2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beni de uyku tutmadı açtım grubu okudum benim kız da anası gibi , analı danalı uykususuz içimde dans ediyor işte son 2günüm , havalar sıcak sonra bana yatış gunleri, çarşamba doktora gideceğim bakalım ne diyecek kanala girme , nst , kilosu , haftasiyla uyumu Vs. Bende sabırsızım ya @Meylen gibi benim kizdada tık yok hiç gelesim yok gibi

Geldi yaramazzzz geldii. Kiz bizi niye merakta bırakıyorsun cadı. Nasilsin? Yade nasil? Hersey yolunda mi?
Fırsat olmuyor hanimefendiden
Evımıze geldik
Sürekli bir meşguliyet gerçekten çingene bir kızım varmış tek sorunum öksürüğüm başladı

Fırsat olmuyor hanimefendiden
Evımıze geldik
Sürekli bir meşguliyet gerçekten çingene bir kızım varmış tek sorunum öksürüğüm başladı
Hqhahahha anası kılıklı ne bekliyorsun kii Yerim sizi yerim. Herseyin yolunda olmasina sevindim çokkk şükür diyelim Sana da geçmiş olsun

Bende de 2 yasina dogru basladi daha cok ta kardesi olsun diye istemeye baslamistim ama bu ara biraz huyu suyu degisti eli agzinda tırnak yemeye baslayacak gibi gecen hafta cok duzgun konusan kekeler gibi bazi kelimelere takilmaya basladi kacta yatarsa yatsin sabah6:30da tamamen uyanıyor bu sirada ev kalabalik tabi Kayinvalidemler var onlarda kardesten diye yorumluyor o kadar farkinda oldugunu dusunmuyorum ama belkide o etkiliyor

Evet belkide dogru bi zamanlamadir canim suan bana herkes emzir besigine koy kizin yaninda sevmeyin ilgilenmeyin vs diyor nasil olacaksa yasayip gorcez artik

Döküldüm desem . Ya çok az kaldı , ama geçmiyor günler bugün işte son gün çalışıyorum , çok mutluyum Bayram gibi hissediyorum. Aslında daha erkende çıkabilirdim izine 37. Haftayı beklemeden , ev kredilerimiz var ondan çok çalışıyoruz eşim ikimiz

Çok sağol canım bi arayayım ben

Evet belkide dogru bi zamanlamadir canim suan bana herkes emzir besigine koy kizin yaninda sevmeyin ilgilenmeyin vs diyor nasil olacaksa yasayip gorcez artik
Ben çevremdeki gözlemim şu eger surekli küçüge o kucuk buyuge sen yapma o anlamio vs dersen büyük olan cocuk kuçüge karşi antipati besliyor ... ben mesala öyle yapamıyacağım kim yanlis yaptıysa iste bebege de soyluycem anlasin anlamasin cünkü oglumun da duygulari önemli ... abine öyle yapmamalisin annecim cok yanlis diyecegim biraz oglumun da duygusal tatmini icin ... ogluma da soylerim onun yaptigi yanlis soyledim ama suan anlamiyor anladiginda yapmiyacakyir bundan eminim diye telkinde bulunacagim ... oglum zaten zarar veticrk birsey yapmaz cok merhametli bir cocuk kimseye zarar verdigini görmedim ... bebek de istemeyerek yapar onun da akli erince anlsiriz :)

kızlar şimdi bu doğum öncesi bakım ile ilgili şeylere odaklanmak istiyorum, ne yapılması gerekiyor bilgisi olan yazsın
-hurma yemek rahmi açıyor
- ahududu yaprağı çayı
- tahinin üstündeki yağın gögüslere sürülmesi
- perine masajı
başka bilgisi olan varsa yazın kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…