2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
1 saat içinde 3 kez oldu ve evet sancı gelince toplanıyor bı kaç dakika kalıyor öyle
Şimdi nasıl oldun, önemli olan düzenli bir periyotta olması sancının ve kasılmanın. Yoksa ben de sancılanıyorum ye da kasılma oluyor.
Hey maşallah sağlıkla gelsin kuzu.
Dün son canımla fotoğraf çekimimizi yaptık
Bayıldım canım. Çok ama öok güzelsiniz
13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Sağlıkla doğsun inşallah, allah kurtarsın sizi
Maşallah kuzuya güzel büyümüş. Böyle devam etsin.

Ay niye yapamıyorsun yaparız beeee aslanız biz ohooo Bi kere de bitecek gidicek sonrası sonsuz mutluluk
Dünyaya fırlatma işlemine az kaldı bana bile dedi artık doğurabilirsin sıkıntımız kalmadı diye ki sen benden 6 gün öndesin o yüzden gelsin bebeklikler

yaaa yaparız insaAllah, saldım o zaman naparsa yapsın
S Saryamarya Düzenli bir sancı yok şu an sadede çıkışta hayli yoğun bir baskı ve baskının vermiş olduğu ağrı var, dogmayacak bu gece ona kanaat ettim :) ama bugünkü hissettiğim şeyi 9 aydır hiç hissetmedim :)

Ozgurkus canım naptın nerelerdesin?
Hastanelerde bugun muayeneye gelfim yatıs dediler kabul etmedim suyum azalmıs evime yakın daha iyi hastaneye geldim suni verdiler bebek dayanırsa servise cıkarırız dayanamaz kalp atısı duserse doğum dediler 4-5saat suni cektim bebek dayandı bende servise cıktım 37ye kadar bari dursun dediler ciğer geliştirici vuruldu yarında vurulacak sancı olmazsa taburcu yoksa yatışa devam canım.

Ah kuzum, Rabbim yardımcın olsun insaAllah sağlıkla kavuş bebeğine :/

Ay canım ya Allah yardımcın olsun bişey kalmadı şurda ama inşallah hakkında hayırlısı neyse öyle olsun
Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah

İnsallah bekleyen tüm herkes canım.az kaldı sıkıyorum dişimi .hersey yolunda diye sukredin arkadaslar
Çok haklısın canım Allah hastaneye uzun süre düşürmesin ama hamilelik doğum böyle bişey sürprizler beklenmedik olaylar korku merak hepsi bir arada oluyo Malesef kimimizin başta kimimizin sonda hayırla bitsin önemli olan o içini rahat tut bebişinle sağlıkla çıkıcaksın

Amiin insallah.evet 8.aya kadar sorunsuz geldim bianda hastanelerde buldum kendimi süprizlerle dolu evet.hayırlısı deyip Rabbimin emanetini ona emanet ediyorum

Amiin insallah.evet 8.aya kadar sorunsuz geldim bianda hastanelerde buldum kendimi süprizlerle dolu evet.hayırlısı deyip Rabbimin emanetini ona emanet ediyorum
Canım ne güzel yazmışsın Rabbimin emanetini ona emanet ediyorum. Az kaldı gecicek kavuscaksın yavruna

icequeen87 kuzuların çok güzel maşallah. Darısı bize biz de bu yaşlara getirelim inşallah.
sağol canım çok şükür büyüdüler rahatladık derken Sürpriz yumurtam anne baba daha durun size rahatlık yok dedi inan dünyaya gelen büyüyor hiç anlamıyorsun bile çok şükür bu günlerimizde... Rabbim isteyen dileyen arayan herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…