Yaaa yiyim ben o ballarııııBak böyle oluyorsun sonra bi lokma daha yesin diye başında bekliyorsun
Bende sevemedim hatta annemlere kayınvalidemlere manyak muamelesi yapıyorum 2. Çocuğu olanlara cin gözüyle bakıyorum yemin ederimHamileligi tek sevmeyen ben miyim kizlar zaten nasil gecti anlamadm bulantim kusmam vs neyim olmadi ama yinede sevmedim sevemedim surekli kendimi yetersiz hissedyrum ve insanlarin bakislarndan aa deyip ellerini karnima koymaya calismalarindan hoslanmiyorm
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bunu personelle görüşmek gerekiyor sanırım. Benim 2. Doğum bakalım hangi kanun birde onu sorsam ona gore bilmiyorlarsa yol göstersem?657 ye tabi olunmasına gerek yok. Doğum yapan her kadın ücretli izni bittiği günden itibaren yarı zamanlı çalışıp tam maaş alma hakkına sahip. Maaşın yarısını kurum oderken diğer yarısını işkur ödüyor
Yarı zamanlı çalışma hakkı süresi ise ilk doğumda 2 ay, ikinci doğumda 4 ay, sonraki doğumlarda 6 ay.
Unutuyormuş hakikaten insan o bebek kokusu ozleniyormus... ne ara oğlum büyüdü dedim son zamanlarda çok bilinçlendi oglumBende sevemedim hatta annemlere kayınvalidemlere manyak muamelesi yapıyorum 2. Çocuğu olanlara cin gözüyle bakıyorum yemin ederim
İsyan etmiyorum Rabbim yokluğunu göstermesin çok şükür bahşetti ama kolay Bi hamilelik değildi her evresi ayrı sıkıntı herkes unutucaksın diyo bakalım
Herkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum onaUnutuyormuş hakikaten insan o bebek kokusu ozleniyormus... ne ara oğlum büyüdü dedim son zamanlarda çok bilinçlendi oglum
benimkide kardeş şart kardeşsiz olmaz diyo daha bunu doğurmadanHerkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona
Kardeş başka bişey ama dediğin gibi canımbenimkide kardeş şart kardeşsiz olmaz diyo daha bunu doğurmadan
bende diyom sen 9 ay taşıcaksan ben doğururum
doğurmakta sıkıntı yok ben hamileliği sevmedim bidaha aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok
Valla ben hiç ikincinin hayalini falan kuramiyorum. İkinci hamilelik de böyle sıkıntılı geçse ilk çocuk 3 yaşında falan olsa diyorum kim ilgilenecek onunla. İki aydır yatıyorum ben. Neredeyse sadece hastane ve tuvalet dışı kalkmiyorum. Zaten yaş olmuş 33. Sen gençsin daha düşünmek için en azından 35-36 ya kadar yolu var. Yani ben ikinciyi yapmaya kalksam üç sene içinde ayarlamam lazımHerkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona
İnan bulantısını ağrısını sızısını geçtim düşük tehlikesi beklemek iyi mi değil mi bilememek psikolojimi alt üst etti benimValla ben hiç ikincinin hayalini falan kuramiyorum. İkinci hamilelik de böyle sıkıntılı geçse ilk çocuk 3 yaşında falan olsa diyorum kim ilgilenecek onunla. İki aydır yatıyorum ben. Neredeyse sadece hastane ve tuvalet dışı kalkmiyorum. Zaten yaş olmuş 33. Sen gençsin daha düşünmek için en azından 35-36 ya kadar yolu var. Yani ben ikinciyi yapmaya kalksam üç sene içinde ayarlamam lazım
Yaa tam orantılı olmadı ama o kısmı takmadım. Yandaki kavislerim gitti, o açıdan iyi oldu. Sonrasında ağzını tutucaksın:) ağrısı manyak bi ağrı ama daha kotüsü 2 güne normal hayatına dönersin demeleri. Bilseydim korkmazdım, ben acıdan kesin yanış bişi yaptılar, allahım nolur birdaha yürüyebileyim diye dua ediyordum sürekliYaaaa hahhhahahHiç bilmiyordum bu kadar zor olduğunu. Neyse ki atlatmışsın. Peki değmiş miydi bu kadar sıkıntıya? Yaptırdığına pişman olmuş muydun?
Ayyy vallahi yanlış bir şey yaptılar demek ki ucuz kurtulmuşsunYaa tam orantılı olmadı ama o kısmı takmadım. Yandaki kavislerim gitti, o açıdan iyi oldu. Sonrasında ağzını tutucaksın:) ağrısı manyak bi ağrı ama daha kotüsü 2 güne normal hayatına dönersin demeleri. Bilseydim korkmazdım, ben acıdan kesin yanış bişi yaptılar, allahım nolur birdaha yürüyebileyim diye dua ediyordum süreklibabamla, abim 1 ay benimle konuşmadılar vs. bi de mecbur korse takıyorum, eşim elini belime atıyo, ittiriyorum falan anlıcak diye çocuk dicek, ne biçim kız yağ aldırmış öğkk falan
İnşallah canim.bi an once cikar yavrunda sanada tekrardan cok gecmis olsun canim cabuk ayaklanirsin insOrtopedi doktoru geldi. Kırık çıkık yok çok şükür. Sol un üstüne basma dinlen soğuk kompres uygula dedi. Bi de krem verecek.
Değnek ile yürüyebilirsin dedi.
Kaldırdılar ayağa ama adım atamiyorum yürüyemiyorum.
Çok.sukur ki kırık yok zamanla geçecek inşallah.
Muhtemelen bu akşam çıkaracaklar beni. Inşallah oğlum da yanıma gelir beraber gideriz evimize
Yicek ekmeği alıcak nefesi varmış kuzuşunun canım Rabbim ol derse olur örnek sensin resmen@Meylen valla canim kizcenin kendisi tamamen sürpriz yumurtaabimle ablami araya araya buldunuz beni aramayın dedi ikizler tüp bebek bizim... bizde de nasıl olsa olmuyorun rahatlığı vardı ki meğersem oluyormuş
Ya aslında yanlış bişi yapmadılar da hastayı başındna korkutmamak için gerçeği sölemiyorlar. Hemen dönersiniz işe falan. Doğruyu soyleseler, biz de ulan bende bi sıkıntı oldu kesin kafasına girmicek. Orantısızlık desen onu tutturmak zaten çok zor. Başka bi yerden çıktı mı bilmiyorum ama oldum olası kollarım kemik gbiydi, onlar kalınlastı biraz ama yaşla da alakalı olabilir. Tabiki en en güzeli spor ve diet. Gençken başka kafada olabiliyorsunAyyy vallahi yanlış bir şey yaptılar demek ki ucuz kurtulmuşsunBi yerden aldıkları yağ başka bi yerden çıkıyormuş diye duydum bi de. En iyisi sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermek yine de. Ben kendimi ona odakladım. Şimdiden doğurduktan sonra nasıl inceleceğimin hafifleyeceğimin hayalini kuruyorum
Hahahhaa aynı hareketi bende yapıyorum kocama:)) habire 2. Çocuktan bahsediyoo:)Herkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona
Avucunu yalar vallaHahahhaa aynı hareketi bende yapıyorum kocama:)) habire 2. Çocuktan bahsediyoo:)
Cokdogru soylemisler canim 2.5 yasinda kizim var ve artik istemeye baslamistimHerkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?