- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Şimdi nasıl oldun, önemli olan düzenli bir periyotta olması sancının ve kasılmanın. Yoksa ben de sancılanıyorum ye da kasılma oluyor.1 saat içinde 3 kez oldu ve evet sancı gelince toplanıyor bı kaç dakika kalıyor öyle
Hey maşallah sağlıkla gelsin kuzu.Selam kızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı. 3500 gr 51 cm olmuşuz. Kanala biraz yanaşmış. Oyuzden sancıların ara ara olabilir çok ayakta kalma dedi dr. Bol su iç dedi. 24 hazirana sezeryan randevumuzu aldık. Tabi beklerse bakalım. Bizden bu kadar umarım herkesin kontrolü güzel geçmiştir.
Bayıldım canım. Çok ama öok güzelsinizDün son canımla fotoğraf çekimimizi yaptık
Sağlıkla doğsun inşallah, allah kurtarsın sizi13 haziran perşembe sezeryan günüm kızlar
Benim oglan biraz aceleci çiktı
Maşallah kuzuya güzel büyümüş. Böyle devam etsin.Biz de kontroldeydik bugün2 kiloya takmıştım kafayı geçen hafta zorla yumurta falan yedim durdum sonunda sınırı geçmiş 2230 gr olmuş bi rahatlama geldi boyu da 45 cm.
Karın da sertleşmeyi ben de sordum bugün kasılma mı diye evet dedi. Sürekli olduğu zaman dinlendiğinde geçmediği zaman doğum başlıyor demektir dedi.
Bir de nst yi sordum ne zaman başlayacağız diye ekstra bir durum olmadığı sürece gerek yok dedi.
Ay niye yapamıyorsun yaparız beeeeKanala girişi yapmış ama tamamen aşağı inmemis demişti ( bugün yarın dogsa da sıkıntı çıkmaz için rahat olsun da dedi) ama bu aşağı inişin öyle ağrılı olacağını hiç akıl etmemistim açıkçası, ay bugün doğmasın da :) cokk sağol şu an biraz ferahladim cidden :) psikolojik cokerttim kendimi yapamiycam ben diye, hatta doktoru arayıp normal beklemesek mı diyesim geldi bir ara
Şimdi nasıl oldun, önemli olan düzenli bir periyotta olması sancının ve kasılmanın. Yoksa ben de sancılanıyorum ye da kasılma oluyor.
Hey maşallah sağlıkla gelsin kuzu.
Bayıldım canım. Çok ama öok güzelsiniz
Sağlıkla doğsun inşallah, allah kurtarsın sizi
Maşallah kuzuya güzel büyümüş. Böyle devam etsin.
Ay niye yapamıyorsun yaparız beeeeaslanız biz ohooo Bi kere de bitecek gidicek sonrası sonsuz mutluluk
Dünyaya fırlatma işlemine az kaldıbana bile dedi artık doğurabilirsin sıkıntımız kalmadı diye ki sen benden 6 gün öndesin o yüzden gelsin bebeklikler
HastanelerdeOzgurkus canım naptın nerelerdesin?
Ah kuzum, Rabbim yardımcın olsun insaAllah sağlıkla kavuş bebeğine :/Hastanelerdebugun muayeneye gelfim yatıs dediler kabul etmedim suyum azalmıs evime yakın daha iyi hastaneye geldim suni verdiler bebek dayanırsa servise cıkarırız dayanamaz kalp atısı duserse doğum dediler 4-5saat suni cektim bebek dayandı bende servise cıktım 37ye kadar bari dursun dediler ciğer geliştirici vuruldu yarında vurulacak sancı olmazsa taburcu yoksa yatışa devam canım.
Ay canım ya Allah yardımcın olsun bişey kalmadı şurda ama inşallah hakkında hayırlısı neyse öyle olsunHastanelerdebugun muayeneye gelfim yatıs dediler kabul etmedim suyum azalmıs evime yakın daha iyi hastaneye geldim suni verdiler bebek dayanırsa servise cıkarırız dayanamaz kalp atısı duserse doğum dediler 4-5saat suni cektim bebek dayandı bende servise cıktım 37ye kadar bari dursun dediler ciğer geliştirici vuruldu yarında vurulacak sancı olmazsa taburcu yoksa yatışa devam canım.
İnsallah hepimiz canım.belirsizlik kötüAh kuzum, Rabbim yardımcın olsun insaAllah sağlıkla kavuş bebeğine :/
İnsallah bekleyen tüm herkes canım.az kaldı sıkıyorum dişimi .hersey yolunda diye sukredin arkadaslarAy canım ya Allah yardımcın olsun bişey kalmadı şurda ama inşallah hakkında hayırlısı neyse öyle olsun
Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun inşallah
Çok haklısın canım Allah hastaneye uzun süre düşürmesinİnsallah bekleyen tüm herkes canım.az kaldı sıkıyorum dişimi .hersey yolunda diye sukredin arkadaslar
Amiin insallah.evet 8.aya kadar sorunsuz geldim bianda hastanelerde buldum kendimi süprizlerle dolu evet.hayırlısı deyip Rabbimin emanetini ona emanet ediyorumÇok haklısın canım Allah hastaneye uzun süre düşürmesinama hamilelik doğum böyle bişey sürprizler beklenmedik olaylar korku merak hepsi bir arada oluyo Malesef kimimizin başta kimimizin sonda hayırla bitsin önemli olan o içini rahat tut bebişinle sağlıkla çıkıcaksın
Canım ne güzel yazmışsın Rabbimin emanetini ona emanet ediyorum. Az kaldı gecicek kavuscaksın yavrunaAmiin insallah.evet 8.aya kadar sorunsuz geldim bianda hastanelerde buldum kendimi süprizlerle dolu evet.hayırlısı deyip Rabbimin emanetini ona emanet ediyorum
sağol canım çok şükür büyüdüler rahatladık derken Sürpriz yumurtam anne baba daha durun size rahatlık yok dedi
Geldi yaramazzzz geldii. Kiz bizi niye merakta bırakıyorsun cadı. Nasilsin? Yade nasil? Hersey yolunda mi?İyi geceler .
Bende poposu sanıyorum neymiş ki oİyi de bebek degil mi o? Bende 2 gündür oluyor hemde 10 kezden fazla oldu bende oğlumun poposu diye Seviyorum o toplanan yerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?