2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kesinlikle katılıyorum. İki evladın ikiside ayrı ve özel bence ve öylşe de davranılmalı. biri küsecek diye diğerine farklı davranmak bence yanlış her yaşta . Birde yeri gelmişken son zamanlarda bir furya çıkmış ' elif geldi zeynep abla oldu' falan gibi. ya yeni doğan her bebek özel bence kendi i.inde değerlendirilmeli yeni doğmuş hayata yeni gözlerini açmış sen neden hemen araya ablayı abiyi sıkıştırıyorsun. belkide ben yanlış düşünüyorum bilemem. :)

evet hala almadım kraftın istediğim modeli sadece tek yön o yüzden kararsızdım. Haklısın herşey olabilir ona göre düşünmek lazım az para vermiyoruz sonucunda pişman olmayalım

ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok

E bi zahmet yap artık ayol ben bile yaptım bu rahatlığıma rağmen

EMzik ben kızımda kullanmadım, bunda da kullanmayacağım. Biberon da almamıştım, yine almadım

Baktım ki ihtiyaç oluyor, o zaman alırım artık

evet hala almadım kraftın istediğim modeli sadece tek yön o yüzden kararsızdım. Haklısın herşey olabilir ona göre düşünmek lazım az para vermiyoruz sonucunda pişman olmayalım
bende o model, seviyordum keşke çift yönlü olsaydı tadından yenmezdi ama gayet sakin tavırlı olan teyzem tek yönlü alırsan hergün kendine küfredersin tarzında argo bir söylemde bulununca ozaman var demekki bir bildiği dedim çiftlere yöneldim. casual bakabilirsin prego var baby2go var

Allah yardımcınız olsun canımcım, hayırlısıyla sağlıcakla hayırlı zamanda kucağına al inşallah

ya kızlar doğuruyor bizim hala emzik yok DDD kauçuk uçlu bir tane almak istiyorum ne aldınız kızlar ? birde ben hala hastane çantası yapmadım bendeki rahatlıkta kimse de yok
Yoooo kabul etmiyorum bence en rahat benim Hala hastane çantasını hazırlamadığım gibi kapı süsü vs alamadım bile Biz bir de hal aismine karar veremedik kızımızın bu da beni strese sokmaya başladı

Ayy sus sus onu biz de yaptık :))
Geçen gün kızıma abla olma partisi yaptık kendi aramızda
Ama sebep şuydu; Ben mide bulantısı sebebiyle hastanede yatıyordum ve doğumgünü arada kaynamıştı. Kızımın çok heyecanla beklediği doğumgününü yapamamıştık. Onu bu şekilde telafi edelim dedik.

ahahahahah ya çok tatlısın bizde yaptık demez mi olsun sizin mühim bir sebebiniz varmış

Bu çocukla alakalı bence
Benim kızım 6 aydan sonra etrafı görmek istedi hep, araba bana dönükken oturmadı içerisinde. İlk 5-6 ay kullandım ama o zamanda da çok dışarı çıkmadık. Yani ben çift yön pek kullanamamış oldum

Ahahahahahah. Böyle yaşanmışlıklara ihtiyacımız var işte bagi diye bir marka gelmişti en son o da çok hafif sağlam bir arabaya benziyordu. söylediklerini de not aldım teşekkür ederim

Ahahahahahah. Böyle yaşanmışlıklara ihtiyacımız var işte bagi diye bir marka gelmişti en son o da çok hafif sağlam bir arabaya benziyordu. söylediklerini de not aldım teşekkür ederim
rica ederim canım ne demek. bebek arabası benim kanayan yaram herhalde doğumdan sonra alcam bu gidişler Bagiyi bilmiyorum bakayım

Bi de ilişki bol bol

Kızım da tırnaklarını koparıyor bir aydır falan. Dişleri çıktıgı için eli hep agzındaydı tırnak koparmaya basladı kesfedınce. 2 yasında kadar mudahale etmeyin dıyorlar. Cunku bu belirli bir tırnak yeme davranısı sayılmıyormus.Senınki kac yasında

Kızlar ya Allahın gücüne gitmesin ama ben de çok bunaldım bu hamilelikten. Zaten sabırsız bi insanım, başlarda ne bulantım oldu ne yattım, ne ağrım oldu ama şu son düzlük beni yordu. geceleri mide yanmasından asla uyuyamıyorum, bide üstüne kum dökme olayı çıktı, bu seferden alttan yanıyorum otursam bizim kız ayağını dayıyor yatsam uyuşukluk hiç sevmem. bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var biliyorum ama yine de son zamanlar zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…