2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bizim oralarda hep tek isim olur hatta bizim ki yarım isim kadar kısa adı Leo olacak oğlumun
Leo yu biliyorum da dedim başka isimde olcak mı:) leo Alex bunlar sevdiğim isimler hatta bi ara Alex mi koysam dedim .ama türkiyede Alex de gitmez neden Alex diye bin kişi sorar:)))

"Bir sonraki yıla devredebilir " mi diyor yoksa "devredilir" mi diyor acaba kanunda. Yanı insiyatif söz konusu galiba burda

Bu tarz kararlar kurumun insiyatifine bırakılınca genelde personel aleyhine karar veriyor işverenler

Bende varım bendeeee sevmedim baslarda öyle değildide şu son zamanlar inanılmaz sıkıldım

Çook güzel anlatmışsın valla teşekkür ederim ben 4 ay yarı zamanlı çalışma olayını 2 ay zannediyordum mesela aydınlandım :)

Ayrıca ayriliksevdayadahil in dediği gibi yıllık izin yanmamalı şirket ya kullandırmalı ya ücretini ödemeli ya da bir sonraki yıla devretmeli. Bizim şirkette devrediyor mesela

Yanlislik olmasin, ilk çocuk için 2 ay. Benim ikinci olduğu için 4 ay hakkım olacak insallah:)

Yıllık izinin devretme konusu bizim belediyede soz konusu değil. Illa kullandiriyorlar. Kullanmak istemezsen paranı da vermiyor

Bak böyle oluyorsun sonra bi lokma daha yesin diye başında bekliyorsun

Eklentiler

• 1560187199873557976230.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 103
"Bir sonraki yıla devredebilir " mi diyor yoksa "devredilir" mi diyor acaba kanunda. Yanı insiyatif söz konusu galiba burda

Bu tarz kararlar kurumun insiyatifine bırakılınca genelde personel aleyhine karar veriyor işverenler

şimdi buldum senin için

Eklentiler

• Screenshot_20190610-201828.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 89

Bir dönem ben de belediyede çalışmıştım bizde yıllık izni devrediyorlardı ama özel olarak belirtmen gerekiyordu. bildiğim kadarıyla insiyatife bırakılmış durumda Aynı belediyenin farklı birimlerinde bile farklılık gösterebiliyor ne yazık ki

Ay resmen kafalarına gore karar verip uyguluyorlar. O yüzden biz sürekli araştırma içerisindeyiz haklarımızın peşine düşmek zorundayız. Ağlamayan bebeğe süt vermiyorlar bizim kurumda:))

Ben de sevemedim sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ve geçirmeye devam ediyorum maalesef (

Bu tum 657 ye tabi olan kişiler için geçerli mi?

657 ye tabi olunmasına gerek yok. Doğum yapan her kadın ücretli izni bittiği günden itibaren yarı zamanlı çalışıp tam maaş alma hakkına sahip. Maaşın yarısını kurum oderken diğer yarısını işkur ödüyor

Yarı zamanlı çalışma hakkı süresi ise ilk doğumda 2 ay, ikinci doğumda 4 ay, sonraki doğumlarda 6 ay.

Ay resmen kafalarına gore karar verip uyguluyorlar. O yüzden biz sürekli araştırma içerisindeyiz haklarımızın peşine düşmek zorundayız. Ağlamayan bebeğe süt vermiyorlar bizim kurumda:))
Aynen öyleler ne yazık ki şuan haklarınız değiştiği için biraz zorlamayla yıllık izni devretmeye ikna edebilirsin belki canım Sonuçta artık yıllık sözleşme diye birşeyiniz yok

Yaaaa hahhhahah Hiç bilmiyordum bu kadar zor olduğunu. Neyse ki atlatmışsın. Peki değmiş miydi bu kadar sıkıntıya? Yaptırdığına pişman olmuş muydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…