2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende sevemedim hatta annemlere kayınvalidemlere manyak muamelesi yapıyorum 2. Çocuğu olanlara cin gözüyle bakıyorum yemin ederim
İsyan etmiyorum Rabbim yokluğunu göstermesin çok şükür bahşetti ama kolay Bi hamilelik değildi her evresi ayrı sıkıntı herkes unutucaksın diyo bakalım

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bunu personelle görüşmek gerekiyor sanırım. Benim 2. Doğum bakalım hangi kanun birde onu sorsam ona gore bilmiyorlarsa yol göstersem?

Unutuyormuş hakikaten insan o bebek kokusu ozleniyormus... ne ara oğlum büyüdü dedim son zamanlarda çok bilinçlendi oglum

Unutuyormuş hakikaten insan o bebek kokusu ozleniyormus... ne ara oğlum büyüdü dedim son zamanlarda çok bilinçlendi oglum
Herkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona

Herkes öyle diyo 2 sene sonra başlarsın bebek özledim diye diyo canım ama şimdi durumun içindeyim belkide ondan Eşim delisi şimdiden ikinci çocuğun hayalini kuruyo elimle nah yapıyorum ona
benimkide kardeş şart kardeşsiz olmaz diyo daha bunu doğurmadan
bende diyom sen 9 ay taşıcaksan ben doğururum
doğurmakta sıkıntı yok ben hamileliği sevmedim bidaha aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok

benimkide kardeş şart kardeşsiz olmaz diyo daha bunu doğurmadan
bende diyom sen 9 ay taşıcaksan ben doğururum
doğurmakta sıkıntı yok ben hamileliği sevmedim bidaha aynı şeyleri yaşamaya cesaretim yok
Kardeş başka bişey ama dediğin gibi canım
Allah bizi evlatlarımıza sağ salim kavuştursun onlara uzun ömürler versin Allah olmayana nasip etsin diyorum bende

Valla ben hiç ikincinin hayalini falan kuramiyorum. İkinci hamilelik de böyle sıkıntılı geçse ilk çocuk 3 yaşında falan olsa diyorum kim ilgilenecek onunla. İki aydır yatıyorum ben. Neredeyse sadece hastane ve tuvalet dışı kalkmiyorum. Zaten yaş olmuş 33. Sen gençsin daha düşünmek için en azından 35-36 ya kadar yolu var. Yani ben ikinciyi yapmaya kalksam üç sene içinde ayarlamam lazım

İnan bulantısını ağrısını sızısını geçtim düşük tehlikesi beklemek iyi mi değil mi bilememek psikolojimi alt üst etti benim
Ayrıca Bi çocuğa gelecek vermek ilgi alaka dediğin gibi yetebilirmiyim bilmiyorum şimdilik kızçem tek çocuk saltanatı yaşasın bakalım
Hayırlısı Rabbimden canım inşallah hepimiz için

Yaaaa hahhhahah Hiç bilmiyordum bu kadar zor olduğunu. Neyse ki atlatmışsın. Peki değmiş miydi bu kadar sıkıntıya? Yaptırdığına pişman olmuş muydun?
Yaa tam orantılı olmadı ama o kısmı takmadım. Yandaki kavislerim gitti, o açıdan iyi oldu. Sonrasında ağzını tutucaksın:) ağrısı manyak bi ağrı ama daha kotüsü 2 güne normal hayatına dönersin demeleri. Bilseydim korkmazdım, ben acıdan kesin yanış bişi yaptılar, allahım nolur birdaha yürüyebileyim diye dua ediyordum sürekli babamla, abim 1 ay benimle konuşmadılar vs. bi de mecbur korse takıyorum, eşim elini belime atıyo, ittiriyorum falan anlıcak diye çocuk dicek, ne biçim kız yağ aldırmış öğkk falan

Ayyy vallahi yanlış bir şey yaptılar demek ki ucuz kurtulmuşsun Bi yerden aldıkları yağ başka bi yerden çıkıyormuş diye duydum bi de. En iyisi sağlıklı beslenme ve sporla kilo vermek yine de. Ben kendimi ona odakladım. Şimdiden doğurduktan sonra nasıl inceleceğimin hafifleyeceğimin hayalini kuruyorum

İnşallah canim.bi an once cikar yavrunda sanada tekrardan cok gecmis olsun canim cabuk ayaklanirsin ins

@Meylen valla canim kizcenin kendisi tamamen sürpriz yumurta abimle ablami araya araya buldunuz beni aramayın dedi ikizler tüp bebek bizim... bizde de nasıl olsa olmuyorun rahatlığı vardı ki meğersem oluyormuş
Yicek ekmeği alıcak nefesi varmış kuzuşunun canım Rabbim ol derse olur örnek sensin resmen Sağlıkla büyüsün ablası abisiyle inşallahhh
Ama yine de bu cin olduğun gerçeğini değiştirmez

Ya aslında yanlış bişi yapmadılar da hastayı başındna korkutmamak için gerçeği sölemiyorlar. Hemen dönersiniz işe falan. Doğruyu soyleseler, biz de ulan bende bi sıkıntı oldu kesin kafasına girmicek. Orantısızlık desen onu tutturmak zaten çok zor. Başka bi yerden çıktı mı bilmiyorum ama oldum olası kollarım kemik gbiydi, onlar kalınlastı biraz ama yaşla da alakalı olabilir. Tabiki en en güzeli spor ve diet. Gençken başka kafada olabiliyorsun

Hahahhaa aynı hareketi bende yapıyorum kocama:)) habire 2. Çocuktan bahsediyoo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…