Saol teyzesiiiKız ne korkucan,sonuçta hepimiz paylaşıyoruz iyisiyle,kötüsüyle masallah kilosu gayet iyi. İsmine ciddi anlamda bayıldım çok asil bir isim :) adıyla yaşasın inşallah
Öyle valla kız ismi o kadar çok ki,çoğu da çok güzel. Bizde çok çok düşündük taşındık 3 dil arasında zar zor bulduk :)Saol teyzesiiivalla bu ismi bulana kadar canımız çıktı diyebilirim erkek ismi bulmak daha zor gibi bide insan hiçbir ismi yakıştıramıyor ya analık böyle birşey demekki:))
Sizin ne olacak şimdi tek isim miÖyle valla kız ismi o kadar çok ki,çoğu da çok güzel. Bizde çok çok düşündük taşındık 3 dil arasında zar zor bulduk :)
13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Canım bilirsin hastaneden çıkışta kilo kaybederek çıkıyorlar. Sonra toparlayacak inşallah. Vücut yorgunluğu da mutlaka oluyor. Doğum yapmak gerçekten yorucu bi eylem. Ben eve geldim başladım ağlamaya ki hiç duygusal değilimdir. Yorgunum. Allahım nasıl üstesinden geleceğim diye. Demek ki geçip gidiyor bak yine hamileyim..Çok yorgunum vücudum özellikle. Günde 5 saat uyumuyorumdur. Amadeğer onun iyiliği için. 2 günde 1 doktor kontrolümüz var minik olduğu için. 1 günde 105 gr vererek 2275gra düşmüşüz.
Grubu okuyamıyorum doğumlar olmuş umarım herkes iyidir
Canım özel şirkette mi çalışıyorsun? Biz doğum izninden sonra yıllık izin kullanabiliyoruz diye biliyorum arkadaşlardan.Kizlar bugun insan kaynaklari ile gorustum. En kötü ihtimali düşünerek olur da ücretsiz izne ayrılamazsam izin durumları nasıl olur diye
Yıllık iznim karanbole gidiyor gibiydi. Bu sebeple 37 den önceki iki hafta yıllık izin aldim iznimin yanmaması için
Çalışan hanımlar, insan kaynaklarına bir uğrayın derim. Haklarinizdan haberdar olun.
Evet kendim istedimhayırlısı olsun canım
sezeryan kendin mi istedin ?
Amin canım inşallahDaha iyi olmuş az bekleyeceksin canım. Öteki türlü 15-20 gün sayacaktin devamlı. Şimdi su gibi geçip gider 3 gün. Hayırlısıyla kucağına al inşallah
Merhaba ara ara takip ediyorum grubu yazdığınız dikkatimi çekti de. Yıllık izniniz nasıl kaynar arada bu sizin hakkınız bunu kafalarına göre yakamazlar. İşi bilmeyen bir ik ya denk geldiniz herhalde. Ben mesela doğum izni bitince kalan yıllık iznimi kullanıp sonra ücretsiz izne geçeceğimKizlar bugun insan kaynaklari ile gorustum. En kötü ihtimali düşünerek olur da ücretsiz izne ayrılamazsam izin durumları nasıl olur diye
Yıllık iznim karanbole gidiyor gibiydi. Bu sebeple 37 den önceki iki hafta yıllık izin aldim iznimin yanmaması için
Çalışan hanımlar, insan kaynaklarına bir uğrayın derim. Haklarinizdan haberdar olun.
Amin canımm inşallahHadi hayırlısı bakalım. Sağlıkla gelsin miniğin
erken değil mi ama 37yi doldurmayı bekliyolar diye biliyodum sezeryandaEvet kendim istedim
Samira taşeron çalışanım demişti. Pek anlamıyorum ancak acaba şartlar farklı mı oluyor?Merhaba ara ara takip ediyorum grubu yazdığınız dikkatimi çekti de. Yıllık izniniz nasıl kaynar arada bu sizin hakkınız bunu kafalarına göre yakamazlar. İşi bilmeyen bir ik ya denk geldiniz herhalde. Ben mesela doğum izni bitince kalan yıllık iznimi kullanıp sonra ücretsiz izne geçeceğim
bende hiç sevmedimHamileligi tek sevmeyen ben miyim kizlar zaten nasil gecti anlamadm bulantim kusmam vs neyim olmadi ama yinede sevmedim sevemedim surekli kendimi yetersiz hissedyrum ve insanlarin bakislarndan aa deyip ellerini karnima koymaya calismalarindan hoslanmiyorm
Canım bizim oralarda hep tek isim olur hatta bizim ki yarım isim kadar kısaSizin ne olacak şimdi tek isim mi
Taşeron ise şartlar değişir tabi bilemedim :)Samira taşeron çalışanım demişti. Pek anlamıyorum ancak acaba şartlar farklı mı oluyor?
Canım özel şirkette mi çalışıyorsun? Biz doğum izninden sonra yıllık izin kullanabiliyoruz diye biliyorum arkadaşlardan.
Merhaba ara ara takip ediyorum grubu yazdığınız dikkatimi çekti de. Yıllık izniniz nasıl kaynar arada bu sizin hakkınız bunu kafalarına göre yakamazlar. İşi bilmeyen bir ik ya denk geldiniz herhalde. Ben mesela doğum izni bitince kalan yıllık iznimi kullanıp sonra ücretsiz izne geçeceğim
Taşeron ise şartlar değişir tabi bilemedim :)
Samira taşeron çalışanım demişti. Pek anlamıyorum ancak acaba şartlar farklı mı oluyor?
Taşeron ise şartlar değişir tabi bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?