2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Anladım canım. Ona katlanmışsın yarinki çok daha kolay geçer. Çünkü ucunda 2 tatlı sürpriz var Hamileliğinin son saatlerinin tadını çıkar, güzelce dinlen bu gece Sana yarın için bol şans, sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum. Güzel haberlerini bekliyoruz

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bunu personelle görüşmek gerekiyor sanırım. Benim 2. Doğum bakalım hangi kanun birde onu sorsam ona gore bilmiyorlarsa yol göstersem?

Rica ederim ne demek :)
Bana da buradaki bir arkadaş bilgi vermişti de öyle araştırdım

Yarım gün çalışıp tam maaş alma hakkı dersen bence bilirler. Bilmiyorlarsa da öğrenirler. Ben tam ismini bilmiyorum
. Bizim insan kaynakları da pek yetkin değil, ben her şeyi kendim araştırıp ögrenip onların yanına gidiyorum. 170 ı arayınca gayet güzel ilgileniyorlar bu arada

Hayırlısı inşallah canımm tadını almadık bilmiyoruz tabi ahkam kesiyoruz ki daha atlatmadık hala hamileyiz hamile kafasıyla belki söylüyoruz nasibimiz neyi gösterirse artık
Dimii böyle söylüyoruz ya bi bakıyon ikimiz 2021 2022 anneleri topiğindeyiz

Ikinci cocuktan konu acilmiş benimkilerin arasinda 5 yaş olucak hep 2 3 yas olsun derdim oglumm dogmadan ònce ... ama dogunca dedim ki doya doya emzireyim ilgimi bölmüyeyyim o istesin kardeş iliklerine kadar islesin sevgim dedimm ... simdi oglum sabirsizlikla bekliyor kardeşini benim icin de rahat bir donem oglum herseyini kendi yapıyor ... annecim siz uyuyun ben bakarim kardeşime diyor

Kızlar bana da dua edin ne olur, düzenli bı ağrı sızı yok ama alt tarafa vuruyor resmen ara ara bir anda kafası çıkacak gibi hissediyorum başka hiç bişey Yok ne belimde ne başka şeyde ilk kızimda daha değişikti doğum süreci, sabah hiç bişey yoktu kontrol e gittiğimde, enfeksiyon falan mı oldu ondan mı oluyor desem ya da her doğum başka mı olur, küçük tuvalet hissi yüzünden WC den cikmayasim var, acayip tükenmiş hissediyorum ilginç bı şekilde ilk doğumdan daha çok korkuyorum şu an

Hamilelik cok cok zor gectiyse unutulmuyor kizlar. Yillar gecse de hatirlaniyor

Ben ilk hamileliğimde 9 ay bulantı çektim, her ikinci çocuk konusu açıldığında o bulantıyı resmen midemde hissettim 4-5 sene boyunca

Bu ikinci bebisi de sırf bu sebeple planlamadım yillarca. Kizim 6 bucuk yasinda, her gece dua ede ede sonunda diledigi oldu, bir kardeşi olacak inşallah :))

Hep onun dualari yuzunden

Cokdogru soylemisler canim 2.5 yasinda kizim var ve artik istemeye baslamistim
Benim kızım daha 1 yasına girmemişti özlemeye başladım. Öyle ki ne kadar cabuk buyudu diye aglıyordum artık oysa ki 1 yasında bile değildi o zaman.Şimdi oglum doguo buyumeye baslayınca yıne özlersem o ilk halleri naparım

3. Yü yaparsın

Canım günün çok iyi çok şükür kanala girmeye çalıştığı yada girdiği için olabilir daha benim kız kanala girmemiş alt tarafı döndü diye sızım sızım sızladı resmen kanala girince düşünemiyorum ne zaman kontrol?

Bu sabah gittim daha, nst de hiç sancı çıkmadı, haftaya görüşelim dedi doktor, ağrım da ikindi civari başladı :/

Bu sabah gittim daha, nst de hiç sancı çıkmadı, haftaya görüşelim dedi doktor, ağrım da ikindi civari başladı :/
O zaman kanala giren yada girmeye çalışan Bi beben var canım bana baskı vajinal ağrı olursa normal dedi kanala girer ağrı yapar ayaklarını yukarı bastırır kafayı iter ağrı yapar dedi
Belden bacaktan karından ve kasıktan düzenli olursa bekleme gel dedi
Keşke benim sıpada girse

Kanala girişi yapmış ama tamamen aşağı inmemis demişti ( bugün yarın dogsa da sıkıntı çıkmaz için rahat olsun da dedi) ama bu aşağı inişin öyle ağrılı olacağını hiç akıl etmemistim açıkçası, ay bugün doğmasın da :) cokk sağol şu an biraz ferahladim cidden :) psikolojik cokerttim kendimi yapamiycam ben diye, hatta doktoru arayıp normal beklemesek mı diyesim geldi bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…