Bebek yağı aldım ben. İlkinde de almıştım çok gerekli olmadığını gördüm. 1 şişe ancak bitirebilmiştim. Bilmeme rağmen yine aldım işte. Banyo sonrası ve gaz sancısında masaj yaparken kullandım. Losyonu bilmiyorum.
Canım eşimin kuzeni doğuma gitti dönmedi sezaryen olacak dedi doktoru.Sanci çekerken fena bi kusma hissi gelmiş.Kusmuş.Dr a söylemiş karnımda bişey oldu çok midem bulandı canım yandi diye.Dr bakıyor ultrasonda bebe dönmüş.Düşün doğum başlamak üzereyken bebek dönmüş.Yani henüz geç değil nasibinde varsa son anda bile dönebilir.
ay benim zilli kafayı aşağı döndürseydide keşke bende normal doğum yapabilmek için ne gerekiyosa yapardım
hiç kokmuyorum normal doğumdan ama olmucak
sezeryan olcak
Kuzumm ya doğumda dönen bile duyduk, bakarsın döner. Hem bizim bebişler dönmüş ama belki kanala girmek istemeyecekler zorunlu sezeryan olacaz vs vs nasip işi bu işler. Hem senin kuzuşun neleri atlatıp geldi bu günlere, bırak takma kafana Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hangi türlüsğ hayırlı ise.
Kuzumm ya doğumda dönen bile duyduk, bakarsın döner. Hem bizim bebişler dönmüş ama belki kanala girmek istemeyecekler zorunlu sezeryan olacaz vs vs nasip işi bu işler. Hem senin kuzuşun neleri atlatıp geldi bu günlere, bırak takma kafana Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin hangi türlüsğ hayırlı ise.