2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın hanımlar, gönlümüzce güzel bir gün olsun. Benim bebeklerin de yaş farkı az olacak. 23 ay. Ben en çok kardeşlik duygusu için istedim. Şimdiki çocuklar çok yalnız büyüyorlar. Benim kardeşimle aramda 13 ay var. Çok sey paylaştık. Hep istedim o yüzden kardeşi olsun. Ama bir üçüncüyü göze alamıyorum. Manevi olarak bi iki yıl daha bez temizleme ve emzirme var önümde. Toplamda 6 yıl olduğunu hayal edemiyorum. Bir de ikinci hamilelik ve sonrası zormuş. İlkinde hamilelige doyamamıştım. Simdi hem evde ilgilenilmesi gereken bir çocuk var hem de yorgunluğun vermis olduğu ağrılar, kasılmalar var. O yüzden yorulduğumu hissediyorum. Üçüncü olursa ilerde ara veririm baya ve bebek özlemi cekersem yaparım. Bu devirde 3, cocuk hem de çalışan anne olmak çok zor. O kadar okuyup etmeme rağmen evde durmayı, çocuklarımı kendim büyütmeyi çok isterdim. Ama maalesef devletimizin bu konuda ailelere sunduğu imkan çok cok kısıtlı. Neyse cok yazdım. Evlatlarımızdı gönlümüzce büyütebilmek dileğiyle...

lavitabellamk güzel haberlerini bekliyoruz canım..

Avucunu yalar valla
Hahahhaa aynı hareketi bende yapıyorum kocama:)) habire 2. Çocuktan bahsediyoo:)
Bizimkiyle ben özgür ruh olunca, her 2. çocuk diyene Allah isteyene versin diyoruz :) Dün bizim ki biraz heyecanlandı doktor çıkışı. Bana '' Başak nasılsa sen bu işi öğrendin, patlat bence bir tane daha diyo '' Hadi canım başka kapıya dedim bende. Çılgın bunlar valla haa

Patlatırsın Hilal bir tane daha, dert ettiğin şeye bak :) Hem senden güzel çocuk çıkıyor

canım allah yardımcın olsun inş.
Fırsat olmuyor hanimefendiden
Evımıze geldik
Sürekli bir meşguliyet gerçekten çingene bir kızım varmış tek sorunum öksürüğüm başladı
oyy kuzucuk seni yerim
Off allah yardımcımız olsun canım inş doğru davranırız

Tabii onlar için sorun yokki hamilelik geçiren biziz:) ben rüyamda hamileyken hamile kaldığımı görmüştüm doğurcakmısım ama hamileliğe devam rüyamda nasıl depresyonda olduğumu anlatamam:)))))

Günaydınlar hanımlar.. Dün gece hani derler ya göğsüme öküz oturmuş gibi oldu sıkıştırdı baya bir kez daha olmuştu. Hareket ihtiyacı hissettim yürüdüm derin nefes aldım 20 dk fln sürdü geçti sonra. Tansiyonum 117/7 nabız 90 cıktı. Ama korkmadım değil

Tansiyonun nabzin gayet iyiymiş aslinda geçmiş olsun

Hayırlı sabahlarrrrr.
Ozgurkus Allah yardımcın olsun canım.En hayırlı zamanda sağlıkla kucakla yavrunu inşallah
lavitabellamk Mervecim gözünaydin çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün kuzularını.Fırsat bulunca ayrıntıları bekliyoruz ❤❤❤

Amin insallah hepimiz canım.belirsizlik kötü ne kadar dayanacak ne olacak :/

Canım hayırlı vakitte kolaylıkla gelsin kuzun inşallah.
Bir de ilişki öneriyorlar sperm de açılmayı kolaylaştırıyormuş sanırım.
günaydın kızlar
rüyamda @Meylen i gördüm doğurmuştu hayrolsun
Bu kızı doğurtacaksınız el birliğiyle ahhaha

canım ben sormuştum teşekkür ederim önerilerin için. Ben Ankara da çok rüzgarı olan bir yerde oturduğum için acaba arabanın yönünü değiştirmek gerekiyor mu falan diye düşünmüştüm sonra aklıma rüzgarlık vs geldi

Canım bana da oluyor bazen öyle ya birkaç dk sonra geçiyor

Canım eğer hala almamışsan çift yönlü almalısın bence. Rüzgarlığı her zaman kullanamazsın bebek istemeye bilir rahatsız olabilir ya da sen bebeği görmek isteyebilirsin o seni görmek isteyebilir güneş çarpar karşıdan rüzgar eser vs

Evet belkide dogru bi zamanlamadir canim suan bana herkes emzir besigine koy kizin yaninda sevmeyin ilgilenmeyin vs diyor nasil olacaksa yasayip gorcez artik

Ben buna pek katılmıyorum

Aileye yeni biri katılıyor ve herkesin bu yeniliği benimsemeye kabullenmeye ihtiyacı var. Bebeği çocuğun yanında sevmemek çocuğun kardeşini sahiplenmesini ve onu hayatının bir parçası haline getirmesini zorlaştırır

Olabildiğince normal davranma taraftarıyım. Kardeşin ilgiye çok ihtiyacı olacak. İlk aylarda anne bebeğe çok vakit ayırmak zorunda kalacak. Ben kızıma şimdiden bunları anlatıyorum. "Seni çok seviyorum ve bu asla değişmeyecek. Sen şimdi tek başına yemek yiyebiliyorsun ama kardeşin yiyemeyecek, tuvalete gidebiliyosun, yürüyüp istediğin yere ulaşabiliyorsun ama kardeşin bunları yapamayacak. O yüzden o bunları yapacak yaşa gelene kadar ona yardım etmeliyiz. Seni de bu şekilde büyüttük" gibi telkinler veriyorum. O da "ben de yardım edicem kardeşime" diyo :)

Tabi benim kızım neredeyse 7 yaşını dolduracak. Her şeyi kolaylıkla anlamlandırabiliyor. Yaşa göre en doğrusunu, olması gerekeni anlatmak lazım bence

Bebeği çocuğun yanında sevmemek bebeği yok saymak gibi oluyor. Bu her iki çocuk açısından da doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…