Tam kardeşle de ilgili olmayabilir. Ben ikisine bir sene baktım. Sonra 36 aylıkken kreşe öbürü 14 aylıkken bakıcıya başladılar. Büyük, kreşe başlayınca tırnak koparmaya başladı. Yemiyor bir eliyle diğerini koparıyor. Başka stres nedenleriyle de ortaya çıkmış olabilir..
Canım güzel tansiyonun, bir sıkıntı yok normal değer, 14/9 altında düşük olanlar hamilelik de sıkıntı değil, yükselmedikçe korkma nabız kişiden kişiye çok değişiyo
Şimdi ultrasondan çıktım zar zor kadından ögrendim kilosunu 3211 gr olmuş iki gözümün çiçeği. Kızlar çok degil mi 36+5 icin? Daha 3 haftasi var dana gibi olur doğana kadar
Şimdi ultrasondan çıktım zar zor kadından ögrendim kilosunu 3211 gr olmuş iki gözümün çiçeği. Kızlar çok degil mi 36+5 icin? Daha 3 haftasi var dana gibi olur doğana kadar
Benim haftadan büyük canım benimkinden düşük kilosu ama benimkiyle kıyaslama tabi benimki baya iri :))) seninde biraz önde gidiyor heralde ben günümde doğurmucağım için 3800 falan doğcak gibi seninkide haftada 150/gr alsa taş çatlasa 3700 doğar heralde
Benim haftadan büyük canım benimkinden düşük kilosu ama benimkiyle kıyaslama tabi benimki baya iri :))) seninde biraz önde gidiyor heralde ben günümde doğurmucağım için 3800 falan doğcak gibi seninkide haftada 150/gr alsa taş çatlasa 3700 doğar heralde
Kız iyi hos ama bunun çıkışı var demi,bir yerlerimi yara yara çıkacak ki benim normal gözüküyor sezaryendan hiç söz etmedik doktorumla 3700 gr doğarsa yandimmm
Bende acaba şeker yüzünden kilosu çok mu dedim ama sanırım normal Bilemedim ki şimdi. Aynen 3 hafta daha kalacağı malum degil her an gelebilir küçük aslanım çok teşekkür ederim kuzum benim
Kız iyi hos ama bunun çıkışı var demi,bir yerlerimi yara yara çıkacak ki benim normal gözüküyor sezaryendan hiç söz etmedik doktorumla 3700 gr doğarsa yandimmm
Daha girmemiş demek ki canım aynen bana da daha kanala tam yerleşmemiş dedi bende ne kadar sürer peki dedim Bi andada olur Bi gündede 2 haftada da onu bilemeyiz dedi yavaş yavaş ilerliyorlar işte günlerinde gelicekler galiba
Maalesef canım. 8 yaşında. Kendisi de biliyor. Engel olamıyorum diyor. Ne kadar az o kadar iyi diye çok hatırlatmıyoruz. Genelde dinlenme zamanlarında yapıyor. Aşırı bir şey yok ama çirkin oluyor tırnak tabii..