaa 8 Temmuza kadar çalışmayı planlıyorum, ama belli de olmaz dayanamazsam çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?