Avucunu yalar valla
Bizimkiyle ben özgür ruh olunca, her 2. çocuk diyene Allah isteyene versin diyoruz :) Dün bizim ki biraz heyecanlandı doktor çıkışı. Bana '' Başak nasılsa sen bu işi öğrendin, patlat bence bir tane daha diyo '' Hadi canım başka kapıya dedim bende. Çılgın bunlar valla haaHahahhaa aynı hareketi bende yapıyorum kocama:)) habire 2. Çocuktan bahsediyoo:)
Patlatırsın Hilal bir tane daha, dert ettiğin şeye bak :) Hem senden güzel çocuk çıkıyorBenim kızım daha 1 yasına girmemişti özlemeye başladım. Öyle ki ne kadar cabuk buyudu diye aglıyordum artık oysa ki 1 yasında bile değildi o zaman.Şimdi oglum doguo buyumeye baslayınca yıne özlersem o ilk halleri naparım
canım allah yardımcın olsun inş.Hastanelerdebugun muayeneye gelfim yatıs dediler kabul etmedim suyum azalmıs evime yakın daha iyi hastaneye geldim suni verdiler bebek dayanırsa servise cıkarırız dayanamaz kalp atısı duserse doğum dediler 4-5saat suni cektim bebek dayandı bende servise cıktım 37ye kadar bari dursun dediler ciğer geliştirici vuruldu yarında vurulacak sancı olmazsa taburcu yoksa yatışa devam canım.
oyy kuzucuk seni yerimFırsat olmuyor hanimefendiden
Evımıze geldik
Sürekli bir meşguliyetgerçekten çingene bir kızım varmış tek sorunum öksürüğüm başladı
Off allah yardımcımız olsun canım inş doğru davranırızBende de 2 yasina dogru basladi daha cok ta kardesi olsun diye istemeye baslamistim ama bu ara biraz huyu suyu degisti eli agzinda tırnak yemeye baslayacak gibi gecen hafta cok duzgun konusan kekeler gibi bazi kelimelere takilmaya basladi kacta yatarsa yatsin sabah6:30da tamamen uyanıyor bu sirada ev kalabalik tabi Kayinvalidemler var onlarda kardesten diye yorumluyor o kadar farkinda oldugunu dusunmuyorum ama belkide o etkiliyor
Tabii onlar için sorun yokki hamilelik geçiren biziz:) ben rüyamda hamileyken hamile kaldığımı görmüştüm doğurcakmısım ama hamileliğe devam rüyamda nasıl depresyonda olduğumu anlatamam:)))))Bizimkiyle ben özgür ruh olunca, her 2. çocuk diyene Allah isteyene versin diyoruz :) Dün bizim ki biraz heyecanlandı doktor çıkışı. Bana '' Başak nasılsa sen bu işi öğrendin, patlat bence bir tane daha diyo '' Hadi canım başka kapıya dedim bende. Çılgın bunlar valla haa
Bak seside çıkmıyor doğurdumu yoksa
Allah razı olsun canımcanım allah yardımcın olsun inş.
oyy kuzucuk seni yerim
Off allah yardımcımız olsun canım inş doğru davranırız
Tansiyonun nabzin gayet iyiymiş aslinda geçmiş olsunGünaydınlar hanımlar.. Dün gece hani derler ya göğsüme öküz oturmuş gibi oldu sıkıştırdı baya bir kez daha olmuştu. Hareket ihtiyacı hissettim yürüdüm derin nefes aldım 20 dk fln sürdü geçti sonra. Tansiyonum 117/7 nabız 90 cıktı. Ama korkmadım değil
Amin insallah hepimiz canım.belirsizlik kötü ne kadar dayanacak ne olacak :/Hayırlı sabahlarrrrr.
Ozgurkus Allah yardımcın olsun canım.En hayırlı zamanda sağlıkla kucakla yavrunu inşallah
lavitabellamk Mervecim gözünaydin çok geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün kuzularını.Fırsat bulunca ayrıntıları bekliyoruz ❤❤❤
Canım hayırlı vakitte kolaylıkla gelsin kuzun inşallah.Hastanelerdebugun muayeneye gelfim yatıs dediler kabul etmedim suyum azalmıs evime yakın daha iyi hastaneye geldim suni verdiler bebek dayanırsa servise cıkarırız dayanamaz kalp atısı duserse doğum dediler 4-5saat suni cektim bebek dayandı bende servise cıktım 37ye kadar bari dursun dediler ciğer geliştirici vuruldu yarında vurulacak sancı olmazsa taburcu yoksa yatışa devam canım.
Bir de ilişki öneriyorlar sperm de açılmayı kolaylaştırıyormuş sanırım.kızlar şimdi bu doğum öncesi bakım ile ilgili şeylere odaklanmak istiyorum, ne yapılması gerekiyor bilgisi olan yazsın
-hurma yemek rahmi açıyor
- ahududu yaprağı çayı
- tahinin üstündeki yağın gögüslere sürülmesi
- perine masajı
başka bilgisi olan varsa yazın kuzular
Bu kızı doğurtacaksınız el birliğiyle ahhaha
Kızlar bir arkadaş sormuş. Kimdi hatırlamıyorum
Çift yönlü bebek arabası ilk 6 ay iyi oluyor. Ama sonrasında çok gerekli degil . Çünkü bebek buyuyunce etrafı görmek istiyor sizi değil:)
Ilk 6 ay çok bebek arabasıyla çıkmayacaksanız tek yönlü içinize sinen modeli alın derim
Canım bana da oluyor bazen öyle ya birkaç dk sonra geçiyorGünaydınlar hanımlar.. Dün gece hani derler ya göğsüme öküz oturmuş gibi oldu sıkıştırdı baya bir kez daha olmuştu. Hareket ihtiyacı hissettim yürüdüm derin nefes aldım 20 dk fln sürdü geçti sonra. Tansiyonum 117/7 nabız 90 cıktı. Ama korkmadım değil
Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan ikinizin sağlığıAmin insallah hepimiz canım.belirsizlik kötü ne kadar dayanacak ne olacak :/
Canım eğer hala almamışsan çift yönlü almalısın bence. Rüzgarlığı her zaman kullanamazsın bebek istemeye bilir rahatsız olabilir ya da sen bebeği görmek isteyebilirsin o seni görmek isteyebilir güneş çarpar karşıdan rüzgar eser vscanım ben sormuştum teşekkür ederim önerilerin için.Ben Ankara da çok rüzgarı olan bir yerde oturduğum için acaba arabanın yönünü değiştirmek gerekiyor mu falan diye düşünmüştüm sonra aklıma rüzgarlık vs geldi
Evet belkide dogru bi zamanlamadir canim suan bana herkes emzir besigine koy kizin yaninda sevmeyin ilgilenmeyin vs diyor nasil olacaksa yasayip gorcez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?