2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Durumu nasil duzelttiniz peki canim

Bende bugun 35 hafta bitti 27 haziranda ben sezeryan olacagim acaba erkenmi oldu diye vicdan yapiyordum kilomuzda 2450 dedi sizde durum nasil
Valla en son 3150 idi şimdi 3500 olmuştur perşembe gidicem randevuya.bende şeker olduğu için sezeryan senin neden sezeryan

Şimdi ultrasondan çıktım zar zor kadından ögrendim kilosunu 3211 gr olmuş iki gözümün çiçeği. Kızlar çok degil mi 36+5 icin? Daha 3 haftasi var dana gibi olur doğana kadar
Benim haftadan büyük canım benimkinden düşük kilosu ama benimkiyle kıyaslama tabi benimki baya iri :))) seninde biraz önde gidiyor heralde ben günümde doğurmucağım için 3800 falan doğcak gibi seninkide haftada 150/gr alsa taş çatlasa 3700 doğar heralde

Şimdi ultrasondan çıktım zar zor kadından ögrendim kilosunu 3211 gr olmuş iki gözümün çiçeği. Kızlar çok degil mi 36+5 icin? Daha 3 haftasi var dana gibi olur doğana kadar

Canım şekerin olduğu için kilosu iyi bebeğin.3 hafta daha bekleyeceği belli değil.Saglikla doğsun inşallah.

Kız iyi hos ama bunun çıkışı var demi,bir yerlerimi yara yara çıkacak ki benim normal gözüküyor sezaryendan hiç söz etmedik doktorumla 3700 gr doğarsa yandimmm

Canım şekerin olduğu için kilosu iyi bebeğin.3 hafta daha bekleyeceği belli değil.Saglikla doğsun inşallah.
Bende acaba şeker yüzünden kilosu çok mu dedim ama sanırım normal Bilemedim ki şimdi. Aynen 3 hafta daha kalacağı malum degil her an gelebilir küçük aslanım çok teşekkür ederim kuzum benim

Onu sordum ama kem kum eti yavaş yavaş giriyor falan dedi ama net bisey demedi canım
Daha girmemiş demek ki canım aynen bana da daha kanala tam yerleşmemiş dedi bende ne kadar sürer peki dedim Bi andada olur Bi gündede 2 haftada da onu bilemeyiz dedi yavaş yavaş ilerliyorlar işte günlerinde gelicekler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…