2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
bende dün bitridim ütü işlerini valla. kendime ait birkaç yıkancak şey var ama kargo daha gelmedi pijamalar falan :)) ya bende küçük boy bir tane valiz var. büyük boyda var ama o sanki çok büyük olur gibi. bebeğin ve benim eşyalarımı ayrı ayrı koymak istiyorum. küçük mavi valize bebeğin eşyalarını koyacağım. bir el çantasına da kendi eşyalarımı koyayım diyorum canım

Ne kadar güzel. Şimdi de ilişkiniz iyidir muhtemelen. Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah bu vesileyle dua etmiş olalım

Ne kadar güzel. Şimdi de ilişkiniz iyidir muhtemelen. Anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah bu vesileyle dua etmiş olalım
Benim kardeşim var 9 yaşında dün bana sarılırken babam Nisayı eziceksin yavaş dedi oda Nisa umrumda olmaz ablamdan önemli değil dedi ufak çaplı Bi şok yaşadık
Sonra onun dayı olduğunu ilgilenmesini gerektiğini falan söyleyince altını değiştirmem kokarcanın gerisi bende merak etmeyin harçlık veririm parka götürürüm yicek alırım falan demeye başladı
Kıskançlık olmaması için aksine çocuğa bebekle yakınlık kurmasını sağlamak önemli bencede canım aşar kendi kendine

@Meylen Seby7 ay kızlar Allah kurtarsın sizi bulantidan. Vallahi biri midem bulaniyo deyince o kişiyle oturup aglayasim geliyo artik iyice psikolojimi bozdu bulantı

Seby7 canım her ne kadar hava sıcak.olsa da cam açıkken camin onunde yatma..vucudumuz iyice yorgun zaten, hastaliklara cok açıgiz farketmeden şifayı kapmayasın. Yaz gribi hiç çekilir değil hele doğum oncesi

Ay dayisiyla ileride kanka olur onlar. Çok güzel

Vallahi bulantıları takmıyorum bile kafama canım çok şükür günde 1 2 razıyım ben kusmaya öncesini düşündükçe
Ay evet sende çok çektin ya Allah asıl senin yardımcın olsun ben 3.5 ay neler yaşadım buna bulantı bile diyemem şikayet bile edemem o yüzden

Katılıyorum samira sana :/ Aynı hataya düştüm cam açtım sıcakladım diye midemi üşütmüşüm sanırım çünkü 3 gündür geçmeyen kötü bi bulantım var üstüne bu sabah da uçukla birlikte boğaz acısı eklenince ne yaptım ben dedim

Ay dayisiyla ileride kanka olur onlar. Çok güzel
Ben şimdi onu oyun parklarına sinemalara havuzlara yemeklere götürüyorum diyorum bi 8 9 sene sonra sende aynı şeyi yapıcaksın ablacım merak etme nisoş hanımı gezdiririm eve de bırakırım dedesi de bi zahmet arabayı versin bize diyo şimdi bebeler çok fena Allah yardımcımız olsun

İtiraf ediyim mi ben de oturdum ağladım. 1-2 haftadır sabahları zor geçiyor zaten midem de bulanıyordu bir de tansiyonum düşüyor çıkıyor sıcaktan. Bugün canım da sıkkındı üstüne bir de o kadar kıvranınca sinirimden oturdum ağladım valla.

Herkes ayrı zorluk çekti iste. Kimseninki kolay olmuyor ki. Biz yine bu imkanlar icinde catemize bakabiliyoruz, eskiler neler cekmis. Canım annelerimiz

Oyy Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…